Uziva nas trener

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Posljednji 5-6 godina stoje mirno u klubu kad on dodje.
Možda i neki prvi igrač.
ako suljic bude dizao pobunu ulaze ove binde
Na pisem ja o tome sta moze gore sa trenutnom situacijom, tu tesko moze gore. Govorim o situaciji evo tjeramo sve redom pa i investitora, u toj situaciji idemo u pravcu smanjenja budzeta, logicno jel. Manje prihoda, nema upumpavanja para, krpljenja budzeta. Dakle ulazis u situaciju gdje si smanjio ulaganja u sve sektore kluba pa i u prvi tim, mislis da u toj situaciji ne moze gore? Nisam lud odma da kazem, funkcionisalo je Sarajevo i bez investitora, ali sjetimo se evo kako je to bilo. Mozda nebi otisli ko Celik, ovaj bi nas ostavio na nuli vjerovatno, al za vrlo malo vremena se stvore dugovi. Prva garnitura koja bi dosla iza investora bi htjela da popravi rezultat prvog tima i ulozila bi pare u tom smjeru, vjerovatno pare koje nemas i ne uspijes napraviti rezultat opet i eto ti belaja. Ovako s investorom evo ta je situacija upravo, a necemo u minus, popunice ga Mirvic. Tako ja to gledam, mozda nisam u pravu al evo budemo vidjeli, sve su prilike..Pantelija je napisao/la: ↑15 dec 2022, 20:55a kako moze gore? To objasninokee je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:24Moze brate moj itekako. Zamisli ovakvu garnituru ljudi u klubu, plus dodaj da nema para ko sto ima. Za par sezona bi se navikli na tavorenje ko zeljo, normalno bi postalo evo ko ovo sad. Ovako imas sansu da otjeras eventualno ljude koji nisu za taj posao i napredujes jako brzo.. Ili da Ismir dodje pameti ili da proda prava nekome, svaki drugi scenarij mi smo donji vjeruj
imas pare, imas sve i ti ovo dozivljavas?
hajdem desava se svakome da uprska, al kad se uprska ovako u OZBILJNOM klubu, sazove se sastanak pa vlasnik ide od osobe do osobe i trazi izvjestaj sta radi i sta je radila/o i onda za primjer podjeli 20ak otkaza, smanjenja plata i sl. Pa izadje javno i kaze to to i to je sad plan, imamo zelju to i to.
Na presu novinari kakve smo i navikli. Ok, kaze direkroica medju kandidatima najbolji bio mirza. Ok, Molim Vas direktorice, po kojem kriterijumu je najbolji, koje parametre ste uzimali kao osnov za odabir?
Nas je cilj akademije, ok, sta je uradjeno u zadnjih godinu dana u postizanju tog cilja? Smanjenje broja trenera sigurno nije.
Nas cilj je da budemo najorganizovaniji? Sta to znaci? Da dodamo jos kojeg tiktok insta menagera u kancelariju?
Dakle, sad udjite u klub i pitajte koji su planovi i vizija sarajeva za narednih godinudana, ne 4 godina ili visee, ne dvije godine, nego godinu dana, ako iko da odgovvor, ja ruku sebi sijecem.
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, mosarajvosa83, r3m1, Serha i 33 gosta.