Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svijetlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.
Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
zbog toga imam respect prema arsenalu i realu, to su jedini timovi koji ne igraju niti u jednom momentu bunker protiv barce. intera od ranije volim, tako da mi ne bi bilo pretjerano krivo ni da oni sovoje ovo, iako sam uvjeren da ce barca proc dalje. interu svaka cast na sinocnjoj predstavi, ubili su barcu svojim atacima, nikad ih nisam vidio opasnije, nikad.GunnerS je napisao/la:Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svitlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.
Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
Opet, to je moje mišljenje i ja sam ponosan na ovaj mladi tim Arsenala a ti... boli me neka stvar šta misliš![]()
da protiv Arsenala je pogurao Busaka sa onim nekakvim penalom nad onim pacenikom koji se zabio u puyola i jos crveni-Paja je napisao/la:PREGAZENI I PONIZENI! Znamo da su navikli na sudijsko guranje cak su i ovdje ostetili Inter ali opet nisu mogli smijesni klub dajvera da poguraju haha onaj Alves prgavac hoce penal pa simulira jos igraci Barcelone mrtvi hladni traze penal hahahaha mali prgavac ce gledati sa klupe svjetsko hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.