To sto sam se rodio u BIH,kako godine prolaze,sve mi potaje jasnije kakva smo mi prokleta nacija,pogotovo u sportu.Zadnji dokaz ove 2 danasnje utakmice.
Mozemo mi pricati mnogo toga ,ja cu reci da je meni Zeljo bolje izgledao veceras,nego u obje utakmice sa Sheriffom.Vidim da ljudi seru po Nyemi,ja cu vam samo reci,da za prvi gol iskljucivi krivac,kao i po meni glavni krivac za ishod utakmice,jer je njegova greska sve preokrenula,a to je Goran Markovic.Znaci momak se okliznuo i izgubio loptu,a da nikog na 2 metra nije bilo ispred ili iza njega,iz te greske dogodila se ona blistava bogaljsko sihraska akcija iz koje je su poveli.Drugi gol,kao i par sansi Macabija su samo tipican primjer naseg bosanskog mentaliteta i shvatanja sporta,isto ono sto se i Sarajevu dogodilo.
Mi nikada necemo uraditi nesto vise,sve dok budemo razmisljali kako sada razmisljamo.Nisam nerealan,ali zivotom garantujem,da Sarajevo nije zasluzilo 5-0,a Zeljo jos manje ovo 2-0.Ovi rezultati su samo plod naseg samopouzdanja,i manjka vjere u sebe.Davno je tata Osim rekao,da se fudbal igra glavom,a tijelo je pomocno sredstvo.
Jos nesto,Amare,volim te ,cijenim te ,najbolji si trener u BiH,nisam nezahvalan,ali hocu samo onako pa **** ga Jamak vise,pa ne zna lik ,zar ne vidis.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE