Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2013, 11:29

Sigurno najvatreniji navijaci Rome sjede na facebooku i seru Pjanicu. :lol: Pusti djecu, bezveze se pale. Pjana je samo rekao kad su vec primili gol, da je ok sto ga je dao Lulic. Ne bi se ni ja naljutio da nam je Torosidis dao gol i Pjanic to izjavio za njega. To su sve gluposti.

Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 maj 2013, 11:53

Head je napisao/la:dajte tu stranicu i nek mi napise neko na italijanskom ebo vam pjanke mater italijansku zabarsku.Ebemo vam Mancinija. :mrgreen:
evo jarane napisi ovako:
Roma merda figli di puttana Pjanic si scopa le vostre madri troie sucate sto cazzo! Italiani pizza berlusconi mafia mandolino

al budi spreman na reakcije :mrgreen:

nisam ti nista za mancinija napisao nebi ni skontali kreteni

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 29 maj 2013, 12:15

Nevjerovatno da je ispo tako glup I to izjavio, a zna kako stvari stoje. Ako nista bice prodan, jer teko da ce on vise zabiljeziti nastup u Rominom dresu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2013, 12:17

Eto sad može u Bayern. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 29 maj 2013, 12:30

Cartman je napisao/la:Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
Ne možeš ti porediti United-City derbi sa onim Rimskim, Roma-Lazio. Isto tako ne možeš ti porediti ništa sa otoka i čizme jer su to dva različita svijeta krenuvši od navijača i navijanja a posebno kulture. Jedni su vijekovima radili da budu gospoda i gdje su puštene duge i duboke kraljevske loze, dok s druge strane imamo totalni divlji i primitivni način razmišljanja i života. Dva svijeta različita...

Pjanić je se za*ebao ali jbga, ne krivim ga, prvi put je se okliznuo i nije mu na pamet palo koliko bi takva izjava mogla imati na težini. Siguran sam da će i Pjana drugačije razmišljati u budućnosti i da će se stvari srediti na relaciji Pjanić-Romanisti.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 maj 2013, 15:40

Nane po selu pricaju da je Tottenham stavio ponudu za njega. Dobar, solidan klub gdje bi igrao od pocetka.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 maj 2013, 16:26

AzRimiRzA je napisao/la:Nane po selu pricaju da je Tottenham stavio ponudu za njega. Dobar, solidan klub gdje bi igrao od pocetka.
O Tottenhamu i Pjanicu se prica vec preko godinu dana.

A oko njegove izjave oko Lulicevog gola, ocito je da nije htjeo da kaze ono sto mu je ispalo iz usta, to jest "Drago mi je sto je Lulic zabio gol", i to je to. Zna se dobro sta je htjeo da kaze, da kad su vec morali izgubit, da mu je drago sto je jedini drugi igrac u Seriji A koji je iz iste zemlje kao on dao odlucujuci gol. Ne znam sto malog protjeravate radi ovoga i govorite kako razumijete Romine navijace kada je jednostavno pitanje u tome sto je on jos uvjek mlad i trebao bolje da se formulise.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 maj 2013, 16:40

Alucard je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
Ne možeš ti porediti United-City derbi sa onim Rimskim, Roma-Lazio. Isto tako ne možeš ti porediti ništa sa otoka i čizme jer su to dva različita svijeta krenuvši od navijača i navijanja a posebno kulture. Jedni su vijekovima radili da budu gospoda i gdje su puštene duge i duboke kraljevske loze, dok s druge strane imamo totalni divlji i primitivni način razmišljanja i života. Dva svijeta različita...

Pjanić je se za*ebao ali jbga, ne krivim ga, prvi put je se okliznuo i nije mu na pamet palo koliko bi takva izjava mogla imati na težini. Siguran sam da će i Pjana drugačije razmišljati u budućnosti i da će se stvari srediti na relaciji Pjanić-Romanisti.
Englezi kraljevska loza :roll: . Oni što su zavadili cijeli Dunjaluk skoro,jedino su to vijekovima radili. Dečko, London su i napravili 'talijani al necemo dalje o tome, grohn'o si u startu.
OT.Mislim da Mire nije ništa loše mislio ovom izjavom i da mu nece uzimati za zlo, pa valjda znaju da su Lula i Pjanke zemljaci :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 maj 2013, 16:49

ZgemboAdislic je napisao/la:
AzRimiRzA je napisao/la:Nane po selu pricaju da je Tottenham stavio ponudu za njega. Dobar, solidan klub gdje bi igrao od pocetka.
O Tottenhamu i Pjanicu se prica vec preko godinu dana.

A oko njegove izjave oko Lulicevog gola, ocito je da nije htjeo da kaze ono sto mu je ispalo iz usta, to jest "Drago mi je sto je Lulic zabio gol", i to je to. Zna se dobro sta je htjeo da kaze, da kad su vec morali izgubit, da mu je drago sto je jedini drugi igrac u Seriji A koji je iz iste zemlje kao on dao odlucujuci gol. Ne znam sto malog protjeravate radi ovoga i govorite kako razumijete Romine navijace kada je jednostavno pitanje u tome sto je on jos uvjek mlad i trebao bolje da se formulise.
Znam da se prica, ali kazu da su konacno dali novcanu ponudu. Prenosi Sky Italia.
Mislim da se pripremaju da ce izgubiti Bale'a.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 30 maj 2013, 16:58

Ja neznam sta s*ru ovi "navijaci" Rome. Jos da su vidjeli kako Pjanic i Lulic izlaze zagrljeni pred drugo poluvrijeme pomahnitali bi dibidus. Ha ya.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 30 maj 2013, 17:02

Akobogda da ode da se i on malo razvije i nabilda :mrgreen: , nema hajra od ovih zabara samo se ubijujaju sa picama...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 maj 2013, 17:05

muXmania je napisao/la:Nevjerovatno da je ispo tako glup I to izjavio, a zna kako stvari stoje. Ako nista bice prodan, jer teko da ce on vise zabiljeziti nastup u Rominom dresu.
takticki je on to dobro odradio :D , ovako navijaci kontra njega a zna se kakvi su u Rimu navijaci al realno boli ga racku kakva italija i fudbal :) tj. ova Roma , sad ce prihvatiti kakvu takvu ponudu :D tj. nece biti dizanja cijene itd.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 maj 2013, 17:08

To su već teorije zavjere da se razumijemo. To " taktičko odrađivanje ".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 30 maj 2013, 17:11

Koliko bih volio da predje u Totenhem i prekuca Modrica samo zbog tog sto su u usporedbi mnogi rekli da je Modric bolji igrac od Pjanketa a Modric stariji 5 godina, tj u Pjanicevim godinama je on i dosao u Spurse...A i tu mu je trebala 1 sezona navikavanja i svega...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 maj 2013, 17:13

Yeb'o Modrića i upoređivanja sa njim. Ne znam kakve su to gluposti. Kome on treba da se dokazuje ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 maj 2013, 17:15

Nadam se da nece otici u Englesku, jer bi onda njegova karijera bila upitna...Kao sto je neko ovdje vec napisao jedan malo grublji start krkana tipa Shawcross ili Hangeland i Pjanica nema na mapi s obzirom da je krhak.

Za njega bi najbolje bilo kada bi presao u Bundesligu ili u Spaniju...Steta sto je BVB zagrizao za Eriksena, inace bi Pjanic kvalitetno mogao popuniti prazninu koja je nastala odlaskom Götze-a, a sigurno bi i on sam profitirao od trenera kakav je Klopp.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 maj 2013, 17:16

totasef1 je napisao/la:Koliko bih volio da predje u Totenhem i prekuca Modrica samo zbog tog sto su u usporedbi mnogi rekli da je Modric bolji igrac od Pjanketa a Modric stariji 5 godina, tj u Pjanicevim godinama je on i dosao u Spurse...A i tu mu je trebala 1 sezona navikavanja i svega...
Ja ovo razmisljanje ne kontam. Sta me boli k. za Modrica, on je reprezentativac druge nacije. Ja hocu da Miretu bude fino, da je zdrav i da napreduje. A o Modricu razmisljam isto toliko koliko razmisljam o Boatengu.

Treba malo manje gledati komsije...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 maj 2013, 17:34

AzRimiRzA je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Koliko bih volio da predje u Totenhem i prekuca Modrica samo zbog tog sto su u usporedbi mnogi rekli da je Modric bolji igrac od Pjanketa a Modric stariji 5 godina, tj u Pjanicevim godinama je on i dosao u Spurse...A i tu mu je trebala 1 sezona navikavanja i svega...
Ja ovo razmisljanje ne kontam. Sta me boli k. za Modrica, on je reprezentativac druge nacije. Ja hocu da Miretu bude fino, da je zdrav i da napreduje. A o Modricu razmisljam isto toliko koliko razmisljam o Boatengu.

Treba malo manje gledati komsije...
A sto pretjerujes vala.. Ma ja ba, Hrvatska i Papua Nova Gvineja, to je jedno te isto za Bosance. :lol:

Nema sumnje da je Modric bolji igrac trenutno. Ali Pjanic je veci talenat nego sto je Modric ikada bio. Neke stvari koje sam vidio da Mire radi sa loptom nikada nisam vidio od Modrica. Samo Miretu treba vise iskustva, i malo da ojaca tijelo da ne propusta utakmice svaki put kada neko prne na njega. Tu bi se trebao da ugleda na Modrica:

slika

slika

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 maj 2013, 17:36

Trenutno ne postoji bolja opcija u kojoj bi Pjanic vise napredovao i naigrao se,slavio bih da se ovaj transfer ostvari :P

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 maj 2013, 17:36

zizu1991 je napisao/la:To su već teorije zavjere da se razumijemo. To " taktičko odrađivanje ".
ma zezancija covjece :D momak mlad napravio lapsus i sad ga kude tamo ha ja ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, kakarut, Mostarska, TefalTava i 23 gosta.