U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 09:55

BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Dalibor Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Ne razumijem tvoje pitanje. Jeli ovo nesta za nacionalizmu?

Ali pogledaj tu analizu, to sam ja napravio. Ne pisem ja samo gluposti po bh fudbala, samo mogu napisati od sta ja znam al eto neznam dosta informacije.
@vendeta ispravio sam...
nesto ovamo citao za Dalibora Peršića i napišem Dalibor Pandža :lol:

@BSBosna, ti si zaluđen nacionalizmom ili šta?
pitam te to jer si u ovom članku napisao da je Ivan Sesar produkt škole Sarajeva, što nije istina, i on ali i sva ova trojica reprezentativaca su ti produkt Tonija Karačića i omladinske škole Širokog, svu trojicu je trenirao Karačić...

pa sam ti čisto naputak dao da ne napišeš da je Pandža produkt Turbine iz Jablanice :roll:

i prčitaj ovaj moj post kad pišeš kako iz Širokog ne zaslužuju da igraju:
čovjek priča o nacionalizmu i ne znam čemu sve ne..
a kad se samo sjetim, finale kupa u I. Sarajevu sa Slavijom, Karačić u Poljsku na prijateljsku poveo 4-5 iz Širokog prvotimaca juniorskih, dosta njih nisu pustili nikako klubovi jer nije bio sluzbeni termin i ovi umjesto da ostanu tu i igraju finale Kupa, ne, oni idu u Poljsku igrat za reprezentaciju, dolaze satak prije (autobosum iz Poljske) u Sarajevo, izlaze direkt u svlačionice i na teren..i kad netko kaže što će oni što iz Širokog..to mi je krivo totalno..jos su i pobjedili gore 3:1... :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2013, 09:58

BSBosna onda prije nego sto opet neku glupost napises konsultuj se sa nama forumasima, ovdje ima strucnog fudbalskog znanja da bi sutra mogli preuzeti mjesto selektora kao trenerska komisija, hahhaah :D

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 10:01

Kevin je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Dalibor Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Ne razumijem tvoje pitanje. Jeli ovo nesta za nacionalizmu?

Ali pogledaj tu analizu, to sam ja napravio. Ne pisem ja samo gluposti po bh fudbala, samo mogu napisati od sta ja znam al eto neznam dosta informacije.
@vendeta ispravio sam...
nesto ovamo citao za Dalibora Peršića i napišem Dalibor Pandža :lol:

@BSBosna, ti si zaluđen nacionalizmom ili šta?
pitam te to jer si u ovom članku napisao da je Ivan Sesar produkt škole Sarajeva, što nije istina, i on ali i sva ova trojica reprezentativaca su ti produkt Tonija Karačića i omladinske škole Širokog, svu trojicu je trenirao Karačić...

pa sam ti čisto naputak dao da ne napišeš da je Pandža produkt Turbine iz Jablanice :roll:

i prčitaj ovaj moj post kad pišeš kako iz Širokog ne zaslužuju da igraju:
čovjek priča o nacionalizmu i ne znam čemu sve ne..
a kad se samo sjetim, finale kupa u I. Sarajevu sa Slavijom, Karačić u Poljsku na prijateljsku poveo 4-5 iz Širokog prvotimaca juniorskih, dosta njih nisu pustili nikako klubovi jer nije bio sluzbeni termin i ovi umjesto da ostanu tu i igraju finale Kupa, ne, oni idu u Poljsku igrat za reprezentaciju, dolaze satak prije (autobosum iz Poljske) u Sarajevo, izlaze direkt u svlačionice i na teren..i kad netko kaže što će oni što iz Širokog..to mi je krivo totalno..jos su i pobjedili gore 3:1... :roll:
Samo nisam razumijo tvoje pitanje, mene nija velika briga o nacionalizmu u stvarnu.

Nemam ja nikakve problem sa Karacicem ili igraca sa Sirokom Brijegu ako su zasluzili da igraju za selekciju. Ali sto nije zvao Omerbasica, Radovca, F. Handzica, Popovica, etc.? Ako mozes mi objasniti to, onda dalje se izvanjavam za moj clanak I sta sam napisao u njemu. Meni samo treba dovolnja informacija I mogu nesta napisati.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 jun 2013, 10:03

Jarane tekst ti je odron.

Al ok, svako ima svoje misljenje i pravo da pise sta hoce.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 10:03

vendeta87 je napisao/la:BSBosna onda prije nego sto opet neku glupost napises konsultuj se sa nama forumasima, ovdje ima strucnog fudbalskog znanja da bi sutra mogli preuzeti mjesto selektora kao trenerska komisija, hahhaah :D
Dobro, moze. Samo to pitam. Treba pomoci jedan drugom, a ne psovati. Izvanjavam se I ja za svoju partiju.

Sta mislite za analizu protiv Grcke? http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... reece.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 10:10

BSBosna je napisao/la:
Samo nisam razumijo tvoje pitanje, mene nija velika briga o nacionalizmu u stvarnu.

Nemam ja nikakve problem sa Karacicem ili igraca sa Sirokom Brijegu ako su zasluzili da igraju za selekciju. Ali sto nije zvao Omerbasica, Radovca, F. Handzica, Popovica, etc.? Ako mozes mi objasniti to, onda dalje se izvanjavam za moj clanak I sta sam napisao u njemu. Meni samo treba dovolnja informacija I mogu nesta napisati.
zato prvo skupis pravi info i pises tekst..odnosno, jos bolje ako imas mogucnost stupis u kontakt sa selektorom i uradis intervju s njim pa da ti on objasni..
ja znam da je Radovca zvao još protiv Poljske ali je ovaj vukao ozljedu pa je odbio.kazem, koliko ja znam..a potvrdilo je to još par forumaša..

za ostale neznam, ali vjerujem da ima svoje razloga ili pak oni svoje, odakle ja, ti ili bilo tko znamo s kime se kontaktira, tko odbija, tko ne želi, tko nemože da nastupa? Bilo koji sportski radnik, ako i malo drži do rezultata i do sebe (a ja te uvjeravam da je Karačić po tom pitanju vrlo jasan što se zna iz škole Širokog) će zvati najbolje, one za koje smatra da mogu najbolje i da mogu polučiti rezultat..jer i samom njemu je vođenje reprezentacije uspjeh, poticaj ali i referenca ukoliko ima kasnijih rezultata.. mlad je i ima ambicija za dalje što je normalno..

naravno ako nema rezultata, ako nema komunikacije njega i igrača, ako ne ide mora napustiti..ali to je takav posao, možeš imat lošu generaciju (po imenima) ali klapu koja će dobro igrat, nešto kao što je on imao u Bugarskoj kada su ih svi otpisali a oni se plasirali dalje...a tada se sjećam čim nije pozvao onog tatinog sinčića iz Švicarske svi su ga popljuvali, smjenjivali itd, sve dok nije postigao rezultat u koji nitko, ama baš nitko nije vjerovao..

samo mi je glupo da u tekstu nabrajaš imena (ima imena koliko oćeš, svaki forumas ovdje ima po 5-6 igrača koje bi on, a nemože se zvat 150 igrača na popis)..a priej toga se nisi raspitao, nisi zvao trenera, selektora, nisi kontaktirao igrače..a kao pravi novinar to trebaš prvo uraditi..

eto toliko

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 10:18

Kevin je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:

zato prvo skupis pravi info i pises tekst..odnosno, jos bolje ako imas mogucnost stupis u kontakt sa selektorom i uradis intervju s njim pa da ti on objasni..
ja znam da je Radovca zvao još protiv Poljske ali je ovaj vukao ozljedu pa je odbio.kazem, koliko ja znam..a potvrdilo je to još par forumaša..

za ostale neznam, ali vjerujem da ima svoje razloga ili pak oni svoje, odakle ja, ti ili bilo tko znamo s kime se kontaktira, tko odbija, tko ne želi, tko nemože da nastupa? Bilo koji sportski radnik, ako i malo drži do rezultata i do sebe (a ja te uvjeravam da je Karačić po tom pitanju vrlo jasan što se zna iz škole Širokog) će zvati najbolje, one za koje smatra da mogu najbolje i da mogu polučiti rezultat..jer i samom njemu je vođenje reprezentacije uspjeh, poticaj ali i referenca ukoliko ima kasnijih rezultata.. mlad je i ima ambicija za dalje što je normalno..

naravno ako nema rezultata, ako nema komunikacije njega i igrača, ako ne ide mora napustiti..ali to je takav posao, možeš imat lošu generaciju (po imenima) ali klapu koja će dobro igrat, nešto kao što je on imao u Bugarskoj kada su ih svi otpisali a oni se plasirali dalje...a tada se sjećam čim nije pozvao onog tatinog sinčića iz Švicarske svi su ga popljuvali, smjenjivali itd, sve dok nije postigao rezultat u koji nitko, ama baš nitko nije vjerovao..

samo mi je glupo da u tekstu nabrajaš imena (ima imena koliko oćeš, svaki forumas ovdje ima po 5-6 igrača koje bi on, a nemože se zvat 150 igrača na popis)..a priej toga se nisi raspitao, nisi zvao trenera, selektora, nisi kontaktirao igrače..a kao pravi novinar to trebaš prvo uraditi..

eto toliko
Upravu si I hvala za informaciju. Imali ikakve sanse da mogu napraviti neki intervju ili podati nekih pitanja Karacicu ili nekome iz NFSBIH? To bi bilo odlicno I najbolja informacija koju mogu naci.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 10:38

sad u 11 je sa Francuskom:

http://www.uefa.com/under19/season=2013 ... ch=2011236

ako je vjerovati Uefi:
Plakalo, Gojković, Špikić, Muharemović, Hajradinović, Odak, Ćiva, Ćerimagić, Sadiković, Marić, Hodžić

4-2-3-1

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 07 jun 2013, 10:52

Valjda bude manje od 5 golova, i nadam se da će Hodžić zabiti gol.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 10:53

HAJMO BIH!!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 10:54

našao sam par potencijalnih streamova, ako proradi ijedan zaljepit ću ovdje link :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 07 jun 2013, 10:55

Kevin je napisao/la:našao sam par potencijalnih streamova, ako proradi ijedan zaljepit ću ovdje link :D
posalji druze da vidimo i kako nas francuzi kantaju :mrgreen:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 10:59

Kevin je napisao/la:našao sam par potencijalnih streamova, ako proradi ijedan zaljepit ću ovdje link :D
Mozes li odgovoroti moje pitanje?

High

Post Postao/la High » 07 jun 2013, 11:00

Bacajte linkove da možemo gledati tekmu, živi bili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 07 jun 2013, 11:02

hajde Kevineeeeeeeeeee

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 11:06

BSBosna je napisao/la:
Mozes li odgovoroti moje pitanje?
koje?

ove što sam nasao do sad ne rade, trazim i dalje

ovdje ima dobar graficki prikaz kako utakmica ide:
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... =108816192" onclick="window.open(this.href);return false;

trazim stream i dalje
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 07 jun 2013, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 11:06

BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:

eto toliko
Upravu si I hvala za informaciju. Imali ikakve sanse da mogu napraviti neki intervju ili podati nekih pitanja Karacicu ili nekome iz NFSBIH? To bi bilo odlicno I najbolja informacija koju mogu naci.
Ovo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2013, 11:09

Mozemo li proc bez petarde danas? Mislim da je Mourinho iz Sirokog nesto dobro smislio, mogli bi proc i sa samo 3 gola u nasoj mrezi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 11:11

BSBosna je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Ovo.
ne bih znao

High

Post Postao/la High » 07 jun 2013, 11:15

Dobro je. Petnaesti minut utakmice a još je 0:0. Samo da ih ne krene.

Gubimo 0:1.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 jun 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 22 gosta.