FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako cemo realno, mi ako smo protiv nekoga, od pocetka cemo srat i zelit cemo lose rezultate. Iskreno volio bih da me iznenadi i okrene ovu situaciju na dobro, sumnjam da ce se to desiti ali nikad necu biti taj zeli lose rezultate svom klubu.
Slazem se sa svima i dijelim misljenje da je ovo losa odluka sa Mirzom ali volio bih da nas iznenadi pozitivno. Zivjeli
Slazem se sa svima i dijelim misljenje da je ovo losa odluka sa Mirzom ali volio bih da nas iznenadi pozitivno. Zivjeli
Sve mi znamo.
Samo što se kod njih haos u upravi ne odražava toliko negativno na rezultate. Zvezda jeste dominantna zadnjih godina, ali Partizanu nikad izlazak u Evropu nece doci u pitanje, zadnjih godina redovni su u grupnim fazama i proljecima u Evropi, koeficijent se stalno bilda, a pare od UEFE pristižu na račun.Herson je napisao/la: ↑14 dec 2022, 23:16Covjek kaze zamislite da se ovo desava u nekom drugom klubu i navede Partizan kao primjer. Pa bas u tom Partizanu vlada 50 puta veci haos izmedju navijaca i uprave nego sto je to kod nas, ako je ovo kod nas uopste i doslo do tog nivoa. Mislim da preko 5 godina pokusavaju otjerati upravu odnosno generalnog direktora, sd i predsjednika. Jedino sto im je poslo za rukom je odlazak sd, iako je on u ostavci naveo da odlazi iz privatnih razloga. A najbolji primjer haosa koji tamo vlada ti je utakmica Partizana u Ceskoj ove godine u Konf. ligi, kad se uprava oglasila kako uopste ne zeli organizovati dolazak navijaca, te im nece ni prodavati karte za ovo gostovanje. Zvezdu i Hajduk se uopste ni ne mogu porediti sa ostalim klubovima u regionu, a najvise zbog nacina na koji su uredjeni i kako funkcionisu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
TugaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:47https://****/status/1602986439012241414?t=9Ki6E064qgwnFfzIiEC7ag&s=19
Neće se ovdje igrat ni 2023. ja mislim. Manijak Mirvah mogao je bar pokusat izvuci pare od Tana za teren. Gurbetima teren ko Santiago Bernabeu a ovdje me ljudi ubijeđuju da je bolje što se pustilo ovom nakaradnom savezu džabe da nam rade - dosad bi ona ekipa iz Qatara riješila teren 18 puta i ne bi nam sezona bila u kurchu.
Jad
Cemer
Ovo nema na planeti pa sta je ovoo na sta ovo lici???
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jbg direktorice brzi ti jezik od pameti.. ti si nam rekla da ti je pukla carapa
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sto se g. Mirvica tice ne bi volio da covjeka otjeramo ako fkt ima dobre namjere pitar je i voli Sarajvo a spletom okolnosti se totalno pogubio
Ako je ovo imenovanje SS uzrokovano proslim poslovnim fulama ili ti ga pusom 9 mil , trenutnom poslovnom klimom u i oko kluba, onda ga mozda mogu razumjeti.
Sto napisa neko iznad citav SS bivsi igraci bla bla … e sad jel to opet mahala menadjeri transferi talovi ne znam sta da mislim..
Molim vas uozbiljite se ako nije kasno…
Laku noc radni i neradni bordo narode
Ako je ovo imenovanje SS uzrokovano proslim poslovnim fulama ili ti ga pusom 9 mil , trenutnom poslovnom klimom u i oko kluba, onda ga mozda mogu razumjeti.
Sto napisa neko iznad citav SS bivsi igraci bla bla … e sad jel to opet mahala menadjeri transferi talovi ne znam sta da mislim..
Molim vas uozbiljite se ako nije kasno…
Laku noc radni i neradni bordo narode
- 1 9 4 6 -
- egocentrik
- Kontakt:
postovao sam te isto ko sto poštujem svakog iskrenog navijaca Sarajeva ali ti sada moram replicirati u sta jadan sprca tolike godine??? ti kad bi zenu uhvatio na kamari zazmirio bi i izaso iz kuce dok kupleraj ne zavrsifks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:57Mogu zamisliti, kako bi se svi osjećali da vas non stop neko prati i svaki potez okrene kao da se sa nekim sprdate. Poslije Boga i porodice, Fk Sarajevo mi je najvažnije i opet bi sada volio da svi na čelu sa Mirvićem dignu ruke od kluba i da vidim kako će ljudi sa foruma spasiti klub od propadanja. Vidite da su jedini oni ostali, opština 0 km ( želješčar 760 000). Mi smo veći dušmani kluba, od bilo koga. Mada su mnogi ovdje hajceri, koji i priželjkuju najgori scenarij.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nema ovdje selameta,sve ostalo isto jos onog cicka dovede da jos vise zagorca situaciju.Dzaba ovom influenseru pare(ako ih on daje ikako) kad ne zna.
Mozda on i voli Sarajevo al ovo sto radi je na nivou malog djeteta kad mu das pleyku da se igra menagera.
Sve sto je do sad uspio je da okrene navijacki puk protiv sebe ne vidi se ni jedna pozitivna stvar.
Mozda on i voli Sarajevo al ovo sto radi je na nivou malog djeteta kad mu das pleyku da se igra menagera.
Sve sto je do sad uspio je da okrene navijacki puk protiv sebe ne vidi se ni jedna pozitivna stvar.
Hajde prestanite govoriti da je Mirvić naivan. Biznismen na tom nivou, što je ostvario šta je ostvario, može biti sve samo ne naivan. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Sve je to buraz okej da nam je lik doveo nekog anonimusa za trenera. Ono, dodje ti neki lik koji je nekad vodio klubove po Aziji, Srbiji i eventualno drugoj grckoj ligi, pa dodje nama i onda mi pljujemo jer nema CV al se potajno nadamo necemu. Dosao nam je lik koji provjereno ne zna, koji se zakacio s navijacima jos prije 11 godina, koji ne radi nigdje vec 4 godine a i ono malo sto je radio je Olimpic i Tuzla, i znamo da je doveden da se smiri mahala, razni Svrakici i "legende kluba" i da jos jace gura sina debila da se uzmu pare na njemu.cookiech je napisao/la: ↑15 dec 2022, 00:04Ako cemo realno, mi ako smo protiv nekoga, od pocetka cemo srat i zelit cemo lose rezultate. Iskreno volio bih da me iznenadi i okrene ovu situaciju na dobro, sumnjam da ce se to desiti ali nikad necu biti taj zeli lose rezultate svom klubu.
Najjace su mi one price "on je jeftiniji, Robi bi uzeo masu para i ne bi uradio nista". Prvo, ne znamo koliko je jeftiniji, sudeci po zadnjim trenerima Sarajeva i ciframa koje se vrte, nema ni on manje od 10-12 hiljada sigurno, a to nisu male pare. A drugo, ne moze niko tvrdit za Robija da li bi ista uradio ili ne, al bismo makar imali neki pravac na kojem se klub nalazi. Ono, dovodis Prosineckog za trenera, znaci makar imas dobar nijet i hoces da uradis nesto veliko s ovim klubom. Al jok, dodje nesposobni mahalac Mirza. Sve da titulu osvoji, ovo je veliki korak unazad za klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Evo tavorimo sa investirorom, tavorimo bez njega. Treba vidjeti prvo sta hocemo. Lika koji ce nas voditi, pare davati pa nek pokusava sta pokusava. Druga nam je opcija vrati sve na ere prije investitora, pa ganjati da se za sve navijaci pitaju, da nam je normalno recimo da se za trenera imenuje Senad Repuh jer para za boljeg nema i sve sto ide uz bezparicu, samo u tom slucaju nema protesta jer to nakon nekog vremena postaje normalna stvar.. Ovo je realnost.
Idealno jeste da Mirvic nadje nekoga da ta svoja prava proda, koliko je to realno ne znam, lagano nije sigurno, ma sta neko mislio. Ja cesto pitam kako je moguce da iko ulozi marku ovdje u nesto sto je olicje korupcije, nepotizma, otimacine itd..
Bojkoti, prektizene glave iskreno po meni djetinjasto. Prodo si se kralju, ne znam sta hoces sad..
Idealno jeste da Mirvic nadje nekoga da ta svoja prava proda, koliko je to realno ne znam, lagano nije sigurno, ma sta neko mislio. Ja cesto pitam kako je moguce da iko ulozi marku ovdje u nesto sto je olicje korupcije, nepotizma, otimacine itd..
Bojkoti, prektizene glave iskreno po meni djetinjasto. Prodo si se kralju, ne znam sta hoces sad..
- Shategabri
- Kontakt:
Gdje sam te nazvao pogrdnim imenima? Nisam ja neki balavac da tu priču pričam.fks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:26Možete misliti šta hoćete i nazivati me raznim pogrdnim imenima a s obzirom na situaciju u državi odgovorno tvrdim da je zahvala bogu što imamo Mirvića i čovjek će napraviti dobre svari dok sve posloži ali treba vremena. On da je uzeo neki klzb u Hrvatskoj ili nekij drugoj evropskoj državi rezultati bi se već vidjeli, kod nas treba vremena jer od države nemaš nikakvog hajra. Čovjek ulaže suh novac a mi mi samo otežavamo sa ovim stalnim pritiscima i zahtjevima za stalnim promjenama. Poslije ovog lošeg prvog dijela je čovjek odlučio da max smanji troškove i ja ga razumijem. Prosinečki ne bi bio nikakav napredak a uzeo bi silu love. Nema budućnosti bez naše djece uz par dobrih stranaca za godinu imaš dobru ekipu. Ljudi rade na traženju još investitora i treba im dati podršku a ne samo tražiti dlaku u jajetu. Da je došao i Zekić npr. mnogi nebi bili zadovoljni. Ja znam da ovdje mnogi napadaju sve i svašta zbog nekih ličnih razloga. Nama niko nije valjao i dok se uzimala dupla kruna.Shategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 16:44Šta da ostvari?
Gašenje kluba?
Jel ti vidiš šta radi?
Daj jednu dobru stvar koju je ove sezone uradio?!
Sve zlo i naopako.
Ne zna se ko pije a ko plaća.
Sezona je otišla u qrc. Otpustili smo trenera.
Igrače koje smo doveli na početku sezone, sad potpisujemo sporazumne raskide.
Šta ti je majke ti tu dobro?
Povrh svega doveo ovog čičkovo ulje.
Pa ako si već navijač Sarajeva i imaš bar toliko godina staža da se sjećaš ovog gospodina iz prošlog mandata, onda ti je valjda jasno da ovaj tvoj komentar nije na mjestu.
Ovako kako radi neće ništa ostvariti. Bolje da je ove pare koje ulaže u FKS odnio u Merhamet.
Možemo diskutovati i da se ne slažemo, a da to nije priča puna uvreda.
Mirvića smo pohvalili za trud, al ćemo ga bome i kritikovati kad griješi.
On bi trebao na tome nešto da nauči. Ne galamimo mi što ne volimo klub, baš suprotno.
Trebao bi sam sebe zapitati, a čekaj što oni dižu glas?
Zašto se onda uopšte provlačila priča o Prosinečkom ako nije bio realan, a ispod žita doveden Varešanović?
Djelimično si u pravu, lična stvar jeste to što je došao Varešanović koji je prošli put otišao na ružan način. I to mu nije zaboravljeno.
Da se razumijemo, trener koji je bio bez angažmana duži period i kojeg niko nije ni tražio, nije neka pljačka.
Dakle, osim što je upitan kao šef struke, koliko će dobrog uopšte uraditi, uz to je persona non grata kod navijača.
Baš fina atmosfera za nastavak sezone u kojoj ni bolji trener ne bi mogao raditi.
Bilo je uvijek kritičara koji su tražili dlaku u jajetu, ali što se tiče Mirze, to nije slučaj.
Uostalom, vidjećeš po posjeti na proljeće jesam li u pravu.
Evo Feđa se max ispoštovao, što Koševo, što Zenica, navijači su svoje dali, al džabe. Imali smo možda i najgoru polusezonu otako je formirana ova liga.
Mi tonemo tri sezone. Ko misli da će Varešanović biti mesija i spasiti bordo brod, reći ću samo da je preveliki optimista.
Za Feđu sam bio skeptičan, al bio da mu damo šansu.
Za Mirzu sam siguran da će neslavno završiti ovaj mandat.
Koševo Zapad
new era
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nisu nista slagali ocito. Ovakav vid sramote je nezapamcen, narocito u organizacijskom smislu i vodjenju kluba.
Mirvic je dokaz da je seljacina sa parama opasnija od nuklearne bombe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Mirza ili je lud ili ima neki extra plan. Ekipa loša, otišli su neki igraci, trebaju pojacanja, atmosfera ocajna, podršku nece imati, uprava i investitor lutaju,tabela loše izgleda. Stvarno ne vidim da ce se nesto pozitivno desiti al eto pred nama je, niko sretniji od mene da krene na bolje, ali...

Vamos Rajvosa.

Vamos Rajvosa.
Pa rekao je da će igrati djeca od 17 - 18 godina.bordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2022, 10:08Mirza ili je lud ili ima neki extra plan. Ekipa loša, otišli su neki igraci, trebaju pojacanja, atmosfera ocajna, podršku nece imati, uprava i investitor lutaju,tabela loše izgleda. Stvarno ne vidim da ce se nesto pozitivno desiti al eto pred nama je, niko sretniji od mene da krene na bolje, ali...![]()
Vamos Rajvosa.
Eto prilike da vidimo akademiju na djelu

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Po presu moze se zakljuciti da igracki kadar nece puno mijenjati preko zime sto je i sam Mirza rekao.Kaze pokusat ce rijesiti pitanja pojacanja i pozicije gdje nam skripi do prozivke mada sumnjam u to.U ovom rasulu svi ce nas izbjegavati,cekati prvo nesto vani pa tek onda uzeti nas u obzir.Do tad mozemo samo dovesti jos otpada koji cemo na ljeto tjerati i placati raskid.
Ludi su ako ovo jedno mjesto stranca ne iskoriste za nekog vrsnog napadaca.Ako dovedu opet nekog Nurdina ili Bagarica pusiona nam je i na proljece jer ja ne vidim nikoga u ovom igrackom kadru da moze garantovati vise od 3 gola po polusezoni.2 stopera bar priblizne klase Mujakica se moraju od blata stvoriti ako treba.
Ludi su ako ovo jedno mjesto stranca ne iskoriste za nekog vrsnog napadaca.Ako dovedu opet nekog Nurdina ili Bagarica pusiona nam je i na proljece jer ja ne vidim nikoga u ovom igrackom kadru da moze garantovati vise od 3 gola po polusezoni.2 stopera bar priblizne klase Mujakica se moraju od blata stvoriti ako treba.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imam jedno pitanje za ove žene što hoće da vrate članske, jeste li još neki vid bojkota uveli. Tipa unfollow, i to je dosta radiklano pa razmislite.
Djece mi šta pričate ko da je Arkan trener. Mada kakve ste budale, na manje bi otpora naišao da je fakat on postavljen. Svako tuđi nam je bolji.
Sretno u novoj polusezoni.
BORDO POZDRAV!
Djece mi šta pričate ko da je Arkan trener. Mada kakve ste budale, na manje bi otpora naišao da je fakat on postavljen. Svako tuđi nam je bolji.
Sretno u novoj polusezoni.
BORDO POZDRAV!
- PapirnaMarka
- Kontakt: