Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Opet dvije ponajbolje tekme neće biti na SK danas, Litva-Italija i Grčka-Slovenija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Opet dvije ponajbolje tekme neće biti na SK danas, Litva-Italija i Grčka-Slovenija
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
http://sportklub.hr/TV-ProgramRaonffa je napisao/la:Opet dvije ponajbolje tekme neće biti na SK danas, Litva-Italija i Grčka-Slovenija
ovdje hoce
U pravu si sto posto kad je u pitanju ovo oko Doncica. Kad razvaljuje neke prijateljske utakmice, onda ga automatski lansiraju u najboljih 12 Evrope, a kad ima sut 3/15, e onda idu price kako on ima tek 18 godina i kako je sramota kritikovati dijete. Cinjenica je da je on trenutno drugo ime Slovenije i da mu se posvecuje neuporedivo vise paznje nego u Realu, gdje uvijek imas pet odlicnih kosarkasa na parketu. U ovakvim okolnostima on ne moze da pruza partije kakve je pruzao u prijateljskim mecevima. Isti ovo se desilo i prosle godine u Realu, gdje je pokidao veci dio sezone dok se kako treba nije ni znalo za njega. Kad je dosao FF i zavrsnica Endesa lige, kada su se protivnici i na njega maksimalno fokusirali u odbrani, e tu se pokazalo koliko jos uvijek treba da uci i napreduje. Cinjenica je i da je on neosporan talenat kakav se rijetko vidja, s cim se, vjerujem, svi mi slazemo i ja mu od srca zelim da razvali svaku narednu tekmu na eurobasketu, pocevsi od ove danasnje. Momak je lijepo odgojen, pravi je sportista i profesionalac i takve igrace je nemoguce ne voljeti.lumani je napisao/la: Nemam ja nikakav pik nego kazem ono sto jest,ja sve kontam ovo je forum valjda je otvoren za diskusije..Ali uvijek se nade neko uvrijeden,Pa lakse je igrati u Realu,sada je on u prilici da pokaze malo vise pored Dragica.Vi samo skocite kada odigra dobro ,a kada je los sve je OK...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imam SK1 HR, nego kako gledam ovu programsku šemu, gledam samo za srpskiWandelanoite je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Opet dvije ponajbolje tekme neće biti na SK danas, Litva-Italija i Grčka-SlovenijaImas na SK1 HR obje. Eto ta stranica ima link sa hrvatskog SK.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kobe24 je napisao/la:U pravu si sto posto kad je u pitanju ovo oko Doncica. Kad razvaljuje neke prijateljske utakmice, onda ga automatski lansiraju u najboljih 12 Evrope, a kad ima sut 3/15, e onda idu price kako on ima tek 18 godina i kako je sramota kritikovati dijete. Cinjenica je da je on trenutno drugo ime Slovenije i da mu se posvecuje neuporedivo vise paznje nego u Realu, gdje uvijek imas pet odlicnih kosarkasa na parketu. U ovakvim okolnostima on ne moze da pruza partije kakve je pruzao u prijateljskim mecevima. Isti ovo se desilo i prosle godine u Realu, gdje je pokidao veci dio sezone dok se kako treba nije ni znalo za njega. Kad je dosao FF i zavrsnica Endesa lige, kada su se protivnici i na njega maksimalno fokusirali u odbrani, e tu se pokazalo koliko jos uvijek treba da uci i napreduje. Cinjenica je i da je on neosporan talenat kakav se rijetko vidja, s cim se, vjerujem, svi mi slazemo i ja mu od srca zelim da razvali svaku narednu tekmu na eurobasketu, pocevsi od ove danasnje. Momak je lijepo odgojen, pravi je sportista i profesionalac i takve igrace je nemoguce ne voljeti.lumani je napisao/la: Nemam ja nikakav pik nego kazem ono sto jest,ja sve kontam ovo je forum valjda je otvoren za diskusije..Ali uvijek se nade neko uvrijeden,Pa lakse je igrati u Realu,sada je on u prilici da pokaze malo vise pored Dragica.Vi samo skocite kada odigra dobro ,a kada je los sve je OK...
To je to.
Btw,dobra shuterska tekma do sada.
Odbrana Francuza 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Odmah iza Parkera.dubrava je napisao/la:Na tribinifilip13 je napisao/la:kada bi birali najbolje playeve evrope svih vremena gdje bi tu bio dragić?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Odmah iza Parkera.dubrava je napisao/la:Na tribinifilip13 je napisao/la:kada bi birali najbolje playeve evrope svih vremena gdje bi tu bio dragić?
da,i ja mislim da je drugi
Dobar je dragic dobar samo steta pa se oprasta nakon Ep od repke
sta vam je, cuj poslije parkera
pa nije u top tri pleja iz bivse juge

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
31 godinu ima. Vjerujem da će igrati SP ako se plasiraju. Čekanje sljedeće Olimpijade i Eurobasketa nema smisla. Ako bude i dalje pristojan igrač vjerovatno će se aktivirati. Posebno za Olimpijadu ako se Janezi plasiraju.MElloo je napisao/la:Dobar je dragic dobar samo steta pa se oprasta nakon Ep od repke
Nema konkurencije neke uopšte.filip13 je napisao/la: da,i ja mislim da je drugi
Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.irfo je napisao/la:sta vam je, cuj poslije parkera![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zna filip fino zatrolat da tema ode opet u qrac s istom raspravom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ili nabaca 1000 linkova..Lillard je napisao/la:Zna filip fino zatrolat da tema ode opet u qrac s istom raspravom.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
eto ako smeta nemojte dalje o dragiću
I to igra vrlo vaznu ulogu u timu, sa odlicnom statistikom.Kawhi je napisao/la: Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.
- branimir85
- Kontakt:
glupo je uspoređivati neke igrače iz drugi epoha jer ti od prije nisu uopće igrali s najboljima,dok je Dragić dokazani Nba igrač i mislim njega se može uspoređivati s playevima u zadnji 20god koji su mogli igrati nba ligu ili su je igrali,on je i po meni u vrhu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Još nisi naučio da ne treba raspravljati s ljudima koji gledaju samo Euroligu od košarke? cccKawhi je napisao/la: Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.

- anonymousHD
- Kontakt:
Pa ima možda skoro dvije godine kako pljuješ Luku sve s ciljom da bi Musa napravio boljim. Niko nije glup ni ćorav.save je napisao/la:ja nisam Musu spominjao radi Muse, nego radi tebe, jer ti upravo radiš ono što meni spočitavaš - unizuješ Luku da bi Musa bio bolji.lumani je napisao/la:Nemam ja nikakav pik nego kazem ono sto jest,ja sve kontam ovo je forum valjda je otvoren za diskusije..Ali uvijek se nade neko uvrijeden,Pa lakse je igrati u Realu,sada je on u prilici da pokaze malo vise pored Dragica.Vi samo skocite kada odigra dobro ,a kada je los sve je OK...
Slovenci odlični za sada, Luka i Dragić, kakav tandem.
- branimir85
- Kontakt:
a i ove trice s 8m im upadaju 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.