Sad vec pretjerujes, al dobro, kako danas igraju bezidejno, razumijem...topnik1 je napisao/la:Mi ove sezone ako budemo top 4 ,puna kapa,treba ovo sve drasticno mjenjati
Hajde smrde jedne, vrijeme je zabit, da se stigne izvuc bod danas....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sad vec pretjerujes, al dobro, kako danas igraju bezidejno, razumijem...topnik1 je napisao/la:Mi ove sezone ako budemo top 4 ,puna kapa,treba ovo sve drasticno mjenjati
Igrac koji je sam izdominirao Xavija i Iniestu u njihovom primeu.Centre forward je napisao/la:Vilšir je zaista izrast'o u pravog majstora i lidera. Možda u mrskoj Francuskoj donese zlato svojoj Engleskoj. Titula je neminovnost kad jedan takav dragulj korača fudbalskim terenima.
Bezidejni izgledamo danas,bas kao i protiv CP,kao i protiv Besiktasa,treba se zapitati dal je to slucajnostbega_afc je napisao/la:Sad vec pretjerujes, al dobro, kako danas igraju bezidejno, razumijem...topnik1 je napisao/la:Mi ove sezone ako budemo top 4 ,puna kapa,treba ovo sve drasticno mjenjati
Hajde smrde jedne, vrijeme je zabit, da se stigne izvuc bod danas....
Bar se može nositi sa odbranom. Ostali kepeci ni sa boka ni kroz sredinu ne mogu ništawork je napisao/la:Giroud je najbolji igrač Arsenala danas. Šteta što nije dao jednu od ovih šansi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.