Ako ciljas na mene,nemoj samnom o NBA-u,jer vjerujem da ne poznajes ni deseti dio,niti razumijes ono sto sam zelio reci.Da,ovaj dogadjaj je svjetski i ne radi se o pokazivanju cisto igracke kvalitete(kao sto misli kolega koji se slaze s tvojim postom),vec se radi o gradnji statusa u istoj,zato je dobro biti vidjen.A da gledaju svi,gledaju,pa cak i pravi superstari,javne licnosti,kao i ostali pomenuti sa kojima mozes izgraditi bitne konekcije.Postoji i poslovna strana svega toga,ako niste znali!?Simmons nije igrac,niti trener da bi izgradio respekt kao kod pomenutih,jer masa igraca u NBA ima piskarala koja rade za njih.I na kraju,ja sam samo pomenuo da ako razlog nije opravdan na pravi nacin,da ovaj potez bas nije najmudriji.baglama je napisao/la:Cijeli svijet gleda Rising star![]()
kako je bosnjo napacen pokazuje i ova tema. otkazao je i michael carter williams pa sta, to su svi navijaci phille podrzali. toliko pozitivnog publiciteta juka vec ima, najvise zahvaljujuci simmonsu i njegovim kolumnistima, ali jadni bosnjo konto hajde juka na rising stars da neko cuje za tebe.
P.S.Sto se tice Carter-Williamsa,decko je povrijedjen,nije naveo "licne razloge".