Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
To Ramo hapsi Dodika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne uzbudjujte se,sigurno vjezba, ne smiju ovi prici Miloradu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma da sigurno neka vjezba ili neko sitnije hapšenje jer ipak za Dodika treba sigurno preko 100 oruzanih specijalaca sa se uhapsi obzirom na zastitu koju ima oko sebe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
He's conspicuousBundesliga je napisao/la: ↑09 apr 2025, 12:28I to lik glumi siledžiju sa državama koje će najprije odgovoriti, kako carinama, tako sa preusmjeravanjem izvoza. Kina i Kanada su već uvele carine, Kanada već najavila da će tražiti nove partnere. Kinezi, ako su u nečemu najbolji, to je onda trgovina i širenje svugdje na svijetu. Tako da, vjerujem da će sada ići na to da preusmjere izvoz negdje drugo. To bi Amerikance bolilo više nego ijedna carina, jer uvoze iz Kine ogromnu količinu proizvoda.
-
- Kontakt:
Kina je povećala carine na robu koju uvozi iz Amerike na 84 posto u novoj rundi trgovinskog rata. Ova reakcija odgovor je na činjenicu da je Donald Trump, predsjednik SAD-a, carinu na kinesku robu koja se uvozi u Ameriku podigao na 104 posto.

Ma zaustavit će Trumponja ratove. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Yebo ih Ashton Hall i jutarnja rutina 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovo je dobro sto Trump radi. Bice sad poslario_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 10:42će da zavrču šarafčiče i rade u rudnicima, još da pjevaju borbene uz to, alem da bude teksaški alija sirotanović![]()
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I kad pametni ljudi u zemlji govore da se treba okrenuti istoku ,ovdje počinju skakanja u oči. U budućnosti će te zemlje dole imati 3-4 milijarde stanovnika bit će pola ekonomije svijeta i više (Kina , Indonezija , Tajland , Laos, Vijetnam , Malezija) i jos su na svu tu suludu proizvodnju pokorili Afriku.
Odgodi ih Trump svima osim Kini
-
- Kontakt:
Joj budalašaTotalni preokret: Trump objavio da pauzira na 90 dana carine za čitav svijet, ali ih povećava Kini

Covjek nije normalan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Blefira da sjednu za hastal 
Biznis

Biznis
- muhamedhulk
- Kontakt:
dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
jedna đevojka stazira u UN pa joj treba smjestaj...
hvala unaprijed na pomoci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- JayCatwright
- Kontakt:
soko ti je jedini forumaš koji živi u USA i koji ti može dati decidne informacije.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
Ne znam nekoga licno. Imas nasih u Astoriji. Imas par nasih restorana tamo. Sarajevo i jos neki. Mozda na FB da pogleda ko je tu pa nek se raspita.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
NY je skup. Moze se preko Airbnb pogledati, imas cak i opciju da pricaju nas. Pogotovo na tako kratko vrijeme, ja mislim airbnb je najbolja opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.