Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Bosna i Turska

Derdiyok je napisao/la:Ramize, priznajes li ti ovu ?Ramiy je napisao/la:Takozvani srbijanci

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
?Ramiy je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Ramize, priznajes li ti ovu ?Ramiy je napisao/la:Takozvani srbijanci
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nazad na temu, znate koliko cemo im komada dati?
Zarathustra
Moggi je napisao/la:nazad na temu, znate koliko cemo im komada dati?
Mislim da nam Irci nece zaprijetiti u ovom mecu!
Edit:Znaci ovako pocinjemo u ponedjeljak:
......................Sehic.......................
Todor....Vranjes...Zuka......Nastic
..............Pjanic......Besic..............
Visca......Saric(Krunic).....Duljevic
.......................Dzeko....................
Jedine dileme su Nastic (Civic), umjesto kojeg stopera ce Vranjes poceti, te Krunic, mada nesto sumnjam jer se istrosio protiv Turske, iako bih ga volio vidjeti prije Sarica u ovoj tekmi.
Ocekujem sigurnu pobjedu ovaj put iako je Ircima ova tekma biti ili ne biti i ginut ce za 3 boda.
Edit:Znaci ovako pocinjemo u ponedjeljak:
......................Sehic.......................
Todor....Vranjes...Zuka......Nastic
..............Pjanic......Besic..............
Visca......Saric(Krunic).....Duljevic
.......................Dzeko....................
Jedine dileme su Nastic (Civic), umjesto kojeg stopera ce Vranjes poceti, te Krunic, mada nesto sumnjam jer se istrosio protiv Turske, iako bih ga volio vidjeti prije Sarica u ovoj tekmi.
Ocekujem sigurnu pobjedu ovaj put iako je Ircima ova tekma biti ili ne biti i ginut ce za 3 boda.
Sta se gleda u slucaju istog broja bodova, medjusobni ili gol razlika? Ovaj na SK kaze gol razlika,ali na netu sam nasao da je medjusobni
U takmičenjima koja su pod okriljem UEFA-e se uvijek gleda međusobni skor.Samir1993 je napisao/la:Sta se gleda u slucaju istog broja bodova, medjusobni ili gol razlika? Ovaj na SK kaze gol razlika,ali na netu sam nasao da je medjusobni
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Znaci gubimo od Austrije 2-1.HankMoody je napisao/la:U takmičenjima koja su pod okriljem UEFA-e se uvijek gleda međusobni skor.Samir1993 je napisao/la:Sta se gleda u slucaju istog broja bodova, medjusobni ili gol razlika? Ovaj na SK kaze gol razlika,ali na netu sam nasao da je medjusobni

Ali i tu možemo biti donji ako Austrija pobijedi Sjevernu Irsku u Belfastu dva gola razlike.Samir1993 je napisao/la:Znaci gubimo od Austrije 2-1.HankMoody je napisao/la:U takmičenjima koja su pod okriljem UEFA-e se uvijek gleda međusobni skor.Samir1993 je napisao/la:Sta se gleda u slucaju istog broja bodova, medjusobni ili gol razlika? Ovaj na SK kaze gol razlika,ali na netu sam nasao da je medjusobni
Nebitan je Belfast ako u Austriji izgubimo 2:1 jer si i sam rekao da se gleda medjusobni omjer, kao sto i jeste u takmicenjima pod okriljem UEFE...ali o tom.potom.
Pa ako izgubimo 2-1, to znači da smo dali gol u gostima i bolji smo u međusobnom omjeru.hurem je napisao/la:Nebitan je Belfast ako u Austriji izgubimo 2:1 jer si i sam rekao da se gleda medjusobni omjer, kao sto i jeste u takmicenjima pod okriljem UEFE...ali o tom.potom.
Tako je, u tom slucaju smo prvi na tablici, a ti si rekao da mozemo biti donji ako Austrija u Belfastu pobijedi 2 razlike S.Irce, ne vidim kako bi taj rezultat uticao...ili si mozda nesto drugo zelio poentirati.HankMoody je napisao/la:Pa ako izgubimo 2-1, to znači da smo dali gol u gostima i bolji smo u međusobnom omjeru.hurem je napisao/la:Nebitan je Belfast ako u Austriji izgubimo 2:1 jer si i sam rekao da se gleda medjusobni omjer, kao sto i jeste u takmicenjima pod okriljem UEFE...ali o tom.potom.
- robertkosar
- Kontakt:
Daj boze i pola gola samo da pobjedimoOsim13 je napisao/la:Između 1 i 5

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa sad si rekao da se gleda medjusobi omjer sto znaci da ako dobijemo Sj. Irsku i izgubimo 2-1 od Austrije nebitan nam je mec izmedju Sj.Irske i AustrijeHankMoody je napisao/la:Pa ako izgubimo 2-1, to znači da smo dali gol u gostima i bolji smo u međusobnom omjeru.hurem je napisao/la:Nebitan je Belfast ako u Austriji izgubimo 2:1 jer si i sam rekao da se gleda medjusobni omjer, kao sto i jeste u takmicenjima pod okriljem UEFE...ali o tom.potom.
Ništa, ne radim danas punim kapacitetom, biću dobar do sutra.hurem je napisao/la:Tako je, u tom slucaju smo prvi na tablici, a ti si rekao da mozemo biti donji ako Austrija u Belfastu pobijedi 2 razlike S.Irce, ne vidim kako bi taj rezultat uticao...ili si mozda nesto drugo zelio poentirati.HankMoody je napisao/la:Pa ako izgubimo 2-1, to znači da smo dali gol u gostima i bolji smo u međusobnom omjeru.hurem je napisao/la:Nebitan je Belfast ako u Austriji izgubimo 2:1 jer si i sam rekao da se gleda medjusobni omjer, kao sto i jeste u takmicenjima pod okriljem UEFE...ali o tom.potom.

Vidim ja da nisi u elementu danas.
Izbrisi ove postove, nemoj da ti ih Nifti, Fanatic i slicni vide, gotov si...

Ma hajde, ako se gledaju greške da se nekog ismijava, onda su njihovi roditelji ismijavani cijeli život...hurem je napisao/la:Vidim ja da nisi u elementu danas.

fanatik je zauzet bacanjem magije na Videoton. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.