Pare su jace od ljubavi, jbe se Vidalu za Juve kad vidim dosta nula.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nisam ja protiv Draxlera...da me ne shvatis pogresno..ali jesam protiv Draxlera i Vrsaljka u zamjenu za Vidala u godini kada si ostvario "rekordne prihode"...dovedi i Draxlera i Gecea/Iska/De Bruina i vidjet ces koliko sam ja ZA Draxlera..10DelPiero je napisao/la:A realno prijatelju da ga je neko uzeo za tih 25 mil., da je odigrao vrhunsku sezonu, udvostrucio svoju cijenu, mislim da bi citali tvoj komentar kako je skrta uprava propustila priliku da dovede trenutno mozda najveceg njemackog dragulja za mizernih 25 mil..ultrasstyle_tz je napisao/la:ako nam je Draxler "mister x" u godini kad smo igrali finale LP![]()
previse nepoznanica oko povrede, previse
sad bi ja potpisao da Draxler dolazi zajedno sa Geceom, Iskom, De Bruinom- nebitno..ali Draxler kao najvece pojacanje-ne znam-vidjet cemo
Ocigledno da na trzistu nema igraca na toj poziciji koji je voljan da napusti svoj klub, tako da bi takvog igraca morao masno da platis da zapravo natjeras klub da ga proda sto je meni besmisleno radit pored Draxlera za kojeg vec znamo da je dosta kvalitetan igrac a moze jos mnogo da napreduje. Moram reci da nisam primjetio tu njegovu sklonost povredama, pratim bundesligu i ovo mu je prvo duze odsustvo sa terena.
Pogba je napisao/la:U pricu kako je Vidal s Havaja trazio transfer i "novi izazov" dakako mogu povjerovati samo Daffy i kompanija s Juvebalkan-a. :wawe:
Opa, kako puhne vjetar na JB-u, tako i nanese isto misljenje svim clanovima istog portala. Kad je Conte odlazio vladalo je opasno drugacije misljenje. Na spomen Beppea si dobivao ban.tuzlak1987 je napisao/la:Pa na JB nije kriva uprava, vec Vidal.. Uprava je sveta xd
Kakvi su ovo brojevi postajemo kao UdinesePogba je napisao/la:Sine, zašto ne 5?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.