Safet Sušić - Pape

Strauss
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Strauss » 09 feb 2011, 13:30

padobranac1978 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: kud ga nana mlinom ne opali :lol: :lol:
S obzirom na ovo sto se od njeg cita, nisam siguran da ga je mlin masio. Ja sam ipak mislio na nesto malo malo radikalnije :mrgreen:

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 13:31

A mozda su na Skype? :D :D ili na Twiteru??? :D :D

A ti Strauss pazi sta pricas...Sram da te bude.......Ne zbog mene nego zbog onih divnih ljudi koji su dali svoje zivote braneci BIH...No sada nazalost doslo je vrijeme da su takvi jadnici i socijalni slucajevi a vi Alijini, Bakirovi, sinovi ste pravi heroji BIH...I jos se sprdate sa tim....Necu da se spustam na taj nivo i da psujem...Necu ni da se nerviram....Hocu da se zezam i zadrzim vedro raspolozenje....

Sta jos pise San? Kakvih jos bombi ima??

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 13:33

pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 feb 2011, 13:34

kakva balavurdija, sram nek vas bude...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 09 feb 2011, 13:36

hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu :lol:
Because he spent it on your mom? :lol: :lol: ...nebrini dacu ja papetu cenera. ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 13:37

bosanac723 je napisao/la:
hrk je napisao/la:pape ce kazniti dzeku i ibricica ali to ce im javiti spahic poslije utakmice posto pape nema kredita na mobilu :lol:
Because he spent it on your mom? :lol: :lol: ...nebrini dacu ja papetu cenera. ;)
nemoze mu bit cener on sporo prica :lol:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2011, 13:38

Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....

vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Samo da znate da je Emir Kusturica ozenjen iz Cekrcica! ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 09 feb 2011, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 13:38

Srecom sad prodjem kroz Cekrcice i Visoko za par sekundi..Naberem ga odmah poslije naplatni rampi, dignem na 180/200 i proletim ko Schumacher....eventualno stanem i pisam ili se poserem, to mi je merak pravi....

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 13:40

Safetu se istrolisa baterija na mobitelu, ne moze napuniti jer je tamo u SAD drugacija uticnica..sad igraci ne znaju ko ce trenirati a ko nece...Spahic igra tetrisa na mobitelu..... :D :D

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 13:41

Za_raju je napisao/la:
Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....

vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Samo da znate da je Emir Kusturica ozenjen iz Cekrcica! ;)
zato i jesu tako fini prema muslimanima :lol: :lol:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 09 feb 2011, 13:43

Analitico je napisao/la:Srecom sad prodjem kroz Cekrcice i Visoko za par sekundi..Naberem ga odmah poslije naplatni rampi, dignem na 180/200 i proletim ko Schumacher....eventualno stanem i pisam ili se poserem, to mi je merak pravi....
Na svom biciklu. ukupnu snagu jednog konja, komforno sjedi dvoje, dodje s klimom ljeti i s klimom zimi, ima cak i pomocni tocak, ima modernu "anti-theft" system..zeleni lanac od najsavremenijeg metala da se lakse sveze za drvo. Safet ce vodit reprezentaciju, spahic ce i dalje trosit kredit, a ti ces i dalje biti to sto jesi, nekom opanci, nekom... :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 09 feb 2011, 13:46

razvalićemo mi meksikance na muci se poznaju junaci sretno PAPE I ZMAJEVI

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 14:01

hrk je napisao/la:
:lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 14:05

Pa ko je onda placao Ciri telefon, znate kako on sporo a puno prica na telefon i petlja.... :D :D :D

No buduci da je BH Telecom jedan od sponzora, mozda Susic i Spahic imaju neogranicenu besplatnu potrosnju... :D :D :D :D :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 14:08

Pa jedan od glavnih razloga što je Sušić izabran je taj što je ponudio da sam sebi plaća telefon :mrgreen:
Tu prednost su više puta spominjali u medijima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 14:10

Željovac je napisao/la:Pa jedan od glavnih razloga što je Sušić izabran je taj što je ponudio da sam sebi plaća telefon :mrgreen:
Tu prednost su više puta spominjali u medijima.
a nisam to znao, vidis svaki dan na forumu covjek nesto novo nauci..Mozda je i Spahic iz istog razloga kapiten..Mozda mu Montpeller nije mogao platiti punu platu pa mu dio plate kompenziraju neogranicenom potrosnjom mobilne telefonije..... :D :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 14:31

Analitico je napisao/la:Safetu se istrolisa baterija na mobitelu, ne moze napuniti jer je tamo u SAD drugacija uticnica..sad igraci ne znaju ko ce trenirati a ko nece...Spahic igra tetrisa na mobitelu..... :D :D
:lol: Ne spazih ovo ranije. :lol:

Visca el Višća!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 15:17

Zvao Susic sa govornice u Hayat TV. Pita ima li koda ce u Atlantu as ovim avionom u 7 i moli nekoga da mu ponese Alcatelov punjac za mobitel, kaze ne moze igracima prenijeti taktiku....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 feb 2011, 15:27

hrk je napisao/la:
:lol: :lol: Jako jako :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 feb 2011, 15:29

:lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.