RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Stadion se mora napunit do posljednjeg mjesta, da huk sa tribina ponese igrace, jer 3 boda ovdje bi bila ogromna, posto bi se bas pravooo priblizili evropi kroz prvenstvo tako da nemoramo ovisiti samo o kupu.
Ali naboj izmedju veleza i zrinjskog je logicno najveci u svijetu s obzirom na historiju sta se sve desavalo.
Ali naboj izmedju veleza i zrinjskog je logicno najveci u svijetu s obzirom na historiju sta se sve desavalo.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mislim da neće puno eksperimentisati sa sastavom, pogotovo jer odbrana radi, još nisu gol primili. Mislim da će krenuti standardno nazad: Domić-Hrkać-Zeljković-Dejanović. U vezi je sada pitanje ali mislim da će to biti Anđušić-Blagojević-Pršeš-Šikalo-Lauš. Naprijed Haskić. Lauš i Anđušić će se vjerovatno pomjerati naprijed u napadu, da budu bliže Haskiću, dok će u odbrani puniti vezu, da probamo imati igrača više. U zavisnosti od razvoja situacije, možemo očekivati Wallace-a, Hadžića i možda Mućaja. Ne znam šta je sa Ćukovićem, dokle je sa povredom. Bio je sada na tribini pokraj nas. Valjalo bi da imamo i njega kao opciju, onda Domića možeš koristiti kao stopera, a Samir može popuniti vezu. Ovo je samo neko moje razmišljanje, do sada je Feja pokazao da ne eksperimentiše baš puno i ne mijenja ako funkcioniše. Dosta će zavisiti od našeg voljnog momenta i motivacije, ali mislim da toga ne smije nedostajati. Kada će ako neće protiv Međugoraca...Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:52Nisam upratio da je raskinuo.
Kontam opet je prošao pripreme za razliku od Ovčine,al jbg ako je tako onda.
Valjalo bi onda Ćuković da je spreman paDomić na stopera.
Zeljković,Pršeš,Šikalo,Lauš i nije tako loše u vezi.
Brži je Zeljković od Blagojevića
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Kako nam je ovo loše bilo protiv Borca BLAGOJEVIĆ - PRŠEŠ. Sve ostalo stoji.aimar21 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:57Mislim da neće puno eksperimentisati sa sastavom, pogotovo jer odbrana radi, još nisu gol primili. Mislim da će krenuti standardno nazad: Domić-Hrkać-Zeljković-Dejanović. U vezi je sada pitanje ali mislim da će to biti Anđušić-Blagojević-Pršeš-Šikalo-Lauš. Naprijed Haskić. Lauš i Anđušić će se vjerovatno pomjerati naprijed u napadu, da budu bliže Haskiću, dok će u odbrani puniti vezu, da probamo imati igrača više. U zavisnosti od razvoja situacije, možemo očekivati Wallace-a, Hadžića i možda Mućaja. Ne znam šta je sa Ćukovićem, dokle je sa povredom. Bio je sada na tribini pokraj nas. Valjalo bi da imamo i njega kao opciju, onda Domića možeš koristiti kao stopera, a Samir može popuniti vezu. Ovo je samo neko moje razmišljanje, do sada je Feja pokazao da ne eksperimentiše baš puno i ne mijenja ako funkcioniše. Dosta će zavisiti od našeg voljnog momenta i motivacije, ali mislim da toga ne smije nedostajati. Kada će ako neće protiv Međugoraca...Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:52Nisam upratio da je raskinuo.
Ni meni se nije svidjelo, prvenstveno zbog Omara. Blagojević mi je dosta digao formu, iako je imao par dosta velikih grešaka. Fizički izgleda baš dobro i ne primjeti se da je među starijim igračima u rosteru (ako ne i najstariji). Ovdje bi nam legao jedan razarač/defanzivac tipa Hasanović (jbg) ili čak Zeljković, ako bi imali neku bolju opciju na štoperu. Ipak mislim da neće rizikovati, jer onda remeti zadnju liniju koja je djelovala stvarno dobro. Šteta što nemamo još jednu kvalitetnu opciju na desnom beku, koja bi nam donijela veći kvalitet u odbrani, jer je Dejanović prije svega ofanzivni igrač.Zalik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 08:41Kako nam je ovo loše bilo protiv Borca BLAGOJEVIĆ - PRŠEŠ. Sve ostalo stoji.aimar21 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:57Mislim da neće puno eksperimentisati sa sastavom, pogotovo jer odbrana radi, još nisu gol primili. Mislim da će krenuti standardno nazad: Domić-Hrkać-Zeljković-Dejanović. U vezi je sada pitanje ali mislim da će to biti Anđušić-Blagojević-Pršeš-Šikalo-Lauš. Naprijed Haskić. Lauš i Anđušić će se vjerovatno pomjerati naprijed u napadu, da budu bliže Haskiću, dok će u odbrani puniti vezu, da probamo imati igrača više. U zavisnosti od razvoja situacije, možemo očekivati Wallace-a, Hadžića i možda Mućaja. Ne znam šta je sa Ćukovićem, dokle je sa povredom. Bio je sada na tribini pokraj nas. Valjalo bi da imamo i njega kao opciju, onda Domića možeš koristiti kao stopera, a Samir može popuniti vezu. Ovo je samo neko moje razmišljanje, do sada je Feja pokazao da ne eksperimentiše baš puno i ne mijenja ako funkcioniše. Dosta će zavisiti od našeg voljnog momenta i motivacije, ali mislim da toga ne smije nedostajati. Kada će ako neće protiv Međugoraca...Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:52
Nisam upratio da je raskinuo.
City of sunshine... MUSVDG
- crveniratnik
- Kontakt:
Mali Mucaj proslu utakmicu sa Borcem jako jako loš...Igrač manje na terenu 45 min. Ne očekujem da može pružiti išta bolju igru pogotovo protiv još jačeg protivnika (Zrinjski).
Blagojević-Pršeš loše nam se piše. Bilo kakva izgubljena lopta, biće velika šansa za Zrinjski. Prespori obojica. Ne bih bio Feji u koži sutra.
Blagojević-Pršeš loše nam se piše. Bilo kakva izgubljena lopta, biće velika šansa za Zrinjski. Prespori obojica. Ne bih bio Feji u koži sutra.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Ko to sve ne moze igrati sutra?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Halilović, Hasanović, Vehabović.
Za Ćukovića nisam siguran u kakvom je stanju.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nažalost, vezni red nam je u problemima.crveniratnik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:38Mali Mucaj proslu utakmicu sa Borcem jako jako loš...Igrač manje na terenu 45 min. Ne očekujem da može pružiti išta bolju igru pogotovo protiv još jačeg protivnika (Zrinjski).
Fali nam trkača.
Pršeš nije od neke trke, i morat će Feja naći novo rješenje da pojača vezni red.
Ima tu nekih rješenja, ali ne bih iznosio svoje viđenje.
Vjerujem da će Nedim naći najbolje rješenje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hoce li i sutra RA biti iza gola? Posto komsinice nece moci doci, vala ako i sutra ne budu iza gola yebes sve kodekse, tribina je osigurana, to sto ovi kazu da ne valja nije do nas. Podrska sutra ne smije izostati!
Pogrešno je što su se ikako solidarisali sa nultrasima i lešinama.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 11:20Hoce li i sutra RA biti iza gola? Posto komsinice nece moci doci, vala ako i sutra ne budu iza gola yebes sve kodekse, tribina je osigurana, to sto ovi kazu da ne valja nije do nas. Podrska sutra ne smije izostati!
Za one koji veličaju zločince kodeksi ne važe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Što se ova tema razvlači toliko, ne rade ovaj protest radi njih, nego radi nekih drugih stvari, protivnici su u ovom slučaju nebitni
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
IZA GOLA SVI,
IZGOVORA NEMA,
TU SU ROĐENI!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tako je
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nastavljaju bojkot...
RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA !
Vobra
Vobra
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
mirza12345
- Kontakt:
Jao glupana bog te pomogo
Šta bola baljezgaš, RA je objavio da neće na domaće utakmice dok god gostujuća navijačka grupa ne bude mogla na utakmicu i kraj priče. Klub je napravio montažnu i bilo je očekivano da će gostima biti dozvoljeno zato je bio poziv na utakmicu.
Šta vas boli briga, vi ne idete na gostovanja, RA ide, vama je svejedno zabranili svaku gostujuću ili ne vi ste kući, e njima nije svejedno
Velež - Zrinjski 4,80 3,35 1,85
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.