Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Joj terena u Kaknju, lopta skace ko da se na betonu igra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovo mi s drugom ekipom igramo u Živinicama, a ja konto reko neki bod nešta donjetiharden je napisao/la:Joj terena u Kaknju, lopta skace ko da se na betonu igra.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kada se dogovori 3 za 3, onda to tako ide hehe Kao i u Čapljini, a sve klubovi posteni, Savez kriminalci, itd...legenda reala je napisao/la:Šta ovo mi s drugom ekipom igramo u Živinicama, a ja konto reko neki bod nešta donjetiharden je napisao/la:Joj terena u Kaknju, lopta skace ko da se na betonu igra.

- legenda reala
- Kontakt:
sramotaTopnikus je napisao/la:Kada se dogovori 3 za 3, onda to tako ide hehe Kao i u Čapljini, a sve klubovi posteni, Savez kriminalci, itd...legenda reala je napisao/la:Šta ovo mi s drugom ekipom igramo u Živinicama, a ja konto reko neki bod nešta donjetiharden je napisao/la:Joj terena u Kaknju, lopta skace ko da se na betonu igra.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slađan Antić je u TOP3 beka lige, kakva igračina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Predsjednik Jedinstva tužio vlasnika stranice i prijavio ga policiji!?
Šta nećeš sve pročitati ovdje na forumu!? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa to je on sma rekao, nisam ja to izmislio.Mancini je napisao/la:Predsjednik Jedinstva tužio vlasnika stranice i prijavio ga policiji!? Šta nećeš sve pročitati ovdje na forumu!?
Ali kako će neko znati šta je ko napisao ako više osoba vodi stranicu?harden je napisao/la:Pa to je on sma rekao, nisam ja to izmislio.Mancini je napisao/la:Predsjednik Jedinstva tužio vlasnika stranice i prijavio ga policiji!? Šta nećeš sve pročitati ovdje na forumu!?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa ne vodi vise osoba stranicu, jedna osoba pise. Lako se otkrilo ko je, 2018ta je godina.Mancini je napisao/la:Ali kako će neko znati šta je ko napisao ako više osoba vodi stranicu?harden je napisao/la:Pa to je on sma rekao, nisam ja to izmislio.Mancini je napisao/la:Predsjednik Jedinstva tužio vlasnika stranice i prijavio ga policiji!? Šta nećeš sve pročitati ovdje na forumu!?
-
- Moderator
- Kontakt:
Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=Mancini je napisao/la:Ali kako će neko znati šta je ko napisao ako više osoba vodi stranicu?harden je napisao/la:Pa to je on sma rekao, nisam ja to izmislio.Mancini je napisao/la:Predsjednik Jedinstva tužio vlasnika stranice i prijavio ga policiji!? Šta nećeš sve pročitati ovdje na forumu!?
Šta sve ide protiv Veleža?GracanicaAA je napisao/la: Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=
Ovdje neki bas ko djeca. Znaju svi koje taj papcic i šta sad, dajete paznju njemu, on to koristi, vjerovatno se javlja klubovima traži 20-50 i tako u krug. Igrači jadni daju para kad sta dobiju jer su face pred trebama da su izasli na stranici, a isti taj pljuje njihov klub, trenera i slicno. Sve vam je jasno. Kome se god ne svidja moze prijaviti stranicu i fb ce je ugasiti nakon mnogo prijava. Ne vjerujem da navija npr za neki klub. Sada će u narednom periodu dizati Velez, pljuvati Olimpik i tako da se vrti.
Ko god uđe u Premijer ligu BiH kandidat je za borbu za opstanak. Eno vidio si gdje se trenutno Tuzla City nalazi na tabeli Premijer lige BiH.BlueSEVER je napisao/la:De ba pusti...vec se furaju da su usli, a nisu nibscjesni kako ce se brzo vratiti...Mancini je napisao/la:Šta sve ide protiv Veleža?GracanicaAA je napisao/la: Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma vidis i sam.Mancini je napisao/la:Šta sve ide protiv Veleža?GracanicaAA je napisao/la: Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=
Ovo se nece desiti da Olimpika pljuje.Topnikus je napisao/la:Sada će u narednom periodu dizati Velez, pljuvati Olimpik i tako da se vrti.

Prvo je neko napisao da stranicu vodi neko iz Konjica, pa onda neko iz Konjica, pa me ne bi iznenadilo da uskoro neko napiše da istu vodi neko iz Sarajeva odnosno Olimpika.GracanicaAA je napisao/la:Ma vidis i sam.Mancini je napisao/la:Šta sve ide protiv Veleža?GracanicaAA je napisao/la: Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=
Ovo se nece desiti da Olimpika pljuje.Topnikus je napisao/la:Sada će u narednom periodu dizati Velez, pljuvati Olimpik i tako da se vrti.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemam se razloga raspravljati i ovdje zavrsava prica za stranicu.Mancini je napisao/la:[
Prvo je neko napisao da stranicu vodi neko iz Konjica, pa onda neko iz Konjica, pa me ne bi iznenadilo da uskoro neko napiše da istu vodi neko iz Sarajeva odnosno Olimpika.
ne pravi Velez sebi stadion i ulaze velike pare u sebe kao klub da bi se ekspresno vratio ovdje,BlueSEVER je napisao/la:De ba pusti...vec se furaju da su usli, a nisu nibscjesni kako ce se brzo vratiti...Mancini je napisao/la:Šta sve ide protiv Veleža?GracanicaAA je napisao/la: Zna se dobro ko vodi stranicu Prve lige. I normalno je da sve ide protiv Veleza cisto ko suza. +-=

i klub se nefura da su usli, nego ulaze u svaku tekmu kao da je tekma sezone, a sad navijaci malo forcaju, to je navijacka stvar

a za ovo ostalo gore, nek se samo pise istinito, a ne izmisljanje i lazi koje nemaju pokrica i bice sve uredu

-
- Kontakt:
Pronađen je lik koji vodi stranicu Prva Liga.Jest da je izbrisao profil na facebooku ali ime, lik pa i adresa stanovanja su zabilježeni.Pare koje uzima da bi blatio pojedine igrače ili klubove bi mu uskoro mogle skočiti na nos.GracanicaAA je napisao/la:Nemam se razloga raspravljati i ovdje zavrsva prica za stranicu.Mancini je napisao/la:[
Prvo je neko napisao da stranicu vodi neko iz Konjica, pa onda neko iz Konjica, pa me ne bi iznenadilo da uskoro neko napiše da istu vodi neko iz Sarajeva odnosno Olimpika.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Nisam se ni mislio raspravljati.GracanicaAA je napisao/la:Nemam se razloga raspravljati i ovdje zavrsava prica za stranicu.Mancini je napisao/la:[

Ko god uđe u Premijer ligu BiH kandidat je za borbu za opstanak. Eno vidio si gdje se trenutno Tuzla City nalazi na tabeli Premijer lige BiH.Mancini je napisao/la:BlueSEVER je napisao/la:Mancini je napisao/la:[
=
De ba pusti...vec se furaju da su usli, a nisu nibscjesni kako ce se brzo vratiti...

mi kad udjemo iduce godine(a imamo sve u svojim rukama i velike sanse da udjemo

Simin Han i Olimpic su meni ista dva kluba,obadva bez navijaca i obadva vode neki tajkuni koji imaju lovu i samo radi njih i postoje,nije im buducnost izvjesna ,ili jeste ali mozda u nizim ligama.Niko u PL nece moci u budcnosti biti neki stabilan tim koji nema solidnu podrsku navijaca,to je tako svugdje u svijetu a tako ce biti i kod nas
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.