Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Belloti u Romi. Ugovor na 3g, 3m po sezoni.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma i Napoli, bit će to žestoka borba za top 4
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Roma seoski klub sa krmetom od trenera, neće biti ni četvrti.
Fantasista je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:17Roma seoski klub sa krmetom od trenera, neće biti ni četvrti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- muha milanez
- Kontakt:
Bogami, dobra Roma. Još ako dovedu Wijnalduma i nekako Zaniola zadrže bit će top. Sklepa Mou finu ekipu može se reći.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja sam za Romu prosle godine govorio da ce se ove sezone boriti za top4, jednostavno ako se Mourinhu da vremena i to polako on slaze doce i rezultati, udju li kako se ocekuje u top4 i ostane li Mou na klupi onda one tamo sezone oni ce biti konkurenti i za titulu ubjedjen sam u to
Slozice Mourinho sebi finu ekipu, jednostavno puno on ima poznanstva i uticaja i mnogi igraci zele doci da rade sa njim
Slozice Mourinho sebi finu ekipu, jednostavno puno on ima poznanstva i uticaja i mnogi igraci zele doci da rade sa njim
- Beduin
- Kontakt:
Pa Roma samo ofanzivu sredjuje, sta je sa odbranom i tim veznim bedemom?
43 gola su primili, sto je bila 5. odbrana lige. Napad je takodjer bio ocajan, dijelili 9. mjesto i tu najvise mogu traziti krivca sto nisu do kraja bili konkurenti za LP, ali odbrana je kljuc uspjeha u Italiji.
43 gola su primili, sto je bila 5. odbrana lige. Napad je takodjer bio ocajan, dijelili 9. mjesto i tu najvise mogu traziti krivca sto nisu do kraja bili konkurenti za LP, ali odbrana je kljuc uspjeha u Italiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Roma nema nista slabiji sastav od Milana recimo, ali im tacka spoticanja moze biti Murinjo, koji tesko da moze ponuditi nesto novo i iza kog su davno ostali najveci uspjesi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nekako mi je cudno da je Wijnaldum izabrao Romu, nemoguce da nije imao ponude iz Engleske, i to sigurno financijski atraktivnije
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Očigledno ovo Murinjo sklapa po svom, fizički dominantne igrače, ako ikako može.
Iskusne takođe.
Iskusne takođe.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Roma nema nista slabiji sastav od Milana recimo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Bit ce Wijnaldum top pojacanje, zelio sam ga u Interu ima 2 sezone, cak je bio i korak do potpisa i onda je Zhang zavrnuo pipu i sve je propalo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ima burazeru. Odbrana im nije istog kvaliteta kao u Milana. Rui Patricio je odlican golman ali Maignan je vjerovatno u ovom trenutku najbolji golman u Seria A. Dalje tu su Kalulu,Kjaer(iskljucio bi ga iz ovog jer se vraca nakon povrede , ali prije iste je bio bolji od svakog Rominog stopera), Tomori, Hernandez. Ostalo moglo bi se diskutovati da su blizu Milana.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:22Roma nema nista slabiji sastav od Milana recimo, ali im tacka spoticanja moze biti Murinjo, koji tesko da moze ponuditi nesto novo i iza kog su davno ostali najveci uspjesi.
Sto se tice Mourinha on je trener kojem je potrebno vrijeme i strpljenje. Ove sezone ce on napraviti iskorak u to sam siguran. Ne bi se cudio da Roma starta odlicno i da se vrti tu oko prve pozicije do polovine sezone a i mozda duze.
Pa sta bi sa wijnaldumom u psg? Ne pratim farmere, odigra dobro ono europsko, predje tamo i na kraju jedno veliko nista.
Kakva je Roma bila prije Murinja, sa stalnim prodavanjem svakog ko nesto vrijedi, do trenutka kada imaju sada vec par respektabilnih igraca / zvijezda, koje bi mogle igrati najjacim klubovima. To je sistem i planiranje, kada se ne gleda na instant efekat. Ako ovo fino posloze, pa dogodine uz dobre rezultate jos unaprijede ekipu, eto Rome u samom vrhu ponovo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- nextterrain
- Kontakt:
Pa ljudi su samo doveli Dybalu koji je vise u bolnici bio nego na terenu i Matica koji nece moci odigrati komplet sezonu.
Gini manje-više, ni prvi ni zadnji koji se nije snašao u nekom klubu. 4. mjesto je sasvim realno.
Roma je primila 3 gola od Milana, a igrali su Krunic, Sale, Brahim, Messias.
Gini manje-više, ni prvi ni zadnji koji se nije snašao u nekom klubu. 4. mjesto je sasvim realno.
Pa o tome ja pisem. Roma nema odbrane. To im je najveci problem.nextterrain je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:31Pa ljudi su samo doveli Dybalu koji je vise u bolnici bio nego na terenu i Matica koji nece moci odigrati komplet sezonu.
Vise se pise o Romi nego o contenderima za titulu Interu i Juventusu 
Romin cilj ove sezone je top4, povratak u LP, ako se otvori prilika zaganjati kup ili EL.

Romin cilj ove sezone je top4, povratak u LP, ako se otvori prilika zaganjati kup ili EL.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.