Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Lukaku ima srece sto ovo nije MMA uspavao bi ga Zlatan ko Porier McGregora 

Koliko se meni cini govorio je you are shit

Hahahahhaha zove ga Ibraka u svlacionicu, kad bi ga nogom Ibra puko ovaj bi skoncao na licu mjesta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa i nisam bas siguran, ne bih ja crnog brizonju otpisao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Al Bog pobijeze u kabinu...
Gdje ces se kaciti sa Ibrom moj Lukaku....
Ocekujem sad pobunu od strane crnaca.
Ocekujem sad pobunu od strane crnaca.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sta je pobjegao, fino mu mahno rukom da ga ceka tamo ovaj orangutan ostao da skakuce nesto po terenu
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- LlullSergio
- Kontakt:
Neka malo, drago mi je sto nisu popadali ko pi.zde kakve kad su se poceli glavama udarati 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj rasizam? Pa jel se smije tim ljudima išta reći bgt?wolfie je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:35Da je smece, sranje, govvno, nesto u tom fazonu. Ako sam ja dobro shvatio. Nayebo je Zlatan sad jer ovo ide pod rasizam 100%LlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:34Opa sto se zakuha, sta mu je rekao Ibra ? Kaze Visko da se jasno moglo procitati.
Zlatan se skolonio jer zna da mrkalji kad su ljuti rade gluposti, Lukaku može samo dobiti drugi žuti.
Lukaku ko fol prijeti a dvojica ga drže, a kad ga puste onda šuti

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da je Ronaldo bio, sad bi vec Hitnu zvali koliko bi plako....LlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:37Neka malo, drago mi je sto nisu popadali ko pi.zde kakve kad su se poceli glavama udarati![]()
Cuj pobjegao, pa radije ce ga polomit u svlacionici nego dobit crveni na terenu, nije Ibra glup ko neki.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kontam da mu nije rekao nešto poput "black shit" ili u tom fazonu, jer ne vjerujem da bi igrač ovako podivljao jer mu neko kaže da je **** ili slično, pa ima tih psovki na svakom meču.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel iko ikad vidio Lukakua ovako ljutog? Znaš koliko si đubre od čovjeka kad to uspiješ
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakav rasizam,pa nije rekao crno g.ovnowolfie je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:35Da je smece, sranje, govvno, nesto u tom fazonu. Ako sam ja dobro shvatio. Nayebo je Zlatan sad jer ovo ide pod rasizam 100%LlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:34Opa sto se zakuha, sta mu je rekao Ibra ? Kaze Visko da se jasno moglo procitati.

Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 26 jan 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Prijatelju, to su crnci. Kazes mu da je crnac(sto i jeste) naljuti seRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:38Čuj rasizam? Pa jel se smije tim ljudima išta reći bgt?wolfie je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:35Da je smece, sranje, govvno, nesto u tom fazonu. Ako sam ja dobro shvatio. Nayebo je Zlatan sad jer ovo ide pod rasizam 100%LlullSergio je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:34Opa sto se zakuha, sta mu je rekao Ibra ? Kaze Visko da se jasno moglo procitati.
Zlatan se skolonio jer zna da mrkalji kad su ljuti rade gluposti, Lukaku može samo dobiti drugi žuti.
Lukaku ko fol prijeti a dvojica ga drže, a kad ga puste onda šuti![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- nextterrain
- Kontakt:
Nešto mu je majku spominjao, tako barem pišu Talijani na twitteru 

Budimo realni na momenat, Lukaku bi ga demolirao.
Precizni Italijani su to snimili. Par tekmi suspenzije.nextterrain je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:41Nešto mu je majku spominjao, tako barem pišu Talijani na twitteru![]()
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 jan 2021, 21:42, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.