FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TrpajTeLevate
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TrpajTeLevate » 22 nov 2013, 16:44

amypitar je napisao/la:Prvo ja ne idem na temu malenih, niti me je briga sta si ti napisao.Drugo sto se tice FK Sarajeva ,Tana i ostlog pojma nemas, i nemoj se petljati gdje ti nije mjesto. :idea:
Trece Vas je teško postidjeti. ;)
joj jesi nepismen u pm :lol:
ispravka:FK Sarajevo,ostalog,ovo vas se piše malim slovom jer nikoga ne persiraš.E dobro je da nisi malo duže pisao :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 nov 2013, 16:55

Kad pises neistine,petljaš,i nemas sta napisati jer si provaljen,prebaciš temu na gramatiku. :lol:

TrpajTeLevate
Kontakt:

Post Postao/la TrpajTeLevate » 22 nov 2013, 17:02

amypitar je napisao/la:Kad pises neistine,petljaš,i nemas sta napisati jer si provaljen,prebaciš temu na gramatiku. :lol:
Nemoj me više argumentima molim te ko Boga :cry:
P.S.Al vam ga Dino ublehaš majstorski šuka,svaka mu dala

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 22 nov 2013, 17:12

TrpajTeLevate je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Kad pises neistine,petljaš,i nemas sta napisati jer si provaljen,prebaciš temu na gramatiku. :lol:
Lesi se opet vratio na forum... jesi uporan svaka ti cast...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 nov 2013, 17:19

Hvala Bogu, pa vi nemate ublahasa,kao sto je Dino. :D Kod vas je sve med i mlijeko, jos samo da stanarinu placate igracima, da ih ne izbacuju napolje kao zadnju ološ. :lol:
Haj sad malo popusti ,pa na temi malenih opleti o Tanu. ;)

TrpajTeLevate
Kontakt:

Post Postao/la TrpajTeLevate » 22 nov 2013, 17:22

harisfcb je napisao/la:
Lesi se opet vratio na forum... jesi uporan svaka ti cast...
Ja pratim dugo ovaj forum i prvi sam se put registrovao,tako da ja nisam nikakav Lesi(vjerovatno misliš na onog Aldina),a stvar koja me je natjerala da se registrujem je to što su neki na Željinoj temi sebi dozvolili da povjeruju u priču oko Tana,a o Amaru Osimu i vama da ne pričam,eto toliko od mene

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 nov 2013, 17:40

ljutinar je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Sila bez gostovanja na AFH godinama :lol:
Bilo je godina kada i vi niste na Pecaru dolazili godinama ;) pa ste šutjeli, pa ste nešto kao počeli dolaziti pa ostajali bez zastava pa onda opet malo prestali pa sada dolazite deportacijski ni manje ni više. Pomalo ;)

Husrefu želim brz oporavak, dobar je to stručnjak i čovjek!!
Bilo znaci proslo vrijeme, sadasnje znaci da vjerovatno glavnog grada neces vidjeti minimalno narednih 10 godina, ali kazem minimalno. Jos malo pa i kuci mozda damu stisnete pa dodjete jer svakako je godinama nas vise dole nego domacina 8-)

Neko deportacijski a neko nikako pa ti vidi :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 nov 2013, 17:41

Joj Aldina, svaki put kad se vrati bude bolji. Sad kao njegova najnovija reinkarnacija ne vjeruje u postojanje Tana. :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
#divovi

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 nov 2013, 17:50

Covjek se stvarno na ovom forumu moze razocarati u ljudsku rasu.Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da nicim izazvani pljuju jedni po drugim.Jednostavno ne razumijem taj mentalni sklop.Zemlja je stvarno postala lose mjesto za zivjeti.Toliko pakosti,mrznje,bijesa,licemjerja..

Svijet u kojem jedan @aldin i slicni poremecaji terorisu na stotine normalnih ljudi na forumu.Sta to ima u ljudima pa jednostavno ne mogu da pozdrave bilo sta dobro i bilo kakav napredak?Cini se da nasa mala BH zajednica sve vise gubi ljudskost i prevladavaju neki novi vjetrovi.Nije vise fazon pozdravit nekog i iskazati mu postovanje nego mu **** mater zato sto je on uradio nesto sto ja nisam.

Iskreno se nadam da ce Sarajevo a osim njega i svi ostali klubovi jednog dana stati na noge i da ce se poceti praviti jedna dobra atmosfera u BH fudbalu.Pojedini ljudi su tako plitki da ne razumiju da ce napretkom bilo kojeg kluba i bilo kojeg segmenta u ovoj drzavi biti napredak i za njeno stanovnistvo tako sto ce djeca imati bolje uslove za treniranje,bolje uslove za rad i bolju priliku da se lansiraju u neku od evropskih ekipa o kojim danas sanjaju i gledaju ih na TV-u kao nesto nedostizno.

Iskreno se nadam da ce dolaskom Tana i klub Sarajevo konacno da stane na noge.Sarajevo je veliki klub i vise bi volio da djeca sirom BiH odlaze u jako Sarajevo,jakog Zelju i ostale klubove a ne u Zvijezdu,Dinamo i ostale van granica BiH.Sto se tice Dine Selimovica,taj GOSPODIN je uz Nijaza Gracica i rukovodstvo Sirokog najsposobniji sportski radnik u BiH.Od srca bi volio da se jednog dana neko poput Tana pojavi u Zelji ali i u svim ostalim klubovima pa da imamo jednu ekstra ligu.

Sto se tice Husrefovog dosadasnjeg rada sa timom Sarajeva,mislim da i nije neki kalibar il mu se jednostavno neke stvari nisu poklopile.Sto se tice Husrefa privatno,zelim mu svu srecu i svo zdravlje ovog svijeta i nadam se da cu ga uskoro vidjeti sretnog,zdravog i nasmijanog.Ekipa,igraci,i naredna utakmica..sve je to u drugom planu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 nov 2013, 17:55

E da mi je dočekati da dođem na temu i pročitam bar jednu stranicu na kojoj nema kojekakvih gluposti i prepucavanja.
@TrpajTeLevate, OK, mi živimo u zabludi, sa Dinom ublehašom i Tanom, sa najgorim timom na svijetu i borit ćemo se samo za Evropu koju na kraju nećemo izboriti, najnaivniji smo navijači na svijetu i uvijek slušamo samo bajke u koje vjerujemo. Jesi li sad zadovoljan, i ti i tebi slični...Pospustite malo...
@ljutinar, mi smo uvijek išli na gostovanje i uvijek ćemo i ići...kako...to za nas nije problem.

Ontopic
Ublehaš opet među elitom..
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/barcel ... acije/1320" onclick="window.open(this.href);return false;

Husrefu brz oporavak i povratak u klub....

Izdrži Husrefe, trebaš nam!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 22 nov 2013, 18:35

Aldin opet smara na temi ali nekako je drugačiji :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 22 nov 2013, 18:37

sjever je napisao/la:Aldin opet smara na temi ali nekako je drugačiji :lol:
Pusti ga, vidiš da je u novom ruhu.
4.10.2009.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 22 nov 2013, 18:56

Samo nastavite spamati... Jedan po jedan...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2013, 18:57

Eto komsije ja navijam za Zelju cijeli svoj zivot, ali bi mi bilo drago kada je 10% ove price sa Tanom bilo istina. Sarajevo je klub grada iz kojeg sam i u kojem sam cijeli svoj zivot. Prvi komsija, clanovi porodice (koji cu se odreci! :mrgreen: ) navijaju za Sarajevo i mi smo uvijek zivili u toj dobroj zajebanciji i navijackom prepucavanju. Sada pusu neki novi vjetrovi i neke nove furke su u modi, ali eto, ja i dalje kada izgubim opkladu dozivim da mi komsija ofarba cuku u crveno, a kada dobijem on voza 7 dana auto ganc nove plave boje. Suvise smo mi mali i nebitni da bismo gazili tek tako jedni po drugima, a i suvise smo kolektivno gazeni... Neka nama nase lijepe mahale, a ja svoju kucu ne mogu voljeti i graditi tako sto cu mrziti komsijinu.
Zivjeli!
Sport je lijek za tijelo i duh.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 22 nov 2013, 20:17

storm_raider je napisao/la:Eto komsije ja navijam za Zelju cijeli svoj zivot, ali bi mi bilo drago kada je 10% ove price sa Tanom bilo istina. Sarajevo je klub grada iz kojeg sam i u kojem sam cijeli svoj marketing Prvi komsija, clanovi porodice (koji cu se odreci! :mrgreen: ) navijaju za Sarajevo i mi smo uvijek zivili u toj dobroj zajebanciji i navijackom prepucavanju. Sada pusu neki novi vjetrovi i neke nove furke su u modi, ali eto, ja i dalje kada izgubim opkladu dozivim da mi komsija ofarba cuku u crveno, a kada dobijem on voza 7 dana auto ganc nove plave boje. Suvise smo mi mali i nebitni da bismo gazili tek tako jedni po drugima, a i suvise smo kolektivno gazeni... Neka nama nase lijepe mahale, a ja svoju kucu ne mogu voljeti i graditi tako sto cu mrziti komsijinu.
Zivjeli!
Koliko god mislili da nije istina za Tana - ipak jeste. 1.000.000 evrica su vec dosli a 3.000.000 dolaze na proljece uz dva tri super jaka igraca. Takodje ide nova promo pjesmica. Svaka cast pitari...marketing je upalio.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 nov 2013, 20:29

"Nemamo šta kalkulisati, u Široki Brijeg idemo s namjerom da pobijedimo. Igrat ćemo otvoreno od prve minute, odnosno igrat ćemo za gol više. Široki je sjajna momčad i očekujem dobru fudbalsku predstavu. Tradicija je na strani domaćina, no tradicije su tu da se ruše. Dakle, želimo obradovati naše navijače", dodao je Oruč.
E čuj ti našeg Oruča, idemo se nadigravati. Pa ako se budemo nadigravali sa njima ne ginu nam tri komada u mreži. Za neki eventualni povoljan rezultat dole trebamo odigrati kao u Mostaru, samo igrati malo bliže protivničkim igračima sa mnogo sitnih faula da im ne damo da se razigraju. U suprotnom nemamo se čemu nadati. Još ako nam ne spreme Tadejevića, Tatomirovića i Komazeca :? :? :? :? :?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 22 nov 2013, 21:24

storm care, potpuno se slazem. Jesam dosta mlad i zelen, al ovo sto i kod jednih i drugih djecica furaju... Stid me. Poz svim normalnim manijacima.
4.10.2009.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 nov 2013, 21:29

storm_raider je napisao/la:Eto komsije ja navijam za Zelju cijeli svoj zivot, ali bi mi bilo drago kada je 10% ove price sa Tanom bilo istina. Sarajevo je klub grada iz kojeg sam i u kojem sam cijeli svoj zivot. Prvi komsija, clanovi porodice (koji cu se odreci! :mrgreen: ) navijaju za Sarajevo i mi smo uvijek zivili u toj dobroj zajebanciji i navijackom prepucavanju. Sada pusu neki novi vjetrovi i neke nove furke su u modi, ali eto, ja i dalje kada izgubim opkladu dozivim da mi komsija ofarba cuku u crveno, a kada dobijem on voza 7 dana auto ganc nove plave boje. Suvise smo mi mali i nebitni da bismo gazili tek tako jedni po drugima, a i suvise smo kolektivno gazeni... Neka nama nase lijepe mahale, a ja svoju kucu ne mogu voljeti i graditi tako sto cu mrziti komsijinu.
Zivjeli!
Nisi mi drag sekunde ali to je to. Svaka cast.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 nov 2013, 22:05

hilmo je napisao/la:
"Nemamo šta kalkulisati, u Široki Brijeg idemo s namjerom da pobijedimo. Igrat ćemo otvoreno od prve minute, odnosno igrat ćemo za gol više. Široki je sjajna momčad i očekujem dobru fudbalsku predstavu. Tradicija je na strani domaćina, no tradicije su tu da se ruše. Dakle, želimo obradovati naše navijače", dodao je Oruč.
E čuj ti našeg Oruča, idemo se nadigravati. Pa ako se budemo nadigravali sa njima ne ginu nam tri komada u mreži. Za neki eventualni povoljan rezultat dole trebamo odigrati kao u Mostaru, samo igrati malo bliže protivničkim igračima sa mnogo sitnih faula da im ne damo da se razigraju. U suprotnom nemamo se čemu nadati. Još ako nam ne spreme Tadejevića, Tatomirovića i Komazeca :? :? :? :? :?
E vala dobro smo odigrali u Mostaru. Ako ponovimo onakvu igru bez dva komada se necemo vratiti.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2013, 22:15

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Eto komsije ja navijam za Zelju cijeli svoj zivot, ali bi mi bilo drago kada je 10% ove price sa Tanom bilo istina. Sarajevo je klub grada iz kojeg sam i u kojem sam cijeli svoj zivot. Prvi komsija, clanovi porodice (koji cu se odreci! :mrgreen: ) navijaju za Sarajevo i mi smo uvijek zivili u toj dobroj zajebanciji i navijackom prepucavanju. Sada pusu neki novi vjetrovi i neke nove furke su u modi, ali eto, ja i dalje kada izgubim opkladu dozivim da mi komsija ofarba cuku u crveno, a kada dobijem on voza 7 dana auto ganc nove plave boje. Suvise smo mi mali i nebitni da bismo gazili tek tako jedni po drugima, a i suvise smo kolektivno gazeni... Neka nama nase lijepe mahale, a ja svoju kucu ne mogu voljeti i graditi tako sto cu mrziti komsijinu.
Zivjeli!
Nisi mi drag sekunde ali to je to. Svaka cast.
A dobro to sto smo se nekad ti i ja ovdje nesto zamjerili ja sam skoro i zaboravio. Opusteno druze i hvala. Hajde o Sarajevu pisite, ja sam najmanje bitan. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Tatamata1946 i 23 gosta.