@vendeta ispravio sam...BSBosna je napisao/la:Ne razumijem tvoje pitanje. Jeli ovo nesta za nacionalizmu?Kevin je napisao/la:
jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Dalibor Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Ali pogledaj tu analizu, to sam ja napravio. Ne pisem ja samo gluposti po bh fudbala, samo mogu napisati od sta ja znam al eto neznam dosta informacije.
nesto ovamo citao za Dalibora Peršića i napišem Dalibor Pandža

@BSBosna, ti si zaluđen nacionalizmom ili šta?
pitam te to jer si u ovom članku napisao da je Ivan Sesar produkt škole Sarajeva, što nije istina, i on ali i sva ova trojica reprezentativaca su ti produkt Tonija Karačića i omladinske škole Širokog, svu trojicu je trenirao Karačić...
pa sam ti čisto naputak dao da ne napišeš da je Pandža produkt Turbine iz Jablanice

i prčitaj ovaj moj post kad pišeš kako iz Širokog ne zaslužuju da igraju:
čovjek priča o nacionalizmu i ne znam čemu sve ne..
a kad se samo sjetim, finale kupa u I. Sarajevu sa Slavijom, Karačić u Poljsku na prijateljsku poveo 4-5 iz Širokog prvotimaca juniorskih, dosta njih nisu pustili nikako klubovi jer nije bio sluzbeni termin i ovi umjesto da ostanu tu i igraju finale Kupa, ne, oni idu u Poljsku igrat za reprezentaciju, dolaze satak prije (autobosum iz Poljske) u Sarajevo, izlaze direkt u svlačionice i na teren..i kad netko kaže što će oni što iz Širokog..to mi je krivo totalno..jos su i pobjedili gore 3:1...