Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
brile je napisao/la:Probaj sutra u skoli, mozda ti se neko i nasmije
Hahahahaha? NeemirzlaTu je napisao/la:U Srijedu,ljoSe ce ga primat isto saucesce![]()
![]()
Neka kod vas igra jedan koji je gol na Grbavici slavio sa dizanjem tri prsta prema jugu.belosevic28 je napisao/la:Strumfovi, citam Kokot produzio. Zanima me sto se iz njegove biografije izbrisa jedan klub za koji je igrao? Na vasoj zvanicnoj pisu klubovi gdje je igrao, ali nigdje Belih orlova?! Nije valjda da se stidite...
Smjesnosolinas je napisao/la:FKMLADOSTDK
ovdje imas neka od boljih izdanja..ima toga jos,mrsko me sad traziti
brile je napisao/la:Probaj sutra u skoli, mozda ti se neko i nasmije
Hocu ja, pobjeda Slobode ja tebi biram avatar, pobjeda Zelje ti meni... nerijeseno nikom nista?JoseMourinho je napisao/la:Gdje mi je tuzlak da bacimo opkladu u avatar? Ili ako on neće neki drugi al ako smije on je prvi pik?
I da bas me zanima kad se moja opatina stari grad izbacila iz sklopa Sarajeva?![]()
moze, 7/10/15/30 dana reci koliko ti odgovara i dogovorenoDoeTz je napisao/la:Hocu ja, pobjeda Slobode ja tebi biram avatar, pobjeda Zelje ti meni... nerijeseno nikom nista?JoseMourinho je napisao/la:Gdje mi je tuzlak da bacimo opkladu u avatar? Ili ako on neće neki drugi al ako smije on je prvi pik?
I da bas me zanima kad se moja opatina stari grad izbacila iz sklopa Sarajeva?![]()
PlaaaaaaceeeeeeemSkver je napisao/la:Psiholog ce im jos objasniti da je igrati za Zelju stvar filozofije i da novac kvari ljude.
Klasika!Skver je napisao/la:Psiholog ce im jos objasniti da je igrati za Zelju stvar filozofije i da novac kvari ljude.
Prvo pogledaj istoriju svoje ekipe, pa onda nekog nazivaj ugasenima, ugaseni²Jaozinho22 je napisao/la:Jel dolaze tuzlaci sutra zajedno s ugašenim ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.