IzgledaHordas Doboj je napisao/la:Opet srce?pipe je napisao/la:Husref u bolnici.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
IzgledaHordas Doboj je napisao/la:Opet srce?pipe je napisao/la:Husref u bolnici.![]()
Ne znam da li ce ostati u bolnici ali zdravlje je najvaznije,ipak je on mlad covjek,a ima problem sa srcem.vincenttan je napisao/la:e ne mogu da vjerujem.... bas sad, pred najvazniju utakmicu polusezone...
a dobro, nakon svega sto mu se desilo lljetos, operacije, pa onda porazi od kukesija, sirokog... takav je hus, emocije rade, a vjerujem da mu je to najmanje potrebno bilo... steta, zdravllje je najbitnije, a Hus ocito nije u stanju 100% dati od sebe u ovom trenutku, jer srce nije zajebanncija... Iskreno, ja bih volio da je ostao, jer vfoli ovaj klub i uz par ppojacanja to bi bilo odlicno... sta je tu je, ocigledno treba traziti novu opciju na klupi a Husu iz poštovanja dati poziciju u klubu jer ako postoji covjek koji nebi nažao učiono FKS onda je to naš Hus!
IZDRŽI HUSREFE!!!!!
misliš Širokom Brijegu? Lištica je rijeka koja teče kroz Široki Brijegsarajvo46 je napisao/la:Husref 99% ne vodi ekipu i listici
Mislim da uopće nije smiješno.Kevin je napisao/la:kud će s ekipom u lišticu, hladna je vodasarajvo46 je napisao/la:Husref 99% ne vodi ekipu i listici![]()
![]()
pa u ovo doba godine mora biti hladna, zato ce nas tvoja mamica ugrijati, ona je uvijek vruca bilaKevin je napisao/la:kud će s ekipom u lišticu, hladna je vodasarajvo46 je napisao/la:Husref 99% ne vodi ekipu i listici![]()
![]()
samo sam se osvrnuo na to da je Lištica rijeka, a Široki Brijeg grad..ne smeta mi uopće, pišite što god hoćete..avlami97 je napisao/la:Mislim da uopće nije smiješno.Kevin je napisao/la:kud će s ekipom u lišticu, hladna je vodasarajvo46 je napisao/la:Husref 99% ne vodi ekipu i listici![]()
![]()
Čovjek ima problema sa srcem (operisao ga je). Mlad je i dobar čovjek. Ovo Lištica, ne bi trebalo toliko da Vas iritira. Godinama je Široki Brijeg (Brig) nosio to ime. To bi isto bilo da neko sada za Podgoricu napiše - Titograd, za Ploče - Kardeljevo, za Foču - Hotča, za Pljevlja Taslidža i sl....
Mislim da je jedan ljudski život iliti pak njegovo zdravlje mnogo važnije od naziva sela, mjesta, kasaba, gradova, koje su kroz povijest mijenjali svoja imena.
Bilo kako bilo, kada već spominjete hlađenje, potpuno je svejedno ohladila vas Lištica ili Široki Brijeg. Hlađenje je neminovno. Ako je čovjek u bolnici, nadam se da će ozdraviti, bilo bi dobro da se njegovo ime ne spominje u istoj rečenici kojom se provocira. Što samo po sebi potencira raspravu.sarajvo46 je napisao/la:pa u ovo doba godine mora biti hladna, zato ce nas tvoja mamica ugrijati, ona je uvijek vruca bilaKevin je napisao/la:kud će s ekipom u lišticu, hladna je vodasarajvo46 je napisao/la:Husref 99% ne vodi ekipu i listici![]()
![]()
![]()
![]()
3-0,0-3 i vas hladna Lištica poštrapala. Fino vas je Široki posjeo i smirio iza gola, ni avaza od vas.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Steta. Brzo ozdravljenje Husrefu. A ove ispod kamena ne fermajte. Dobili su neki dan vodu na cesmi pa podivljali od dragosti
jel ti stvarno mislis da se ja smijem Musemiću ili? pa nisam bolestan..njemu sve najbolje i da bude dobro i ozdravi...amypitar je napisao/la:Ma nek se Kevin smije i njemu slicni i treba, kad mu je na ovom portalu sve dozvoljeno.Ono što je žalosno, ovaj portal je mediski sponzor FK.Sarajevo.