Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2014, 12:18

Sport Witness @Sport_Witness

O Jogo mention Sanogo, Coquelin, Gnabry and Miyaichi as possible players to be involved in Carvalho to Arsenal.

Renato retweeted Sport Witness @Sport_Witness

Arsenal deep in Carvalho negotiations, Sporting want players in return. sportwitness.ning.com/forum/topics/a…

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 avg 2014, 12:21

Ma dajte im Coquelina i Mijaichia odma', samo daj Carvalha, taj bi nam riješio probleme u sredini, malo je reć..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2014, 12:22

@Greivis

Cuo sam se ja s njim,kaze da je dobio samo 7 dana,ali neznam sto ga nema,jest da sada uci pocinju mu ispiti svaki dan se druzi s knjigom, :D valjda ce se vratiti ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 avg 2014, 13:02

@Londonarsenal
Post ti je na mjestu ali da je sada recimo decembar ili februar.
Ti si prijatelju to poslozio po tackama a sezona tek pocela ps ni septembar nije?!
Tako ti pises kako je ovo Chelseaeva sezona kao da vec 4 mjeseca terorisu PL a ne dobili dve najslabije ekipe i ligi stim da ni sa ovoj drugoj nisu nista impresionirali.
Drugo tek sada sledi cetvrta utakmica za nas u sezoni a ti poses kako Campbell sansu nije dobio! Pa dobice polako. Cim tjeraju Poldija znaci da Joel ima prednost. Ako ode Poldi imam neki osjecaj da bi mogao Reus upasti.
Pises o promasenim taktikama a kod nas se jos jasno ne zna ni prvih 11? Stani malo dok se ekipa uigra...

PS: Ja i nisam za ovog "malog" Carvalha.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 avg 2014, 13:10

@gunner4 gdje neces biti za ovakvu mašinu? :kafa:

http://www.dailymail.co.uk/video/footba ... ackle.html

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 avg 2014, 13:27

Sporting offer William Carvalho to Arsenal for €35m if they get a loan player in return [O Jogo]

slika

Portuguese paper O Jogo have a fresh update on Arsenal’s pursuit of Sporting Lisbon defensive midfielder William Carvalho on Monday.

The excellent people at Sport Witness have provided a screengrab of the O Jogo article (see above), which suggests that Sporting are now ready to offer a discount for their highly-prized 21-year-old.

Carvalho has a €45 million release clause in his current deal, but that price has scared off suitors all summer, and now Sporting are ready to compromise their terms of a potential deal with Arsenal.

The Gunners are being offered William for €30-35 million provided the Gunners loan the Portuguese club a player as part of the package.

Players offered up by O Jogo that could sweeten the deal include Yaya Sanogo, Serge Gnabry, Francis Coquelin, and even Ryo Miyaichi. In other words, the squad fillers.

:lol: ali ništa od toga,navodno odbijamo platiti sve odjednom,nego bi htjeli u 2 rate,dok sporting traži svu lovu odjednom,a onda oni dijele s nekim agencijama

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 avg 2014, 13:40

slika

Ovo je perverzija, ova ekipa bi se mogla boriti na svim frontovima za titule.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 avg 2014, 13:51

I opet smo kao i prosle godine udaljeni za jednu, dvije povrede od totalne katastrofe.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2014, 14:46

QUARTERBACK je napisao/la:slika

Ovo je perverzija, ova ekipa bi se mogla boriti na svim frontovima za titule.

Moglo bi ovo, možda i naša najbolja formacija s time da nam je jedina slaba tačka golgeter.. kad bi onaj jezikoplazac počeo zabijati iz prve :pray: bio bi definitivno kandidat za najboljeg strijelca epla..

Podolski has agreed a 3-year deal with Wolfsburg, report @lequipe. Fee €12m (£9.6m). #AFC pic.twitter.com/bRmmUlZ7Fr
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 25 avg 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 avg 2014, 14:49

Nakon sto je Ancelotti rako sa Khedira sigurno ostaje mediji su brze bolje se vratili na Carvalha. Ma patka obicna...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 avg 2014, 15:12

Gunner4 je napisao/la:Nakon sto je Ancelotti rako sa Khedira sigurno ostaje mediji su brze bolje se vratili na Carvalha. Ma patka obicna...

može biti,ali onda nebi se spominjale ove posudbe koje traže :hmmmmm: a i kojeg dmf-a dovesti u ovo kratko vrijeme da je dostupan,ako vam ne paše carvalho

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 25 avg 2014, 15:14

Gunner4 je napisao/la:@Londonarsenal
Ti si prijatelju to poslozio po tackama a sezona tek pocela ps ni septembar nije?!
Tako ti pises kako je ovo Chelseaeva sezona kao da vec 4 mjeseca terorisu PL a ne dobili dve najslabije ekipe i ligi stim da ni sa ovoj drugoj nisu nista impresionirali.
Drugo tek sada sledi cetvrta utakmica za nas u sezoni a ti poses kako Campbell sansu nije dobio! Pa dobice polako. Cim tjeraju Poldija znaci da Joel ima prednost. Ako ode Poldi imam neki osjecaj da bi mogao Reus upasti.
Pises o promasenim taktikama a kod nas se jos jasno ne zna ni prvih 11? Stani malo dok se ekipa uigra...

Uredu, djeluje preuranjeno što sam pisao ali dovoljno znam Arsenal i Wengera da se to može zaključiti. Chelsea je sigurno glavni favorit za titulu i to se vidi iz igre. Mogu oni gubiti bodove protiv jačih klubova ali sve je na njihovoj strani u poređenju sa Arsenalom. A Cambell je trebao dobiti više prilike, to svi ovdje pišu. Slažem se da je sezona tek počela ali može se vidjeti da Wenger ne računa ozbiljno na njega. Ne bi me čudilo da ode iz Arsenala na posudbu ili kao transfer. A o taktikama se već zna dugi niz godina kakve su. Tebi djeluje preuranjeno jer je početak sezone ali ovo se ponavlja otkako se igra ova 433 formacija. Ovaj Arsenal ne može dalje od trećeg mjesta ako se šta ne promijeni. I to treće ja maksimalni domet jer je pitanje kako će odigrati sezonu United, Liverpul, Chelsea, Totenham, Everton. Fazon je što mi od Wengera svake godine očekujemo više i svake godine završi kao četvrti.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 avg 2014, 15:29

Iskeširat sve za Carvalha i vozdra!! Davno sam pisao da bez pravog DM-a nemamo šta tražit u borbi za titulu!
A.F.C. Bournemouth!

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 25 avg 2014, 15:44

rambo16 je napisao/la:Iskeširat sve za Carvalha i vozdra!! Davno sam pisao da bez pravog DM-a nemamo šta tražit u borbi za titulu!
Agree bez DM nema price taman da nikoga vise ne dovede ovako definitivno se mozemo 4 mj nadat :pray: (Everton ociti primjer sta ce bit ako odemo ovaki Citiju ili ....)
Arsenal All The Way !

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 25 avg 2014, 15:58

Londonarsenal je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:@Londonarsenal

Uredu, djeluje preuranjeno što sam pisao ali dovoljno znam Arsenal i Wengera da se to može zaključiti. Chelsea je sigurno glavni favorit za titulu i to se vidi iz igre. Mogu oni gubiti bodove protiv jačih klubova ali sve je na njihovoj strani u poređenju sa Arsenalom. A Cambell je trebao dobiti više prilike, to svi ovdje pišu. Slažem se da je sezona tek počela ali može se vidjeti da Wenger ne računa ozbiljno na njega. Ne bi me čudilo da ode iz Arsenala na posudbu ili kao transfer. A o taktikama se već zna dugi niz godina kakve su. Tebi djeluje preuranjeno jer je početak sezone ali ovo se ponavlja otkako se igra ova 433 formacija. Ovaj Arsenal ne može dalje od trećeg mjesta ako se šta ne promijeni. I to treće ja maksimalni domet jer je pitanje kako će odigrati sezonu United, Liverpul, Chelsea, Totenham, Everton. Fazon je što mi od Wengera svake godine očekujemo više i svake godine završi kao četvrti.
Kolko se ja sjecam ni Arteta nije bio starter prosle sezone pa vidi dokle je doslo, postao je nezamjenjiv. :mrgreen: Stoga nemoj letit pred rudu u vezi Campbella.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 avg 2014, 15:59

cuj to? Arteta kad je bio zdrav, bio je i starter!! Nazalost.
keptn lidr leđend

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 25 avg 2014, 16:21

Profesor je napisao/la:cuj to? Arteta kad je bio zdrav, bio je i starter!! Nazalost.
keptn lidr leđend
A bio je povrijedjen, moja greska onda. :mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 avg 2014, 17:28

"He scored 16 [in the Premier League last year] and he's very convincing," the manager said. "You never have to set any limitations for any player. For me, he's improving every year and don't rule it out that he scores 25.
Profa o OG-u!! 25 ni ja, kao najveći optmista, ne očekujem! xd
A.F.C. Bournemouth!

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 25 avg 2014, 17:49

Danas Twitter piše

-Arsenal manager Arsene Wenger is interested in making a move for Wolfsburg midfielder Luiz Gustavo.
-Arsenal are tracking Olympiakos defender Kostas Manolas and are likely to make a move this week

Po svemu izgleda da ce ovaj 2 doci i da spominje se da bi Wenger mogao krenuti po još jednog napadaca s obzirom da mu samo Sanogo ostaje. "Maneken-Frizura" biti odsutan par sedmica zbog povrede.
Ma od napadaca nece biti ništa 100% sam siguran (nažalost) :kafa:
Arsenal All The Way !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2014, 18:00

Barcod je napisao/la:Danas Twitter piše

-Arsenal manager Arsene Wenger is interested in making a move for Wolfsburg midfielder Luiz Gustavo.
-Arsenal are tracking Olympiakos defender Kostas Manolas and are likely to make a move this week

Po svemu izgleda da ce ovaj 2 doci i da spominje se da bi Wenger mogao krenuti po još jednog napadaca s obzirom da mu samo Sanogo ostaje. "Maneken-Frizura" biti odsutan par sedmica zbog povrede.
Ma od napadaca nece biti ništa 100% sam siguran (nažalost) :kafa:
A napadac nam je skoro pa isti prioritet kao i dmf :!: ali i ja sam misljenja da od napadaca nema nista ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 6 gostiju.