FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- CROtorious
- Kontakt:
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Kad pocinje utakmica?CROtorious je napisao/la:Bit ce stream na
Kad Pozde dodjeBigDaddy je napisao/la:Kad pocinje utakmica?CROtorious je napisao/la:Bit ce stream na

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Ako jos netko hoce okusit stream neka se javi pa cemo odigrat 

Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Joj Pozde, ove hefte svaku noc bio tu. Non-stop, i kad je najpotrebnije nigdje ga 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja na poslu al cekam utakmicu s nestrpljenjem. Evo i kvotaCROtorious je napisao/la:Ako jos netko hoce okusit stream neka se javi pa cemo odigrat
Bayern-Arsenal 1- 2.0 X- 3.10 2- 3.60
Ja igram oba daju i konačni rezultat 0-0BigDaddy je napisao/la:Ja na poslu al cekam utakmicu s nestrpljenjem. Evo i kvotaCROtorious je napisao/la:Ako jos netko hoce okusit stream neka se javi pa cemo odigrat
Bayern-Arsenal 1- 2.0 X- 3.10 2- 3.60

Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Tu sam do 23h pa onda moram ic jer idem ujutro u 5h radit. Valjda ce doc Pozde.
Zadnja Klupa
Ako ne dodje tragedija. ma nema veze, onda sutra vece duplo finale, prvo za zagrijavanje finale kupa artetitis bigdaddy
a onda pozde crotorious

- CROtorious
- Kontakt:
Ma stignemo. Nije sad nest hitno, al da se odigra u iduca 2 dana da mozemo vjezbat s novim klubovima. Malo cu streamat prijateljske.BigDaddy je napisao/la:Ako ne dodje tragedija. ma nema veze, onda sutra vece duplo finale, prvo za zagrijavanje finale kupa artetitis bigdaddya onda pozde crotorious
Zadnja Klupa
mirgerr, BigDaddy i amstaff nepoželjni protivnici iz 2.šešira, nadam se da neću izvući 2 od ova 3 

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Opasan si s realom. Ja s barcom uvijek preko 60% posjed al nikako golove ne zabijam. A psg djeluje impresivnoCROtorious je napisao/la:Ma stignemo. Nije sad nest hitno, al da se odigra u iduca 2 dana da mozemo vjezbat s novim klubovima. Malo cu streamat prijateljske.BigDaddy je napisao/la:Ako ne dodje tragedija. ma nema veze, onda sutra vece duplo finale, prvo za zagrijavanje finale kupa artetitis bigdaddya onda pozde crotorious
- CROtorious
- Kontakt:
Ma suplja obrana. Golman pogotovo jer je nizak jako, al napad je opasan i to jako.BigDaddy je napisao/la:Opasan si s realom. Ja s barcom uvijek preko 60% posjed al nikako golove ne zabijam. A psg djeluje impresivnoCROtorious je napisao/la:Ma stignemo. Nije sad nest hitno, al da se odigra u iduca 2 dana da mozemo vjezbat s novim klubovima. Malo cu streamat prijateljske.BigDaddy je napisao/la:Ako ne dodje tragedija. ma nema veze, onda sutra vece duplo finale, prvo za zagrijavanje finale kupa artetitis bigdaddya onda pozde crotorious
Zadnja Klupa
Ja sam sigurno u 1. šeširuUltraSA je napisao/la:mirgerr, BigDaddy i amstaff nepoželjni protivnici iz 2.šešira, nadam se da neću izvući 2 od ova 3

Jedino ako ti znaš nešto što ja ne znam. I BigDaddy će biti u 1. šeširu ako Djole ne pobijedi u svojoj posljednoj
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 22 jan 2017, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm
Spamm
Koliko znam po koeficijentu da sam na 3.mjestu, a biće 3 grupe?mirgerr je napisao/la:Ja sam sigurno u 1. šeširuUltraSA je napisao/la:mirgerr, BigDaddy i amstaff nepoželjni protivnici iz 2.šešira, nadam se da neću izvući 2 od ova 3![]()
Jedino ako ti znaš nešto što ja ne znam. I BigDaddy će biti u 1. šeširu ako se Djole ne pobijedi u svojoj posljednoj

bice 2 sesira, u svakoj grupi ce bit po 2 ekipe iz oba sesira. ti si sigurno u 1.sesiruUltraSA je napisao/la:Koliko znam po koeficijentu da sam na 3.mjestu, a biće 3 grupe?jedino ako će biti više nosilaca..
Meni svejedno u kojem sam sesiru, moze i zadnji. Lijepo vidjet kad me ljudi hvale, a dugo nisam igrao... Sad cu se opet navuci na FIFU :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ma znam sve, popričo sam sa Infantinom na originu, sve je okBigDaddy je napisao/la: bice 2 sesira, u svakoj grupi ce bit po 2 ekipe iz oba sesira. ti si sigurno u 1.sesiru

koje ce bit racunanje kad se bude gledalo ko ce biti 2 najbolja treceplasiranaUltraSA je napisao/la:Ma znam sve, popričo sam sa Infantinom na originu, sve je ok

E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.