Kufur je napisao/la:
zivota mi i dan danas se sav najezim kad vidim ovaj klip

Kufur je napisao/la:
zivota mi i dan danas se sav najezim kad vidim ovaj klip
znaš li ti šta je junacPadovan je napisao/la:Junac, znam da je bio dogovor da i ovo prenosi, ali nije nigdje bilo potvrde.DANTES je napisao/la:dobro jutro kolumboPadovan je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1397 ... -septembra
Eurobasket uz Edina Avdića, hvala FTV![]()
Al' mi je suza iz očiju izašlo hejbet na tom prvenstvu čovječe kad se sjetimakisarajevo92 je napisao/la:Kad prije prodjose 2 godine u pm. Kad se sjetim.... haos.
junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac
A jesu li bile junice.alan_kardec je napisao/la:junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac![]()
a stariji je naziv za staro tele bio junacalan_kardec je napisao/la:junac je izraz koji se veže za period služenja u jna. U toku godine regruti su išli u vojsku u junu i septembru. e ovi što dođu u vojsku u junu su junciDANTES je napisao/la:znaš li ti šta je junac![]()
Kao da nije isti sport nakon danas....semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
kako je moguce da on prenosi kosarku u pm
Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
Ma dijelom napaćenost, a dijelom ih i tjeraju da tako rade, mada ja ne sumnjam da bi ih 95% to govorilo i bez da im se naredi tako.filip13 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
a jbg,radi na RTRS,oni i za nasu repku kazu reprezentacija BiH,ne kazu nasa raprezentacija
Ne znam sto te to cudi...Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
Avdic??SlevinKelevra je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...Otelo je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
btw. trebali su se FTV i BHT dogovoriti da im ovi 'posude' Majera ove 2-3 sedmice i cao. Mislim da bi to bio potez koji bi naisao na pohvalu sa svih strana.
Sta Avdic?xaves je napisao/la: Avdic??
Avdic??[/quote]xaves je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...SlevinKelevra je napisao/la:Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."semir01 je napisao/la:joj komentatora na Ftv![]()
btw. trebali su se FTV i BHT dogovoriti da im ovi 'posude' Majera ove 2-3 sedmice i cao. Mislim da bi to bio potez koji bi naisao na pohvalu sa svih strana.
filip13 je napisao/la:Avdic??xaves je napisao/la:Ne znam sto te to cudi...SlevinKelevra je napisao/la: Bolje i on nego onaj sa RTRS-a sa rečenicom "Zoran Dragić ima naše korijene iz Republike Srpske."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.