ZELJO DO GROBA je napisao/la:harishp je napisao/la:Ljudi koji pokusavaju da uguraju nekoga direkt iz Premijer lige nisu normalni.
Prvenstveno sto bi ti isti prvi popljuvali poslije sto su ti igraci dovedeni ako bi se desio slucaj Kerkez,Mikelini,Vasilic itd.
Cjelo vrjeme govorima da ni Papac,ni Beslija,Ni Dzeko,Stilic i ostali nisu upali odmah u repku.Vec otisli u STRANE klubove i LIGU da se kale i tek onda dobili priliku.
Ako neko zeli da upropasti sansu ovu koju imamo onda bujrum,zovite iz PL.
I jos nesto gluposti kao nek se zovne pa makar da sijedi na klupi je veca glupost.Nedao bog protiv Turaka da se Spahic povrijedi a mi svi srecni imamo jos Torlaka ili neko drugog kloca da ga zamjeni
Ovakve nebuloze bi se pod hitno trebale prestati pisati.
drug ti il si stvarno glup, ili se pravis glup...
pa niko ne govori da oni igraju, nemoraju ni na klupi sjediti, al barate dragi kad dodje reprezentativno okupljanje na spisku se nadju jos neki igraci iz nase lige, talentovani, mladi momci koji ce nekad vjerovatno otici u neki bolji klub i biti standardni reprezentativci, kao Dzeko, Jahic, Hasagic...zovnes njih i treniraju sa reprezentacijom i postavis ih na tribine da gledaju utakm9cu, kakve stete tu ima reprezentacija...nema nikakve, moze samo imati koristi, a PL ima dosta koristi, promocija, reklama...skontaj malo, promisli....
@Zeljo kratko i jasno ti si tip neizljeciv.Pises ono sto ni sam ne razumjes.99% ljudi koji god pokusa dati da neke cinjenice ti ih sa djecijim argumentima i na isti kalup ,,obrazlozis,,iako veze sa vezom nema.
Nista nego zaobidzi me u velikom krugu sljedeci put.Jer necu uopste da gubim vrijeme ni na tvoje pisanje i ostalo.
Jer pameti ni da hoces ne mozes doci.Sory buraz ali tako ti je.
@Sencho vidim ti ,,shvacas al u .....,,ako mislis da promovises igrace PL u odlucujucim tekmama pa da se desi Mikelini naprimjer nije odlucujuca ali je katastrofalna i Visiliceva simultanka protiv Armenije.Prvi gol zabise nama bas zbog tog giganta iz PL.Uostalom zasta je sluzila ona tekma Novinara i jos tekma u Uzbekistanu.Ali to je sve bila srednja zalost.Ako je neko zadovoljio,znaci da bi trebao zvati i iz Famosa.Ljudi su dobro parirali BIH repci
Uostalom ako ih zove kako rekoh eto vas da ga pljujete kako hoce da proda igrace iz PL a ako ne zove nece da ,,promovise,,PL.
De onda se organizujte i ,,otpjevajte,,jednu pjesmicu al u tonu a ne svako svoju po svom cejfu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu