Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Da vidimo i ovo..
Wenger očekuje od Jacka dosta ove sezone, polako možda Ezelu bude pasalo da Jackie bude ta desetka
Wenger očekuje od Jacka dosta ove sezone, polako možda Ezelu bude pasalo da Jackie bude ta desetka
Gubimo ovo barem 2 razlike...bez Koscielny-a nazad mi ulazimo sa golom manje u utakmicu a sa flaminijem i jackom lagano nas nigdje nema
Ma dobro.Nedavno je Profa rek'o da očekuje WC karijeru od Jacka,ako ostane fit,tako da će mu davat priliku do iznemoglosti!! Njegov fazon!
Ova tekma bi Žiru-a mogla udaljit iz prve postave,ako Alexis bude briljirao!!
Ova tekma bi Žiru-a mogla udaljit iz prve postave,ako Alexis bude briljirao!!
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 23 avg 2014, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Pa Girooud masi voleje na 4 metra od praznog gola, taj ce zabiti zicer tek iz jedno petog pokusaja i to kad ga ide...15 golova nije lose ali ako su ti ambicije da osvojis titulu to je jednostavno nedovoljno...Da ne pricam jos da je Giroud svojom konstitucijom i fudbalskom inteligencijom apsolutno neuklopljiv u Arsenal, taj igrac pokusava da se uklopi tako sto ce odigrati dupli pas a i da ne pogleda gdje je igrac i to radi evo dvije godine napamet salje lopte kakav smo mi amaterski klub kad niko mu na to ne skrene paznju.AllGunsBlazing je napisao/la:Sjecas se Paja prije par godina kad je Arsenal pravio nevjerovatan broj sansi a gubio utakmice? E vidis da je moguce i praviti(a i fulati) sanse![]()
Ja ne sumnjam da sa malo pravog rada Ozil moze stvarati 2-3 dobre sanse po utakmici. Dovoljno dobre da ih Giroud ne promasi.
I ja ne sporim da Giroud nije neki igrac, ali nije ni los igrac. Solidan za 15-20 golova(u ligi) po sezoni, sto i nije losa stvar. Da li treba bolji? Mozda. Ali bolji nije Mandzukic i slicni.
Vidim na ovoj temi ima i fanova vjecnog engleskog talenta Thea Walnuta aka bezglave kokoske na koju bacamo masne pare za njegovu platu. osim sto je ograniceno krilo koje ne zna loptu voditi u vecini slucajeva jos je i vecinu vremena povrijedjen tako da sa obzirom na velicinu njegove plate ga mozemo spravom nazvati najvecom stetocinom i parazitom Arsenala...Taj lik je jedino koristan da udje sa klupe na umornog protivnika kad nas nemamo pozitivan rezultat ali posto je stalno povrijedjen ni tu nam nije koristan. Kada skontas da jedan Angel Di Maria ili Marco Reus imaju duplo manju platu od ovog vjecnog talenta zapitas se koji se k**ac desava u danasnjem fudbalu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
u ovakvoj utakmici on ide stavljat prvi put stoperski par chambers-per
a o forsiranju engleskog napuhanca nemam komentara,trebao ga je staviti na klupu a joela gurnuti na lijevo krilo

KOSS NIJE SPREMAN JER GA MUČI AHILOVA TETIVA!!!
I zato igraju Chambers i Per!!
I zato igraju Chambers i Per!!
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nije nema ni njega u timu olimpiakosa nikako za vecerasnju tekmu, vjerovatno ce se i to finalizirati u narednim danima..BigBigBang je napisao/la:sta je sa tim manolasom jel to bila samo patka?
Konačno sastav bez napadača.
#Arsenal vs Everton: Szczesny, Debuchy, Per, Chambers, Monreal, Flamini, Ramsey Wilshere, Ozil, The Ox Alexis #EFCvAFC
Izgleda da nije Ozil na krilu već da je Jackie
Ma svejedno je kad su obojica kar*ne na kriluAA23 je napisao/la:#Arsenal vs Everton: Szczesny, Debuchy, Per, Chambers, Monreal, Flamini, Ramsey Wilshere, Ozil, The Ox Alexis #EFCvAFC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
idemo ovo uzeti 

Ma kakvi uzeti imam osjecaj da ce nas nabiti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Koji put da nam daju golove glavom ove sezone???
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kao što sam rekao sa limitiranim Jackom i ostalim patuljcima u vezi te bez Koscienlog mi smo otvorili utakmicu sa golom zaostatka 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
e jesmo tarlašika.. moj arsene, ti i tvoji eksperimenti 

neki pokusaj 4 1 4 1 formacije
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nešto ne stima nikako, nema kreativnosti, samo primamo golove iz ubačaja..
I napravio Wenger formaciju gdje je Alexis potpuno sam, niko sa strane, ox najbolji dosad, e **** te ureko ga
Ne seri po Ozilu, gdje je Monreal bio??
I napravio Wenger formaciju gdje je Alexis potpuno sam, niko sa strane, ox najbolji dosad, e **** te ureko ga
Ne seri po Ozilu, gdje je Monreal bio??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.