Nestali mekinjaši, zavukli se u rupe i hoce samog sira.Sheyi je napisao/la:Ali gdje su svi oni nickovi od prošle sezone?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Edin Džeko
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kosa sa glave mi pada od takvih! Samo jel ko uspio, jel ko sta steko odma popljuj! Nikad nismo znali podrzati svoje i braniti svoje i kad je najteze i najgore! Ma da neda gola 10 tekmi treba biti uz njega i podrzati ga! Nacekacemo se mi svi dok se novi Dzeko rodi! Ako ga i docekamo!Manuel je napisao/la:Jos nesto recite za Dzeku treba vas sve popljuvati.Tipicni Bosnjo koji ne moze podnijeti uspjeh drugih.Nema mi mrzih.
Evo 23 gol ove sezone i opet ne valja kloc veze nema

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovom čovjeku i Ivici Osimu za života izliti spomenike..... 

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Sta ces kad je tipicnom Bosnji najveci uspjeh piskarati po ovom forumu.Nije izasao iz kuce a pljuje ko god uspije.Zavist je cudna stvar yebiga.soccerfan je napisao/la:Kosa sa glave mi pada od takvih! Samo jel ko uspio, jel ko sta steko odma popljuj! Nikad nismo znali podrzati svoje i braniti svoje i kad je najteze i najgore! Ma da neda gola 10 tekmi treba biti uz njega i podrzati ga! Nacekacemo se mi svi dok se novi Dzeko rodi! Ako ga i docekamo!Manuel je napisao/la:Jos nesto recite za Dzeku treba vas sve popljuvati.Tipicni Bosnjo koji ne moze podnijeti uspjeh drugih.Nema mi mrzih.
Evo 23 gol ove sezone i opet ne valja kloc veze nema![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Al kakvo proigravanje De Rossija cini mi se i primanje lopte! Perverzija!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Toti ti si slijedeci. Samo daj Boze zdravlja
Over 32 

Ti si bolestandelinjo je napisao/la:sve dok si tako zatucan i zavidan sto je neko iz glavnog grada nikada neces imati nafake i srece....poradi bolan na sebi malo ...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ova utakmica dokazuje koliki je Dzeko kloc kada ima iole ozbiljne stopere pored sebe...
Edine institucijo

Nad tobom sunce najljepše sja
Kakav gospodin!!!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gledajući Džeku iznova i iznova sve sam više siguran da Bosna neće nikada imati igrača kao što je on, on je više od igrača, definitivno klasa.
Hvala ti Džeko što ovu malu zemlju obraduješ svaki put, kako igrajući u klubovima, tako još više igrajući za svetinju. 

Znači, nikad, ali nikad neću shvatiti podištavanje ovog majstora!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
covjek ubija kako igra ove sezone 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Podrzavali smo ga kad je bilo najteze, a pogotovo sadasoccerfan je napisao/la:Kosa sa glave mi pada od takvih! Samo jel ko uspio, jel ko sta steko odma popljuj! Nikad nismo znali podrzati svoje i braniti svoje i kad je najteze i najgore! Ma da neda gola 10 tekmi treba biti uz njega i podrzati ga! Nacekacemo se mi svi dok se novi Dzeko rodi! Ako ga i docekamo!Manuel je napisao/la:Jos nesto recite za Dzeku treba vas sve popljuvati.Tipicni Bosnjo koji ne moze podnijeti uspjeh drugih.Nema mi mrzih.
Evo 23 gol ove sezone i opet ne valja kloc veze nema![]()

-
- Kontakt:
Kako je samo izbjegao ofsajd i samim prijemom lopte sve zavrsio,a tek kako je prosao kroz onog igraca na pocetku akcije

- MocMahale444
-
- Kontakt:
Bravoo za naseg Dzekosna
legenda kakvu Bosna imati neće
Moj prosli post je bio cisti sarkazam, bas u inat hajmo reci 'hejterima', uvijek sam podrzavao Dzeksona i podrzavat cu ga
23 and still counting

Moj prosli post je bio cisti sarkazam, bas u inat hajmo reci 'hejterima', uvijek sam podrzavao Dzeksona i podrzavat cu ga

23 and still counting

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 07 feb 2017, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Onim prijemom na prsa izbaci komplet odbranu Fiorentine.MajstorMiiisssskeeBh je napisao/la:Kako je samo izbjegao ofsajd i samim prijemom lopte sve zavrsio,a tek kako je prosao kroz onog igraca na pocetku akcije![]()
![]()

Ja stvarno neznam vise odakle njemu vakav mentalitet. Imajuci u vidu da nije jedan od onih koji je ko dijete otiso u bijeli svijet, on uopste nema onaj luzerski Balkanski mentalitet. On je ipak tu do 18 godine bio i opet kazem nigdje luzerskog mentaliteta. Covjek u svakom momentu moze donijeti prevagu na terenu.Repka je vec odavno na njegovoj grbaci i kad neide Dzeku, neide nikog. Evo i Roma ove sezone. Wolfsburg da ne spominjem. Covjek citav tim sebi na grbacu stavi i igra ko veliki.Nadam se da cu imati priliku da ga vidim negdje, da se slikam sa njim jer ovo majka jednom rada u 300 godina!Poligon10 je napisao/la:Gledajući Džeku iznova i iznova sve sam više siguran da Bosna neće nikada imati igrača kao što je on, on je više od igrača, definitivno klasa.Hvala ti Džeko što ovu malu zemlju obraduješ svaki put, kako igrajući u klubovima, tako još više igrajući za svetinju.
Ne prizivaj ga ziv bioMocMahale444 je napisao/la:Gdje vermalen treba ga sto dalje od stadiona.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon