Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Yucca druze, ne moze nikako biti "sigurno". Moguce da, sigurno ne.
Vidal odlazi zbog svojih gluposti van terena, Pogba nece nikud ispod 100 miliona, Moratu ce se pokusati otkupiti iz one klauzule, a ako sei vrati, isprsit cemo se fino za Cavanija ili nekog takvog...
Vidal odlazi zbog svojih gluposti van terena, Pogba nece nikud ispod 100 miliona, Moratu ce se pokusati otkupiti iz one klauzule, a ako sei vrati, isprsit cemo se fino za Cavanija ili nekog takvog...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da Pogba nece otici za vise od 80 mil... Kako Marota ocajno zna prodati, ne bi me cudilo da bude max 80 mil sa bonusima..
- IlPrincipino
- Kontakt:
Juventus will not consider any offer for the sale for Paul Pogba. He will not be sold even for €100m. [La Stampa]

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro proteklu godinu dana ili dvije je ista prica bila i za Vidala iz Marottinih usta. "Klub nema potrebu da prodaje glavne igrace jer je u dobroj finansijskoj poziciji". Izjava bar 30 puta bila u medijima 

IlCapitano@ znam druze da nije 100% sigurno ali 80,90% jest,sto se tice Morate ta klauzula nama nikako ne odgovara tako da se mi tu malo pitamo oko njegovog odlaska znaci ako ga Real zeli nazad tako ce i biti,Pogba ce otici samo uz cifru od 100 miliona a kandidata ima da to plati
tuzlak1987@ druze Marotta nas trola odavno sa tim izjavama
tuzlak1987@ druze Marotta nas trola odavno sa tim izjavama
Pa klub i jeste u dobroj fin poziciji... ne prodaje Vidala sto mora, nego da dovede zeljenog igraca Maxu i da dovede nasljednika Evri... tj da ga ovaj obucava naredne sezone...
Jbg nije bas da Juve ima za potrositi 100mil kao prije... potrosili su 60-tak miliona, a za vise se nema, pa je prodaja logican slijed za dovesti nove igrace...
Da oni prodaju Vidala za 40mil, a dovedu jednog igraca za 20... to bi znacilo da smo u losoj fin poziciji... ovako ce iskrcati i vise od te sume za pojacanja...
Jbg nije bas da Juve ima za potrositi 100mil kao prije... potrosili su 60-tak miliona, a za vise se nema, pa je prodaja logican slijed za dovesti nove igrace...
Da oni prodaju Vidala za 40mil, a dovedu jednog igraca za 20... to bi znacilo da smo u losoj fin poziciji... ovako ce iskrcati i vise od te sume za pojacanja...
- Centre forward
- Kontakt:
Do kad mu traje ugovor ?IlPrincipino je napisao/la:Juventus will not consider any offer for the sale for Paul Pogba. He will not be sold even for €100m. [La Stampa]

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Jos 4 god...
- IlCapitano
- Kontakt:
Obnovio do 2019 na početku protekle sezone. 4 miliona ima...Centre forward je napisao/la:Do kad mu traje ugovor ?IlPrincipino je napisao/la:Juventus will not consider any offer for the sale for Paul Pogba. He will not be sold even for €100m. [La Stampa]
Prema Kickeru, Gotze vas odbio
Ako je vjerovati medijima na čizmi, a ja im malo vjerujem, bar Mediasetu, pao je dogovor za Draxlera i Alexa Sandra (O Bola prenijela koja nikada ne potrefi btw). Navodno Marotta drži na ledu Draxlera čekajući razvoj situacije sa Goetzeom.
Ponovit ću svoj stav, a to je da više mirišem Draxlera, Goetze je više seconda punta po meni dok je Draxler pravi 3/4tista i nekako mi je potencijalno jači igrač iako su tu negdje po godinama. Više bih volio igrača Schalkea vidjeti u našem dresu.
O Bola prenosi da će Sandro koštati 15M. Jedni pišu da se sprema ponuda, a drugi da je sve gotovo.
Svi presipaju iz šupljeg u prazno jer je još sinoć SKY pisao da se tek ponude spremaju, a danas sve dogovoreno.
Nadam se da će što prije ovo završiti, nema potrebe da se zavlačimo s Mariom.
Baš čekam tu presicu danas, očekujem uobičajene Marottine floskule koje će me nervirati sve dok ne vidim ova 2 željena igrača u našem dresu.
1. Pogba može ići samo za 100M naredne godine;
2. Pogba nema cijenu i ekipa će se godinama kreirati oko njega i dat će mu se poboljšani ugovor opet kroz godinu-dvije.
Vjerovatnija je opcija 1 jer Agnelli je stava da svako ima cijenu i neki dan je to rekao.
Ponovit ću svoj stav, a to je da više mirišem Draxlera, Goetze je više seconda punta po meni dok je Draxler pravi 3/4tista i nekako mi je potencijalno jači igrač iako su tu negdje po godinama. Više bih volio igrača Schalkea vidjeti u našem dresu.
O Bola prenosi da će Sandro koštati 15M. Jedni pišu da se sprema ponuda, a drugi da je sve gotovo.
Svi presipaju iz šupljeg u prazno jer je još sinoć SKY pisao da se tek ponude spremaju, a danas sve dogovoreno.

Nadam se da će što prije ovo završiti, nema potrebe da se zavlačimo s Mariom.
Baš čekam tu presicu danas, očekujem uobičajene Marottine floskule koje će me nervirati sve dok ne vidim ova 2 željena igrača u našem dresu.
Odbijeno je 80M. Prodat je Vidal. Ovo sve govori da:tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da Pogba nece otici za vise od 80 mil... Kako Marota ocajno zna prodati, ne bi me cudilo da bude max 80 mil sa bonusima..
1. Pogba može ići samo za 100M naredne godine;
2. Pogba nema cijenu i ekipa će se godinama kreirati oko njega i dat će mu se poboljšani ugovor opet kroz godinu-dvije.
Vjerovatnija je opcija 1 jer Agnelli je stava da svako ima cijenu i neki dan je to rekao.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 jul 2015, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
@Pogba ili @Capitano, hajde kada zavrsi press, stavite par rijeci sta su pricali, ako vam nije tesko. Hvala. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Neka je i on napokon shvatio ko se ovdje pita.Raiola: "Is Pogba unsellable? That depends on Juventus." TJ
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta says Vidal's sale is going to be concluded, but hasn't been yet.
- Centre forward
- Kontakt:
Znači do 2019. Dobro pa ste na vrijeme produžili ugovor. Ako je istina ovo da on neće nigdje ispod 100 milki (a vjerovatno da jee) onda bi možda mog'o samo u City (PERFEKTNA zamjena za Turea), a tamo je grehota da igra neki WC igrač. Bolje bi mu bilo u Bayernu.
Moj stav je (ponavljam) da on neće nigdje, bar do kraja tog ugovora.

Moj stav je (ponavljam) da on neće nigdje, bar do kraja tog ugovora.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- IlCapitano
- Kontakt:
#Allegri: "We have clear ideas. Another midfielder? The first step is to take a more offensive player. "
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta: "Buffon, Chiellini and Bonucci have rejected offers from other clubs. That is important for us"
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta:"Vidal told me that he wanted a new experience"
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta: "We haven't had concrete negotiations for Goetze, just an inquiry. Relations between our clubs [Bayern and Juve] are good"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.