Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kao sto sam prije par mjeseci pisao, Dzeko najbolje partije pruza na PROLJECE...nadam se da ce tako biti i ovaj put akoBogda...za sada dobro ide, samo da ga zdravlje posluzi.
Cekamo taj hettrick u Seriji A akoBogda.
Cekamo taj hettrick u Seriji A akoBogda.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 feb 2017, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- hule_barca
- Kontakt:
U utrci za zlatnu kopačku, francuska liga se množi sa koeficijentom 1,5 dok se njemačka, engleska, španska i italijanska množe sa 2. Vjerovatno je mislio na trku za zlatnu loptu.theKuPuS je napisao/la:Zar nije 3.? Cavani 22, Lacazette 18Amsterdam1312 je napisao/la:Babuka ne vadi![]()
Drugi strijelac liga petice za sada, hvala ti veliki čovječe.
Sjaji, sjaji bosanski dijamantu

Mes Que Un Club
Da hoce makar kup s Romom osvojiti, steta bi bilo da nista ne uzme u Italiji. Ovaj rekord Totija za sva takmicenja u Romi u jednoj sezoni sada izgleda bas dostizan 
Ko je rekorder u Romi po broju golova u Seriji A u jednoj sezoni i koliko golova?

Ko je rekorder u Romi po broju golova u Seriji A u jednoj sezoni i koliko golova?
Nad tobom sunce najljepše sja
Po wikipediji, Rodolfo Wolk u sezoni 1930/31, sa 29 golovapinoglavi je napisao/la:Da hoce makar kup s Romom osvojiti, steta bi bilo da nista ne uzme u Italiji. Ovaj rekord Totija za sva takmicenja u Romi u jednoj sezoni sada izgleda bas dostizan
Jbt ko da nisu golmana imali tad, nista ostaje samo da ganja TotijatheKuPuS je napisao/la:Po wikipediji, Rodolfo Wolk u sezoni 1930/31, sa 29 golovapinoglavi je napisao/la:Da hoce makar kup s Romom osvojiti, steta bi bilo da nista ne uzme u Italiji. Ovaj rekord Totija za sva takmicenja u Romi u jednoj sezoni sada izgleda bas dostizan

Nad tobom sunce najljepše sja
E da Roma svaku igra ovako bila bi prvak.
Svake sezone ista prica..
Juventus bi ovu Fiorentinu dobio mozda 1:0 (nedavno su i izgubili od njih)
Ali, Roma ode kod Sampdorije i sama sebe dobije, a Juve takve rijesava rutinski..
Svake sezone ista prica..
Juventus bi ovu Fiorentinu dobio mozda 1:0 (nedavno su i izgubili od njih)
Ali, Roma ode kod Sampdorije i sama sebe dobije, a Juve takve rijesava rutinski..
Sad im treba posložiti prioritete i odlučiti da li bataliti ligu, kup ili LE jer sumnjam da mogu na sva tri fronta igrati uspješno i ići do kraja. Mislim, teoretski za sve troje imaju dobre šanse za dogurati do trofeja, ali uzmimo u obzir da je ovo Roma i da vrlo lako i na glup način mogu ispasti iz utrke u sva tri takmičenja. 
najbolje bi bilo otpisati LE pa se fokusirati isključivo na kup, tu su im najveće šanse.
ima se doduše i nekih određenih šansi za skudeto jer se 4 boda prednosti mogu vrlo lako istopiti, al' rimljani su neviđeni luzeri koji će garant nešto u međuvremenu zasrati
u svakom slučaju navijam da džeko uzme bar neki trofej poslije ovako dobre sezone, da ne bude da je došao džabe

najbolje bi bilo otpisati LE pa se fokusirati isključivo na kup, tu su im najveće šanse.
ima se doduše i nekih određenih šansi za skudeto jer se 4 boda prednosti mogu vrlo lako istopiti, al' rimljani su neviđeni luzeri koji će garant nešto u međuvremenu zasrati

u svakom slučaju navijam da džeko uzme bar neki trofej poslije ovako dobre sezone, da ne bude da je došao džabe

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel se za zlatnu kopačku boduju samo golovi u ligi ili i u kupu i LP/EL?
juve sutra igra zaostalu utakmicu protiv crotonea,dakle vjerovatno 7 bodovarope11 je napisao/la:Sad im treba posložiti prioritete i odlučiti da li bataliti ligu, kup ili LE jer sumnjam da mogu na sva tri fronta igrati uspješno i ići do kraja. Mislim, teoretski za sve troje imaju dobre šanse za dogurati do trofeja, ali uzmimo u obzir da je ovo Roma i da vrlo lako i na glup način mogu ispasti iz utrke u sva tri takmičenja.
Zarathustra
7 bodova jeste prilično puno, ali ne i nedostižno s obzirom da ima još 3 i po mjeseca igre.
fazon je što ni juventus ne igra baš bajno ove sezone tako da bi u nekim drugim okolnostima moglo biti neizvjesno do samog kraja ko će uzeti skudeto, ali s obzirom da je roma ta koja ganja prvo mjesto, onda im dajem tek 20% šanse za to
imaju dobru ekipu, igraju prilično dobro, ali zato imaju i posebnu sposobnost za okliznuti se onda kada ne bi trebali i smjeli.
fazon je što ni juventus ne igra baš bajno ove sezone tako da bi u nekim drugim okolnostima moglo biti neizvjesno do samog kraja ko će uzeti skudeto, ali s obzirom da je roma ta koja ganja prvo mjesto, onda im dajem tek 20% šanse za to

imaju dobru ekipu, igraju prilično dobro, ali zato imaju i posebnu sposobnost za okliznuti se onda kada ne bi trebali i smjeli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo liga!coelho41 je napisao/la:Jel se za zlatnu kopačku boduju samo golovi u ligi ili i u kupu i LP/EL?
bit ce i medjusobni duel na olimpicu koji ce dosta toga da rijesi svakako
Zarathustra
Da, s tim da se broj golova mnozi sa dva u ovim najjacim ligama, a mislim da Francuska ne ulazi u taj krug. Kod njih se mnozi sa 1.5, pa Cavani sa 22 postignuta gola ima 33 boda, a Dzeko i Aubameyang sa 17 golova po 34 boda. Nek me neko ispravi ako grijesim, ne da mi se guglat. Nisam sto posto siguran ni da su ova dvojica dali ovaj broj golova.BosnaSTL je napisao/la:Samo liga!coelho41 je napisao/la:Jel se za zlatnu kopačku boduju samo golovi u ligi ili i u kupu i LP/EL?

EDIT: Dao Cavani veceras jedan, znaci on je sad na 23 (to je 34.5 boda).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ovih 7 bodova prednosti se mogu lako istopiti upravo jer igraju protiv napolija i rome u gostima gdje će biti strašno teško, pogotovo duel sa romom na olimpicu bi mogao obrnuti situaciju.
a ima tu još dobrih ekipa koje mogu ukrasti pokoji bod, nije mi juventus ove sezone toliko ubjedljiv.
ali da bi to sve bilo izvodivo, potrebno je da roma izgubi minimalan broj bodova do kraja, a to je u rangu sajns fikšna
možda ne treba ni napolitance otpisivati, oni mi djeluju zrelije nego roma.
a ima tu još dobrih ekipa koje mogu ukrasti pokoji bod, nije mi juventus ove sezone toliko ubjedljiv.
ali da bi to sve bilo izvodivo, potrebno je da roma izgubi minimalan broj bodova do kraja, a to je u rangu sajns fikšna

možda ne treba ni napolitance otpisivati, oni mi djeluju zrelije nego roma.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti da Roma ide i Interu i Milanu u goste, nezgodno svakako. Napoli i Juve cekaju kuci. Ima ovdje jos puno za igrati, nista nije gotovo.
Kao sto @rope rece, niposto Napolitance otpisivati, ozbiljno su zagrizli.
Kao sto @rope rece, niposto Napolitance otpisivati, ozbiljno su zagrizli.
Evo trenutno stanje.kobe24 je napisao/la:Da, s tim da se broj golova mnozi sa dva u ovim najjacim ligama, a mislim da Francuska ne ulazi u taj krug. Kod njih se mnozi sa 1.5, pa Cavani sa 22 postignuta gola ima 33 boda, a Dzeko i Aubameyang sa 17 golova po 34 boda. Nek me neko ispravi ako grijesim, ne da mi se guglat. Nisam sto posto siguran ni da su ova dvojica dali ovaj broj golova.BosnaSTL je napisao/la: Samo liga!
EDIT: Dao Cavani veceras jedan, znaci on je sad na 23 (to je 34.5 boda).
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zasto je samo Cavaniju ovaj faktor 1,5 a ostalim 2,0? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jer je slabija liga od ostalihSabinho je napisao/la:Zasto je samo Cavaniju ovaj faktor 1,5 a ostalim 2,0?
Ma velike razlike, trebali su manje razlike pravit medju ligama.. cuj POR jaca od FRA za 0.5 ????theKuPuS je napisao/la:jer je slabija liga od ostalihSabinho je napisao/la:Zasto je samo Cavaniju ovaj faktor 1,5 a ostalim 2,0?