FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

santos
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la santos » 28 jul 2011, 22:35

VanBasten je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Nyema slab skroz :(

PA jbg, insan je mora kad tad imati loš dan.
Dobar je igrač, ne treba ga sad pljuvati radi jedne utakmice.
Mnogo ga navijaci dizu,tek se kvalitet vidi protiv malo boljih ekipa,i protiv Serifa je ispadao amaterski nekoliko puta

krivac kod oba gola,pogledajte kretanje kod prvog gola

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 jul 2011, 22:36

Dobra igra,loša završnica,a ni sreća nije bila na vašoj strani.Definitivno Adilović je bio najslabija karika,dok je jedan od najboljih bio Karić,tu još dodati Zebu i Kvesića,koji se odlično uklopio i vjerujem da će biti veliko pojačanje.
Manijaci odlični,još kada je zagrmilo i da gubiš 10:0...
Jbg ni sada ni u žrijebu niste imali sreće,ali šta da se radi,u Izraelu igrati ovako isto i pokušati nadoknaditi ova 2 gola.
A Medunjanin k'o da nikada nije pobijedio ili dao gol. :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 jul 2011, 22:36

E ebem ti nasu srecu Bosansku. Ja baksuznijeg naroda na svijetu nisam vidio. Zeljo doslovno rasuo Macabia i na kraju poraz 2:0. Sarajevo do sudijske nadoknade gubilo solidnih 3:0 i onda na kraju 5:0. Neznam vise sta treba da uradimo da prodjemo u to je.beno takmicenje zvano Evropa liga.

Puno srece Zelji u revansu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 jul 2011, 22:40

Svaka cast Amaru jer je svoj posao odradio za 10. To sto mi nismo imali zavrsnicu (prvo poluvrijeme) nije njegova greska nego jednostavno za zavrsnicu treba vise srece i kvaliteta a mi ocigledno nismo imali ni jedno ni drugo, pogotovo ovo prvo, srece. :(
U drugom poluvremenu su nam pokazali da su puno iskusnija ekipa od nas.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 28 jul 2011, 22:41

el-fighter je napisao/la:E ebem ti nasu srecu Bosansku. Ja baksuznijeg naroda na svijetu nisam vidio. Zeljo doslovno rasuo Macabia i na kraju poraz 2:0. Sarajevo do sudijske nadoknade gubilo solidnih 3:0 i onda na kraju 5:0. Neznam vise sta treba da uradimo da prodjemo u to je.beno takmicenje zvano Evropa liga.

Puno srece Zelji u revansu.
Dodaj tu i Borca :D ,ali koliko ovi Izraelci imaju srece to je cudo jedno i juce protiv Maribora koji im je odrzao cas fudbala tako da nisu mogli da se sastave ali ipak dobise iz poklonjenog penala i jedne greske

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 22:42

santos je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Nyema slab skroz :(

PA jbg, insan je mora kad tad imati loš dan.
Dobar je igrač, ne treba ga sad pljuvati radi jedne utakmice.
Mnogo ga navijaci dizu,tek se kvalitet vidi protiv malo boljih ekipa,i protiv Serifa je ispadao amaterski nekoliko puta

krivac kod oba gola,pogledajte kretanje kod prvog gola
Ma to je inače problem sviju nas, nebitno o kojem klubu se radi. Skloni smo da igrača zakujemo za mliječni put, e onda kad isti taj podbaci, razočaranje. Nyema je dobar igrač, za naše prilike odličan. Ali na veropskoj sceni on je prosjek, kao i Torlak, ovakvih stopera u EVropi biju ko neće(malo karikiram).
Stoga, bijes zbog naše progrešne procjene ne trebamo iskaljivati na tim igračima. Oni su odigrali kako su najbolje znali i umjeli, možda su mogli i bolje, ali danas ih jednostavno nije išlo. I to je to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 22:43

Kakva sad sreca i nesreca,zar i realizacija ne spada u kvalitet,mislite da bi Barcelona bila prvak Evrope da drzi loptu i 90% u posjedu a da ne postize golove,ljudi su bolji tim,iskoristili svoje sanse i to je to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 jul 2011, 22:45

Kako smo igrali prvo pol ja sam mislio ne gine 3 komada makabiju.Ne znam ni sam koliko smo prilika imali ,ono je smajic morao pogoditi pa 2 sanse sam sa golmanom a on ko pocetnik glavom suta.Ocekivao sam vise sto se tice rezultata,al samo opet i srece imali.Sve kad saberes igra odlicna rezultat nikakav pa nismo ni pocasni mogli uvaliti.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 22:46

Prije svega Makabije kvalitetni tim, 2 sanse dva kola kvalitet, mislim da ste se sada vratili u realnost.. Ali dobro bitno je dole odigrati muski da se ne dozivi opet debakl 5:0, pa da budemo zemlja ekipa koji primaju min. 5 komada :lol: :lol: :lol: :lol: Crnjak.... 8-)

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 28 jul 2011, 22:49

Dylan Dog je napisao/la:Kakva sad sreca i nesreca,zar i realizacija ne spada u kvalitet,mislite da bi Barcelona bila prvak Evrope da drzi loptu i 90% u posjedu a da ne postize golove,ljudi su bolji tim,iskoristili svoje sanse i to je to.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 jul 2011, 22:49

To sto sam se rodio u BIH,kako godine prolaze,sve mi potaje jasnije kakva smo mi prokleta nacija,pogotovo u sportu.Zadnji dokaz ove 2 danasnje utakmice.
Mozemo mi pricati mnogo toga ,ja cu reci da je meni Zeljo bolje izgledao veceras,nego u obje utakmice sa Sheriffom.Vidim da ljudi seru po Nyemi,ja cu vam samo reci,da za prvi gol iskljucivi krivac,kao i po meni glavni krivac za ishod utakmice,jer je njegova greska sve preokrenula,a to je Goran Markovic.Znaci momak se okliznuo i izgubio loptu,a da nikog na 2 metra nije bilo ispred ili iza njega,iz te greske dogodila se ona blistava bogaljsko sihraska akcija iz koje je su poveli.Drugi gol,kao i par sansi Macabija su samo tipican primjer naseg bosanskog mentaliteta i shvatanja sporta,isto ono sto se i Sarajevu dogodilo.
Mi nikada necemo uraditi nesto vise,sve dok budemo razmisljali kako sada razmisljamo.Nisam nerealan,ali zivotom garantujem,da Sarajevo nije zasluzilo 5-0,a Zeljo jos manje ovo 2-0.Ovi rezultati su samo plod naseg samopouzdanja,i manjka vjere u sebe.Davno je tata Osim rekao,da se fudbal igra glavom,a tijelo je pomocno sredstvo.
Jos nesto,Amare,volim te ,cijenim te ,najbolji si trener u BiH,nisam nezahvalan,ali hocu samo onako pa **** ga Jamak vise,pa ne zna lik ,zar ne vidis.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 28 jul 2011, 22:53

Steta ,vidi se u ovakvim utakmicama da u nasoj ligi nema puno jakih utakmica ...ali jedna vam je utjeha ta da ce te osvojiti ovu ligu kao od sale! ;)
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 22:55

mostarskiplemic, ovakvom igrom, ovom efikasnoscu, tesko.... Ali dobro vrijeme ce pokazati. ;)

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 28 jul 2011, 22:57

SrdjanBL je napisao/la:mostarskiplemic, ovakvom igrom, ovom efikasnoscu, tesko.... Ali dobro vrijeme ce pokazati. ;)
Gledao sam Zelju i gledao sam Borca...tesko da trenutno vi mozete parirati ovakvom Zeljeznicaru jos kad se uigraju i ako ostanu na okupu.
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 22:58

barbarez je napisao/la:To sto sam se rodio u BIH,kako godine prolaze,sve mi potaje jasnije kakva smo mi prokleta nacija,pogotovo u sportu.Zadnji dokaz ove 2 danasnje utakmice.
Mozemo mi pricati mnogo toga ,ja cu reci da je meni Zeljo bolje izgledao veceras,nego u obje utakmice sa Sheriffom.Vidim da ljudi seru po Nyemi,ja cu vam samo reci,da za prvi gol iskljucivi krivac,kao i po meni glavni krivac za ishod utakmice,jer je njegova greska sve preokrenula,a to je Goran Markovic.Znaci momak se okliznuo i izgubio loptu,a da nikog na 2 metra nije bilo ispred ili iza njega,iz te greske dogodila se ona blistava bogaljsko sihraska akcija iz koje je su poveli.Drugi gol,kao i par sansi Macabija su samo tipican primjer naseg bosanskog mentaliteta i shvatanja sporta,isto ono sto se i Sarajevu dogodilo.
Mi nikada necemo uraditi nesto vise,sve dok budemo razmisljali kako sada razmisljamo.Nisam nerealan,ali zivotom garantujem,da Sarajevo nije zasluzilo 5-0,a Zeljo jos manje ovo 2-0.Ovi rezultati su samo plod naseg samopouzdanja,i manjka vjere u sebe.Davno je tata Osim rekao,da se fudbal igra glavom,a tijelo je pomocno sredstvo.
Jos nesto,Amare,volim te ,cijenim te ,najbolji si trener u BiH,nisam nezahvalan,ali hocu samo onako pa **** ga Jamak vise,pa ne zna lik ,zar ne vidis.

To je otprilike i moje viđenje stvari.
Ne samo kad je o klupskom fudbalu riječ, nego uopšte o našem sportu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 22:59

mostarskiplemic je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:mostarskiplemic, ovakvom igrom, ovom efikasnoscu, tesko.... Ali dobro vrijeme ce pokazati. ;)
Gledao sam Zelju i gledao sam Borca...tesko da trenutno vi mozete parirati ovakvom Zeljeznicaru jos kad se uigraju i ako ostanu na okupu.
Gledao sam i ja, i znam sta pricam, ali nije tema necemo o tome.... 8-)

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 28 jul 2011, 23:00

Znaci mi kad igramo dobro nece nas sreca nema veze klub , reprezentacija ? Portugal je bio dokaz reprezentacije , večeras Željo , Sarajevo s Clujom pa sve te neke utakmice ! Jesmo baksuzni ali treba naglasiti da nas i Uefa i Fifa kradu . Pa nekad , nemamo srece nekad nas pokradu i tako nema veliki takmicenja ili ovamo scene u Europi isto je to.
U Rukometu onda trebali proci i prosli mi Madzarsku ali nas sudija pokrade i prekinu utakmicu na kraju fino kad su nas sjebali jos i to ! Protiv Španije repka onda pa sad 2 Pretkolo nisu nam svirani penali oba cista nama u Švedskoj a vama na koševu ruka cista i nista . I da je Zeljo bio **** i da nisu uvaljali i taj gol mozda bi i ispali .

Ma dajjj **** ovo !

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 28 jul 2011, 23:01

vecerasnje utakmice su pokazale kolko nam je liga jadna i nekvalitetna...svjetlosne godine kasnimo za obicnom ceskom i izraelskom ligom a o ligama petice da ne govorim
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 28 jul 2011, 23:02

mostarskiplemic je napisao/la:
Još kad se uigraju, jel :D E moj sine Borac je dao više golova nego svi ostali predstavnici BH u preostalih 8 utakmica zajedno i to protiv najjačeg rivala.

Šta reći, najbolje ništa, vidimo se u ligi, ne bi vam na žulj stajao ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 23:10

Uopšte nema razloga za tugovanjem, jbg, šta je tu je. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili, neka jalova incijativa, nesnalaženje u ključnim trenucima, pa recimo i neiskustvo. Mada je možda nezaslužen poraz, ali čestitke Makabiju. Mi smo uradili najveći posao od svih klubova izbacivši Šerif i očekivati ponovo podvig je teško. Treba se lagano ligi okrenut i sljedeće sezone ćemo biti nositelji ako budemo šampioni. Naprijed Željo ljubavi moja !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tiagofaria25 i 42 gosta.