Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
E hajde Barcelona/Caja Laboral na vas je red sada.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Je l' Sinanović i dalje bez kluba?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ej ja sam citao na netu neke visocke novine da je buza u dogovoru sa roditeljima odlucio da ostane jos jednu godinu u sparsu,ovo je provjerena informacija i mozete je naci na netu.
Srbijanski mediji su objavili da je MVP Ristic.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Buza je MVP turnira, a Ristic all star meca. U Kataloniji MVP turnira Djedovic, taj turnir je osvojila njegova Barcelona.
Jeste upravu si. Do mene je. Nego, jest' ovaj Buza i divljak Boze dragi, samo se ispucavao na ovom juniorskom turniru nabijajuci sebi statistiku da se proda vani
Gdje nam je sad ona pametnica da nam to pojasni?

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
Vala bas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Novica Velickovic je bolji igrac Mirze Teletovica, rece jedan lik i ostade ziv. Pozdravimo ga ovim putem.neno#4 je napisao/la:Jeste upravu si. Do mene je. Nego, jest' ovaj Buza i divljak Boze dragi, samo se ispucavao na ovom juniorskom turniru nabijajuci sebi statistiku da se proda vani![]()
![]()
![]()
Ma jok, bolan napucava sebi statistiku. Jesi bezobrazan, moj Nedime!storm_raider je napisao/la:Vala bas.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Smajliji rasto obrnuto proporcionalno iznosenim argumentima. Staro pravilo. Histericni, nicim izazavani smjeh, samo govori koliko sam ti povrijedio sujetu.
Ponizio sam te sugerisuci da si potrcko u savezu, sto mi, ocito, nikad nisi zaboravio. Koja sujeta, strahobalno.
I istinica.
Nego, ocekujem da Novica pokida u Lakersima, ili gdje se ono vec skrasio preko bare?? Da si i ja malo nasmijem, jel...zipa kesa:
Bjese i jos jedan igrac u opticaju, ne mogu se sjetit ko. Lorbek??
Elem, pozeliti mu Barcu u ovoj dobi, moze samo dusmanin. Sto samo govori kakav si laik. Mozda bi ipak bolje bilo da se koncentrises na ljepljenje plakata, faxanje cestitki i sl. Ostalo je, izgleda, previse za tebe.
Lijep pozdrav,
Ponizio sam te sugerisuci da si potrcko u savezu, sto mi, ocito, nikad nisi zaboravio. Koja sujeta, strahobalno.

Nego, ocekujem da Novica pokida u Lakersima, ili gdje se ono vec skrasio preko bare?? Da si i ja malo nasmijem, jel...zipa kesa:

Elem, pozeliti mu Barcu u ovoj dobi, moze samo dusmanin. Sto samo govori kakav si laik. Mozda bi ipak bolje bilo da se koncentrises na ljepljenje plakata, faxanje cestitki i sl. Ostalo je, izgleda, previse za tebe.
Lijep pozdrav,
- skyisthelimit
jel to imaju dvojica Buza sa istim imenom
Jedan je danas ubacio najvise poena za KK Bosne dok drugi u isto vrijeme je po Moskvi osvajao MVP nagradu.
Ovi nasi portali pojma nemaju. Zlo

15.10 - 15.06 ...
Imaju. I braca su.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znaci, lik je mjesec dana sjedio u busiji, da mu naletim na volej.
Kakav mozak. Kadar nevera. sto bi reko Pantela.
Sta bi od one Ljiljane sto napisa jedan vrlo zanimljiv komentar? Bice da je u onom komentaru, izvor frustracija ovog otuznog momka.
Kakav mozak. Kadar nevera. sto bi reko Pantela.

Sta bi od one Ljiljane sto napisa jedan vrlo zanimljiv komentar? Bice da je u onom komentaru, izvor frustracija ovog otuznog momka.
Sta ima kod tebe? Jesi li mi dobar? Nisam ti zaboravio kakve si pogrdne rijeci pricao za juniore. To ti nisam zaboravio. Uzivaj u partijama momaka, raduj se njihovim uspjesima, nemoj samo da kudis, moj Telecomovac.floyd je napisao/la:Smajliji rasto obrnuto proporcionalno iznosenim argumentima. Staro pravilo. Histericni, nicim izazavani smjeh, samo govori koliko sam ti povrijedio sujetu.
Ponizio sam te sugerisuci da si potrcko u savezu, sto mi, ocito, nikad nisi zaboravio. Koja sujeta, strahobalno.I istinica.
Nego, ocekujem da Novica pokida u Lakersima, ili gdje se ono vec skrasio preko bare?? Da si i ja malo nasmijem, jel...zipa kesa:![]()
Lijep pozdrav,
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma pogrijesili su, u KK Bosni igra stariji Nermin Buza, a oni napisali Nedim.skyisthelimit je napisao/la:jel to imaju dvojica Buza sa istim imenomJedan je danas ubacio najvise poena za KK Bosne dok drugi u isto vrijeme je po Moskvi osvajao MVP nagradu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eno sad, opet Telecom.
Mozda bi bolje bilo da nisi napisao prvi post, jer ja nijednom nisam iskoristio priliku da se podsmjehnem na tvoje epic-fail fule. Jer si nebitan. I nemam potrebu da isticem sebe preko necijih, tanasnih ledja.
Ali sujeta je zeznuta stvar.
Ako ti mislis da imama nesto protiv Buze, ludji si nego sto sam prvotno mislio.
Prijatno.

Mozda bi bolje bilo da nisi napisao prvi post, jer ja nijednom nisam iskoristio priliku da se podsmjehnem na tvoje epic-fail fule. Jer si nebitan. I nemam potrebu da isticem sebe preko necijih, tanasnih ledja.
Prijatno.
Eto poklase se ljudi na pravdi boga sto je jedan od njih (citaj oboica) pogrijesio u svom razmiljanju, ii ti ga predvidjanju.... jer covjek je doista bezgresno bice 

Nemoj da spominjemo ko je prognozirao poraz od 30 razlike u Gruziji pa da se tek zakuhaarmin dju je napisao/la:Eto poklase se ljudi na pravdi boga sto je jedan od njih (citaj oboica) pogrijesio u svom razmiljanju, ii ti ga predvidjanju.... jer covjek je doista bezgresno bice

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
sta ono bjese temafloyd je napisao/la:Eno sad, opet Telecom.![]()
Prijatno.
ne trolajte
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Grijese oni cesto,pa cak i previse.Skoro je se Harun prezivao drugcije,a Muhamed zvao Mehmed Pasalic.BIHfan je napisao/la:Ma pogrijesili su, u KK Bosni igra stariji Nermin Buza, a oni napisali Nedim.skyisthelimit je napisao/la:jel to imaju dvojica Buza sa istim imenomJedan je danas ubacio najvise poena za KK Bosne dok drugi u isto vrijeme je po Moskvi osvajao MVP nagradu.