Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sport Witness @Sport_Witness
O Jogo mention Sanogo, Coquelin, Gnabry and Miyaichi as possible players to be involved in Carvalho to Arsenal.
Renato retweeted Sport Witness @Sport_Witness
Arsenal deep in Carvalho negotiations, Sporting want players in return. sportwitness.ning.com/forum/topics/a…
O Jogo mention Sanogo, Coquelin, Gnabry and Miyaichi as possible players to be involved in Carvalho to Arsenal.
Renato retweeted Sport Witness @Sport_Witness
Arsenal deep in Carvalho negotiations, Sporting want players in return. sportwitness.ning.com/forum/topics/a…
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma dajte im Coquelina i Mijaichia odma', samo daj Carvalha, taj bi nam riješio probleme u sredini, malo je reć..
@Greivis
Cuo sam se ja s njim,kaze da je dobio samo 7 dana,ali neznam sto ga nema,jest da sada uci pocinju mu ispiti svaki dan se druzi s knjigom,
valjda ce se vratiti 
Cuo sam se ja s njim,kaze da je dobio samo 7 dana,ali neznam sto ga nema,jest da sada uci pocinju mu ispiti svaki dan se druzi s knjigom,

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@Londonarsenal
Post ti je na mjestu ali da je sada recimo decembar ili februar.
Ti si prijatelju to poslozio po tackama a sezona tek pocela ps ni septembar nije?!
Tako ti pises kako je ovo Chelseaeva sezona kao da vec 4 mjeseca terorisu PL a ne dobili dve najslabije ekipe i ligi stim da ni sa ovoj drugoj nisu nista impresionirali.
Drugo tek sada sledi cetvrta utakmica za nas u sezoni a ti poses kako Campbell sansu nije dobio! Pa dobice polako. Cim tjeraju Poldija znaci da Joel ima prednost. Ako ode Poldi imam neki osjecaj da bi mogao Reus upasti.
Pises o promasenim taktikama a kod nas se jos jasno ne zna ni prvih 11? Stani malo dok se ekipa uigra...
PS: Ja i nisam za ovog "malog" Carvalha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti si prijatelju to poslozio po tackama a sezona tek pocela ps ni septembar nije?!
Tako ti pises kako je ovo Chelseaeva sezona kao da vec 4 mjeseca terorisu PL a ne dobili dve najslabije ekipe i ligi stim da ni sa ovoj drugoj nisu nista impresionirali.
Drugo tek sada sledi cetvrta utakmica za nas u sezoni a ti poses kako Campbell sansu nije dobio! Pa dobice polako. Cim tjeraju Poldija znaci da Joel ima prednost. Ako ode Poldi imam neki osjecaj da bi mogao Reus upasti.
Pises o promasenim taktikama a kod nas se jos jasno ne zna ni prvih 11? Stani malo dok se ekipa uigra...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sporting offer William Carvalho to Arsenal for €35m if they get a loan player in return [O Jogo]

Portuguese paper O Jogo have a fresh update on Arsenal’s pursuit of Sporting Lisbon defensive midfielder William Carvalho on Monday.
The excellent people at Sport Witness have provided a screengrab of the O Jogo article (see above), which suggests that Sporting are now ready to offer a discount for their highly-prized 21-year-old.
Carvalho has a €45 million release clause in his current deal, but that price has scared off suitors all summer, and now Sporting are ready to compromise their terms of a potential deal with Arsenal.
The Gunners are being offered William for €30-35 million provided the Gunners loan the Portuguese club a player as part of the package.
Players offered up by O Jogo that could sweeten the deal include Yaya Sanogo, Serge Gnabry, Francis Coquelin, and even Ryo Miyaichi. In other words, the squad fillers.
ali ništa od toga,navodno odbijamo platiti sve odjednom,nego bi htjeli u 2 rate,dok sporting traži svu lovu odjednom,a onda oni dijele s nekim agencijama

Portuguese paper O Jogo have a fresh update on Arsenal’s pursuit of Sporting Lisbon defensive midfielder William Carvalho on Monday.
The excellent people at Sport Witness have provided a screengrab of the O Jogo article (see above), which suggests that Sporting are now ready to offer a discount for their highly-prized 21-year-old.
Carvalho has a €45 million release clause in his current deal, but that price has scared off suitors all summer, and now Sporting are ready to compromise their terms of a potential deal with Arsenal.
The Gunners are being offered William for €30-35 million provided the Gunners loan the Portuguese club a player as part of the package.
Players offered up by O Jogo that could sweeten the deal include Yaya Sanogo, Serge Gnabry, Francis Coquelin, and even Ryo Miyaichi. In other words, the squad fillers.

- QUARTERBACK
- Kontakt:

Ovo je perverzija, ova ekipa bi se mogla boriti na svim frontovima za titule.
I opet smo kao i prosle godine udaljeni za jednu, dvije povrede od totalne katastrofe.
QUARTERBACK je napisao/la:
Ovo je perverzija, ova ekipa bi se mogla boriti na svim frontovima za titule.
Moglo bi ovo, možda i naša najbolja formacija s time da nam je jedina slaba tačka golgeter.. kad bi onaj jezikoplazac počeo zabijati iz prve

Podolski has agreed a 3-year deal with Wolfsburg, report @lequipe. Fee €12m (£9.6m). #AFC pic.twitter.com/bRmmUlZ7Fr
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 25 avg 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon sto je Ancelotti rako sa Khedira sigurno ostaje mediji su brze bolje se vratili na Carvalha. Ma patka obicna...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
može biti,ali onda nebi se spominjale ove posudbe koje tražeGunner4 je napisao/la:Nakon sto je Ancelotti rako sa Khedira sigurno ostaje mediji su brze bolje se vratili na Carvalha. Ma patka obicna...

- Londonarsenal
- Kontakt:
Uredu, djeluje preuranjeno što sam pisao ali dovoljno znam Arsenal i Wengera da se to može zaključiti. Chelsea je sigurno glavni favorit za titulu i to se vidi iz igre. Mogu oni gubiti bodove protiv jačih klubova ali sve je na njihovoj strani u poređenju sa Arsenalom. A Cambell je trebao dobiti više prilike, to svi ovdje pišu. Slažem se da je sezona tek počela ali može se vidjeti da Wenger ne računa ozbiljno na njega. Ne bi me čudilo da ode iz Arsenala na posudbu ili kao transfer. A o taktikama se već zna dugi niz godina kakve su. Tebi djeluje preuranjeno jer je početak sezone ali ovo se ponavlja otkako se igra ova 433 formacija. Ovaj Arsenal ne može dalje od trećeg mjesta ako se šta ne promijeni. I to treće ja maksimalni domet jer je pitanje kako će odigrati sezonu United, Liverpul, Chelsea, Totenham, Everton. Fazon je što mi od Wengera svake godine očekujemo više i svake godine završi kao četvrti.Gunner4 je napisao/la:@Londonarsenal
Iskeširat sve za Carvalha i vozdra!! Davno sam pisao da bez pravog DM-a nemamo šta tražit u borbi za titulu!
A.F.C. Bournemouth!
Agree bez DM nema price taman da nikoga vise ne dovede ovako definitivno se mozemo 4 mj nadatrambo16 je napisao/la:Iskeširat sve za Carvalha i vozdra!! Davno sam pisao da bez pravog DM-a nemamo šta tražit u borbi za titulu!

Arsenal All The Way !
- Ozymandias
- Kontakt:
Kolko se ja sjecam ni Arteta nije bio starter prosle sezone pa vidi dokle je doslo, postao je nezamjenjiv.Londonarsenal je napisao/la:Uredu, djeluje preuranjeno što sam pisao ali dovoljno znam Arsenal i Wengera da se to može zaključiti. Chelsea je sigurno glavni favorit za titulu i to se vidi iz igre. Mogu oni gubiti bodove protiv jačih klubova ali sve je na njihovoj strani u poređenju sa Arsenalom. A Cambell je trebao dobiti više prilike, to svi ovdje pišu. Slažem se da je sezona tek počela ali može se vidjeti da Wenger ne računa ozbiljno na njega. Ne bi me čudilo da ode iz Arsenala na posudbu ili kao transfer. A o taktikama se već zna dugi niz godina kakve su. Tebi djeluje preuranjeno jer je početak sezone ali ovo se ponavlja otkako se igra ova 433 formacija. Ovaj Arsenal ne može dalje od trećeg mjesta ako se šta ne promijeni. I to treće ja maksimalni domet jer je pitanje kako će odigrati sezonu United, Liverpul, Chelsea, Totenham, Everton. Fazon je što mi od Wengera svake godine očekujemo više i svake godine završi kao četvrti.Gunner4 je napisao/la:@Londonarsenal

cuj to? Arteta kad je bio zdrav, bio je i starter!! Nazalost.
keptn lidr leđend
keptn lidr leđend
- Ozymandias
- Kontakt:
A bio je povrijedjen, moja greska onda.Profesor je napisao/la:cuj to? Arteta kad je bio zdrav, bio je i starter!! Nazalost.
keptn lidr leđend

Profa o OG-u!! 25 ni ja, kao najveći optmista, ne očekujem! xd"He scored 16 [in the Premier League last year] and he's very convincing," the manager said. "You never have to set any limitations for any player. For me, he's improving every year and don't rule it out that he scores 25.
A.F.C. Bournemouth!
Danas Twitter piše
-Arsenal manager Arsene Wenger is interested in making a move for Wolfsburg midfielder Luiz Gustavo.
-Arsenal are tracking Olympiakos defender Kostas Manolas and are likely to make a move this week
Po svemu izgleda da ce ovaj 2 doci i da spominje se da bi Wenger mogao krenuti po još jednog napadaca s obzirom da mu samo Sanogo ostaje. "Maneken-Frizura" biti odsutan par sedmica zbog povrede.
Ma od napadaca nece biti ništa 100% sam siguran (nažalost)
-Arsenal manager Arsene Wenger is interested in making a move for Wolfsburg midfielder Luiz Gustavo.
-Arsenal are tracking Olympiakos defender Kostas Manolas and are likely to make a move this week
Po svemu izgleda da ce ovaj 2 doci i da spominje se da bi Wenger mogao krenuti po još jednog napadaca s obzirom da mu samo Sanogo ostaje. "Maneken-Frizura" biti odsutan par sedmica zbog povrede.

Arsenal All The Way !
A napadac nam je skoro pa isti prioritet kao i dmfBarcod je napisao/la:Danas Twitter piše

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 6 gostiju.