FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
mogao bi se ponoviti chelsea iz 1999 godine
ovi sto pljuju po ibri samo da kazem da njega nije nebi vidjeli polufinale a lik je bio povrijedjen dosta a opet zabio 15 golova ne sumnjam u barcu na camp nou
i valjda ce sudjenje biit bolje 
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 21 apr 2010, 10:15, ukupno mijenjano 2 puta.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Sudija je dobro našiljio utakmicu u korist Intera... to je sve što mogu reći
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Liga Campeones 93/94 Dieciseisavos Sí pasó
- Dinamo Kiev 3 – Barcelona 1
- Barcelona 4 – Dinamo Kiev 1
Liga Campeones 99/00 Cuartos Sí Pasó
- Chelsea 3 – Barcelona 1
- Barcelona 5 – Chelsea 1
inace mourinho i onaj sudija su veliki prijatelji tako da .. 
- Dinamo Kiev 3 – Barcelona 1
- Barcelona 4 – Dinamo Kiev 1
Liga Campeones 99/00 Cuartos Sí Pasó
- Chelsea 3 – Barcelona 1
- Barcelona 5 – Chelsea 1
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Nisam navijac Barcelone al ih je sudija zakino za jedan penal a pomocni sudija nije svirao ofsajd na Militu al nema veze ne bih volio da ovi smradovi Intera prodju jer Barcelona igra puno ljepsi fudbal.Siguran sam da Barcelona moze utrpati najmanje 3 gola kuci a nek i prime jedan onda prolaze u produzecima. 
sta reci samo zaneti koja igrcina i milito kapa do poda
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- -Paja
- Kontakt:
hahaha ko o cemu **** o postenju hahaha barcelona se zali na sudjenje, sudija je pokrao intera jer je svirao ofsajd kojeg nije bilo kad je bio sam Milito izasao pred valdesa. Znaci da su dali prvi gol Barcelona nikad ne bi dala onaj svoj i Inter bi vec sve u prvoj rijesio.
PREGAZENI I PONIZENI!
PREGAZENI I PONIZENI!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 21 apr 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
Mislim, sinoć je Inter napravio što se napravit da, zaustavio Xavi-a i Messia i Barca nije ni igrala, igrali Buskets ( kako se već piše ) i takvi ko on, a ova dva čarobnjaka nisu mogla. Trebate čestitat Mourinhu na dobro pripremljenoj utakmici i na tome što su vas pobjedili.
Da da, evo opet, u LP se štima, mafija svoje radi itd itd... Čudilo bi me, a da je Barca pobjedila to nebi bilo, bilo bi sve regulare...
Da da, evo opet, u LP se štima, mafija svoje radi itd itd... Čudilo bi me, a da je Barca pobjedila to nebi bilo, bilo bi sve regulare...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- nidjo_barca
- Kontakt:
Cestitali smo posteno,nismo ko neki.
Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
Nasao se ko ce pricat i provocirat,a Barca deklasirala,ponizila,pregazila,unistila Arsenal.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nije bio ofsajd
Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svijetlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.
Opet, to je moje mišljenje i ja sam ponosan na ovaj mladi tim Arsenala a ti... boli me neka stvar šta misliš
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 21 apr 2010, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- -Paja
- Kontakt:
PREGAZENI I PONIZENI! Znamo da su navikli na sudijsko guranje cak su i ovdje ostetili Inter ali opet nisu mogli smijesni klub dajvera da poguraju haha onaj Alves prgavac hoce penal pa simulira jos igraci Barcelone mrtvi hladni traze penal hahahaha mali prgavac ce gledati sa klupe svjetsko hahahahaha
Dio Arsenala
evo ponovo al zaista iskreno - čestitke Interu na pobjedi i nemojte da sad piseta kako neznamo priznati neciju pobjedu. Ali sta sad ocekujete ???? da odustanemo - da se ne nadamo
sve ce to biti drugacije u drugoj utakmici - mi se nadmo, a vi ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
slaba partija barce, da stvar bude gora pobjedili su sami sebe, pojedini igrai su sinoc totalni zakazali,ibrahimovic keita, busquets, pa i alves, pa i takvi su stvorili nekoliko prilika...inter je zabio tri gola iz cetiiri sanse, od toga jedan pogodak iz ofsajda...sve u svemu, ja i dalje vjerujem u prolaz jer bi, za nogomet opcenito, porazavajuce bilo da ekipa kao ovakav inter igra finale LP.
P.S. A sinocnnje sudjenje je pricca za sebe, barem 4-5 situacija je bilo u kojima je Barca ostecena...
P.S. A sinocnnje sudjenje je pricca za sebe, barem 4-5 situacija je bilo u kojima je Barca ostecena...
Volim te Bosno!!!
zbog toga imam respect prema arsenalu i realu, to su jedini timovi koji ne igraju niti u jednom momentu bunker protiv barce. intera od ranije volim, tako da mi ne bi bilo pretjerano krivo ni da oni sovoje ovo, iako sam uvjeren da ce barca proc dalje. interu svaka cast na sinocnjoj predstavi, ubili su barcu svojim atacima, nikad ih nisam vidio opasnije, nikad.GunnerS je napisao/la:Iskreno, nadam se da nisi mislio na mene... A još nešto, ponizila ?! S čime ?! Pa mislim da je Arsenal jedini tim sa svitlim obrazom, jer jedini nije igrao bunker protiv te moćne Barce...nidjo_barca je napisao/la:Cestitali smo posteno,nismo ko neki.
Opet, to je moje mišljenje i ja sam ponosan na ovaj mladi tim Arsenala a ti... boli me neka stvar šta misliš![]()
@xavi inter je zasluzio ovo finale vise nego bayern ili lion, i ne bi bilo nezasluzeno da prodju. oni su tek drugi tim ove sezone koji je barcu nadigrao i pobjedio.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
da protiv Arsenala je pogurao Busaka sa onim nekakvim penalom nad onim pacenikom koji se zabio u puyola i jos crveni-Paja je napisao/la:PREGAZENI I PONIZENI! Znamo da su navikli na sudijsko guranje cak su i ovdje ostetili Inter ali opet nisu mogli smijesni klub dajvera da poguraju haha onaj Alves prgavac hoce penal pa simulira jos igraci Barcelone mrtvi hladni traze penal hahahaha mali prgavac ce gledati sa klupe svjetsko hahahahaha
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo,nije ni Inter igrao klasicni bunker do zadnjih 15tak minuta.I nisam mislio na tebe,a ti se osjecas prozvanim.Ti ponosan na mladu ekipu Arsenala,ja jos ponosniji na Barcelonu i igru koju pruza,uvijek bio i bit cu.
Inter ima veeeeeliku prednost.Nisam uvjeren da ce oni ovo braniti u uzvratu,vec da ce nesto slicno odigrat kao sinoc.A taktika je bila perfektna.Odlicni su bili u odbrani,veoma ubojiti u napadu,dosta brzi kontranapadi.Oni su svoje sanse iskoristili,mi nismo.Na kraju smo imali 2-3 dobre situacije,ali nista.
Sad ostaje revans na Camp Nou i da se tu pokusa stici i prestici prednost Intera.Vjerujem u igrace,a sto ne bi.Nisam sad preveliki optimista,ali nisam se ni pomirio sa ispadanjem.
Inter ima veeeeeliku prednost.Nisam uvjeren da ce oni ovo braniti u uzvratu,vec da ce nesto slicno odigrat kao sinoc.A taktika je bila perfektna.Odlicni su bili u odbrani,veoma ubojiti u napadu,dosta brzi kontranapadi.Oni su svoje sanse iskoristili,mi nismo.Na kraju smo imali 2-3 dobre situacije,ali nista.
Sad ostaje revans na Camp Nou i da se tu pokusa stici i prestici prednost Intera.Vjerujem u igrace,a sto ne bi.Nisam sad preveliki optimista,ali nisam se ni pomirio sa ispadanjem.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
'Dosta bi bilo čestitanja, ne smijemo naljutiti Barcelonu! Dobro znamo što su kadri učiniti kada se naljute! Ovo je, ionako, bilo tek prvo poluvrijeme. Ostvarili smo naš san, ali moramo se spustiti na zemlju', komentirao je Cambiasso za Inter Channel. prpa guza vec 
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Wolverine, tebi ne mogu ništa ni govorit, mislim, nije se odnosilo na tebe, nego na ove duple, navijaju za jedan klub a pošto tog kluba nema nigdje onda navijaju za Barcu
Ja ću uvjek čestitat onome ko je bolji, odnosno onome koje pobjedio, jbg.fudbal je takva igra i kad si bolji ne mora značit da ćeš da pobjediš
Ja ću uvjek čestitat onome ko je bolji, odnosno onome koje pobjedio, jbg.fudbal je takva igra i kad si bolji ne mora značit da ćeš da pobjediš
- -Paja
- Kontakt:
Ovaj Messi je poluigrac izvan domaceg terena on ne postoji haha jedva cekam da gledam cirkus Argentinsku reprezentaicju na svjetskom kako ih crnci buse!
Dio Arsenala
meni dosta sto messi zabija makar samo u Spaniji.
p.s. i u Barseloni i u Madridu
p.s. i u Barseloni i u Madridu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.