AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

allsportsfan

Re: AC Milan

Post Postao/la allsportsfan » 15 dec 2019, 17:27

meecko je napisao/la:
15 dec 2019, 17:22
U glavnom bolja je igra nego na početku sezone, onaj uhljup od trenera nas je sjb.. ao, sa Pioli-em bi bar 9 bodova imali više. Ukratko Teo na krilo, Hakan i/ili Kessi napolje. Leao u špic, Suso/Castileho desno tko god da odigra na istom smo. Odbrana kako tako.
Jel' to znači da bi sa Ćelavcem bili na poziciji koja vodi u CL?
21+9=30 :damn: :think:

Just asking, no hard feelings... :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 dec 2019, 18:00

Ne znam, iskreno ja nisam vidio nikakav veliki napredak, nismo bili u stanju aktivno pritisnuti prosječnog protivnika, sve što smo uradili uradili smo stihijski, počevši npr od stative i prečke Leaoa koje su plod individualnog kvaliteta, a ne nekih akcija.

A i kakav napredak možeš očekivati sa Jackom, Susom i Hakanom, dizel igrači smiješni za modernog fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2019, 18:11

A najjace je kad ganjas rezultat i treba da stisnes ti mijenjas napadaca za napadaca, a znas da ti izmjena je prodoran igrac i izvlaci se na krilo po defaultu, a Hakan se ne vidi na terenu.
Mi smo bas nesto dobro skrivili kod Boga pa nas iz godine u godinu vode debilcine. Najvise mi je zao Mihajlovica, iako ga ne gotivim ni sekund.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 dec 2019, 18:20

Napredak je u tome što sad prave šanse a to što oni to ne znaju iskoristiti je do igrača. Da imaš krila kao Ziyech i Depay, napadača koji zna primiti loptu, zaraditi se i dati gol i iza igrače koji znaju podvaliti loptu umjesto da pucaju na gol iz svake moguće situacije drugačije bi bilo.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 15 dec 2019, 18:21

Sezona već propala, kažem jedino da Conti zabije 15ak golova do kraja sezone ličilo bi na nešto. Theo opet zabio gol, čekamo da i taj desni bek proradi.

#PioliOut ima 2 remija na San Siru protiv Leccea i Sassuola, te remi protiv nikad slabijeg Napolija - sve ostalo je zijanio mimo 2 pobjede na regionalnim gostovanjima. Sve u svemu na nivou GP-a, da je kojim slučajem on vodio ekipu od početka sezone sad bi nogu dobio....

Trun bolje po igri, ali opet nula - daleko ispod nivoa koji je potreban Milanu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2019, 18:24

Meni je ovo 10x bolje nego ono što smo igrali po Giampaolom, gledali smo fudbal gdje su 90 minuta pritiskali i stvarali šanse, bez da su crkli.

Više nije stvar u lošoj igri ili nekreativnošću, toga više nema... stvar je u neefikasnosti. Ali ne može on ući u igru i pokazati nekom govedu kako da zabije zicer ili da bude manje sebičan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 dec 2019, 18:28

Dobro, vi možda vidite drugačije, meni je ovo opet loše. Bolje nego pod Giampaolom jeste, ali ako će mi on biti mjerilo "kvaltiteta" igre, onda neka ugase klub komotno.

Ne vidim dugoročno nikakvu mogućnost napredovanja sa Piolijem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

allsportsfan

Post Postao/la allsportsfan » 15 dec 2019, 18:41

Bolje, kako nije bolje...
Nije strašni Lecce uzeo sva 3 boda, nije seoska ekipa sa Mapei-a uzela sva 3 boda.

Napredak je to. :kafa: :lolno:

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 15 dec 2019, 19:04

Ja sam haman napravio najbolji potez danas, sa kcerkom otisao u setnju i nisam se nervirao. Super dan :)
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 dec 2019, 19:11

koraj je napisao/la:
15 dec 2019, 19:04
Ja sam haman napravio najbolji potez danas, sa kcerkom otisao u setnju i nisam se nervirao. Super dan :)
Pa jesi, ja sam "prodisao" kako ih nisam gledao zadnjih par mečeva, ali eto danas nisam imao šta pametnije raditi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2019, 19:58

Izašao bih i ja da nije bio Černobil napolju. :mrgreen:

Ne znaš je li gore udisati zrak ili gledati utakmicu od koje ti se razvijaju ćelije raka od stresa. Ustvari nije bilo ni loše za gledati, ali više me iznervira ovo kad flopnu iako su više nego zaslužili uzeti 3 boda nego kad igraju za qurac.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 dec 2019, 20:31

rope11 je napisao/la:
15 dec 2019, 19:58
Izašao bih i ja da nije bio Černobil napolju. :mrgreen:

Ne znaš je li gore udisati zrak ili gledati utakmicu od koje ti se razvijaju ćelije raka od stresa. Ustvari nije bilo ni loše za gledati, ali više me iznervira ovo kad flopnu iako su više nego zaslužili uzeti 3 boda nego kad igraju za qurac.
Igra kao igra nije bila toliko loša ali sa boljim pojedincima neka od onih šansi bi se i iskoristile. Još i Leao dva puta pogađa okvir gola. Uz poraze Napolija i Atalante ovo se trebalo dobiti.

Nego Rope, kad je vješanje?

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 dec 2019, 21:42

utakmica glediva, napeta, prilicno interesantna to bi bilo kada bih gledao ja neku nebitnu utakmicu pa da ubijem 2 sata vremena, s druge strane nista se tu nije vau promjenilo, nema ozbiljnosti kod Milana, isto da su na termin dosli, sebicni, jedino loptu dodaju bas eto kad nema sta drugo, ispucavaju se, nikakve akcije nista za pohvaliti, puse na sve strane napad jalov, vezni red sterilan, a odbrana iole ozbiljnija i skoncentrisanija ekipa 2 dva ili tri komada ce nam zabiti...bukvano derbi sredine tabele... kuknjava

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 dec 2019, 21:53

allsportsfan je napisao/la:
15 dec 2019, 17:27
meecko je napisao/la:
15 dec 2019, 17:22
U glavnom bolja je igra nego na početku sezone, onaj uhljup od trenera nas je sjb.. ao, sa Pioli-em bi bar 9 bodova imali više. Ukratko Teo na krilo, Hakan i/ili Kessi napolje. Leao u špic, Suso/Castileho desno tko god da odigra na istom smo. Odbrana kako tako.
Jel' to znači da bi sa Ćelavcem bili na poziciji koja vodi u CL?
21+9=30 :damn: :think:
Just asking, no hard feelings... :lol:
Nema ljutnje hoću da kažem da nebi izgubili od Udinesea, koji je pokraj nas bio kao Barcelona. Uz to bi se sigurno još u par utakmica bolje odigralo. Nije Pioli nikakav stručnjak par exellance, ali je u odnosu na GP bolji. E sad da nismo u kanalu 10-tak godina niti bi oni niti 90% sadašnjeg igračkog kadra bio u ACM. Ali kako je tako je.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 dec 2019, 21:57

Al kad se sjetim utakmica u USA na ljeto i to bez kamaru prvotimaca i pojačanja. Oni kao nešto igraju i kreiraju, jeste falila završnica ali vidjela se neka promjena. I onda u prvom kolu Udinese ih nabuši i ode sve u qrac.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2019, 22:05

Pa sad, koliki god Pioli bio mediokritet, da je prošao kroz ljetne pripreme i da su se doveli igrači prema njegovim željama i u skladu sa formacijom koju ćemo igrati... druga priča bi se pričala i sad bi vjerovatno bili u top 4.
Opet kažem, igra je pedeset puta bolja od onog užasa što smo gledali u prvih par kola, iako je gurnut u vatru i iako su mu dali psihičku mrtvu ekipu tako da se može reći da faktički izvlači maksimum iz njih. Nema se puno šta reći na njegov rad niti ga mogu na osnovu nečega kritizirati, osim šteta što se Giampaolo uopšte desio.

Ovako smo sami sebe ukanalili lošim izborom trenera i lošom strategijom na merkatu, sklapaš ekipu prema određenoj formaciji, da bi lik nakon 60 minuta sve bacio u vodu, i ono što se kupovalo i ono što se čitavo ljeto uigravalo. Tragikomično. :lolno:

Eto, osam yebenih utakmica, a one će nam odrediti sezonu.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2019, 22:22

Nikakvih vijesti o otkazu Piolija, objasnjenja za forsiranje pojedinih igraca? Uceram i medijima u Milanu, zar samo mi ovdje u BiH vidimo da Hakan ne postoji na terenu, j3bene akcije nije odigrao sa suigracima, i samo vreba sut sa j3benih 25m. Dok Suso od pocetka usrane karijere igra na isti fazon.
Pa makar probaj druge igrace, imas j3bene treninge, imas prijateljske utakmice sa Primaverom ili nekim drugim slabim timom izmedju utakmica pa da isprobavas igrace i formacije, u pi4ku materinu nek ide i Pioli i cijela Uprava.

075 ❤

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 dec 2019, 22:54

Manekeni su večeras na večeri i proslavi. Sutra vjerovatno slobodan dan. Nema potrebe za kukanjem, sve fino funkcioniše u klubu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2019, 22:55

E jesi zapeo za otkaz, samo da mi je znati šta misliš da možemo dobiti s tim? :roll:

Niti ima poente sad išta mjenjati u ovoj fazi sezone kad je sve maltene gotovo niti na kraju krajeva zaslužuje da bude smjenjen.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2019, 23:09

Da, da, zasluzuje da ostane do kraja mandata, hhh.
Naravno da zelim otkaz jer za njegov dopazak nije bio niko, osim ovih u Upravi. Ako se odigralo dobro protiv Napolija, zasto je mijenjo drasticno tim? Naredno kolo mu guzicu izvlaci bek, a zamalo i danas deja vu.
Ako si ti zadovoljan ovakvom igrom i napretkom, umjesto GP da sad imamo par suteva vise po utakmici, ja vala nisam. Mozda cjepidlacim, mozda samo iznerviran j3benim Hakanom, Susom ili Kessiem, ali ostajem pri svom musljenju.

A nije da trenutno nema trenerskih imena na trzistu, samo ih valja znati privuci, izvarati... samo je pitanje mozes li mijenjati trenera svako malo u 1 sezoni!?

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.