English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
A sto se mene tice i Henry iz penzije bi bio korisniji u napadu od ovog sad sto imamo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakvo smce je postao ovaj pdf to je strahota.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo ovdje je dotaklo novi nivo debilizma. Šta pojedinci uradiše yebote život i balavost današnja.
Ljudi se jos svadjaju oko koliko titula je gerrard osvojio, lik ne igra ima deset godina. Svakako je lampard bio bolji i uspjesniji igrac od njega 

Iskreno zao mi prosjecnog kluba kao sto je Arsenal, vitrine prazne skoro za trofeje zadnjih 20 i kusur godina, navijaci im svake godine puse foru i neka obecanja a nigdje ih nema, Crvena Zvezda ima trofej Lige prvaka, pametnom dosta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SoloControTutti
- Kontakt:
Prosto je nevjerovatno da Arsenal s Artetom i sa kompanijom na celu nije doveo vrhunskog spica, veliki propust u transfer politici, kazem vrhunskog jer oni jesu doveli igrace koji igraju u napadu, od Trossarda, Havertza i Jesusa ocekivali su u toj slagalici da ce funkcionisati drugacije ali nema tu produktivnosti, nemaju faktora X koji bi ih prebacio preko linije kad najvise gori i zagusti u odredenim tekmama ili dijelovima sezone. Aretina krivica i uprave kluba. Slozili su jako dobru ekipu vremenom ali u zadnje tri sezone su poceli da saraju, nisu imali cist identitet kao City s Pepom, znas sta igra, kako igra i s kim igra, kao Liverpool s Kloppom itd. Od balansa tehnicki potkovane ekipe s primjesom dbrih fizikalija, stabilne defanzive itd pa i kopiranje Pepa pogotovo pretprosle sezone isli su ka rezanju tehnikalija i jacanju defanzivnog aspekta. Stoperi su jako dobri, odlicni, bekovi s druge strane velika sarada, toliko razlicitih kombinacija i karaktera, Zinchenko i Tomiasu od prije 3 sezone ako se na varam malo tehnicki jaci i ofanzivniji, onda ono kopiranje Pepa s invertnim bekom u vidu White-a, a ove sezone se svasta kombinovalo s Timberom, Calafioriem koji su vise tu zbog fizikalija iako su solidni nalopti takoder pa se tu sad nametnuo Skelly koji mi izgleda bolji prema naprijed od svih tih igraca. Poenta ovog sto sam napisao je da je bilo gresaka u sklapanju slagalice, sto se tice odbrane, sredina solidna, nije los balans iako mozda fali kreacije, a napad je tek prica za sebe i ta 9ka ce kostati Arsenal titula na kraju. Takoder sam nedavno napisao post da je to saranje Artete s transferima u zadnje 3 godine te nejasan identitet dovelo do toga da izvise za titule, a na korak su bili do istih.
P.S. Nije ovo sve kritika, treba reci da je najbolji igrac Arsenala povrijeden vec ne znam koliko, Jesus je povrijeden kakav god da je ipak je opcija naprijed, bilo je tu jos nekih izreckanih povreda, a i nespretnih okolnosti, 2 na tabeli i guraju jos, 3 u LP na tabeli, nije to lose ali fali faktor X za nesto vise, manje gresaka u transfer politici (visak drugih ekipa iz EPL tipa Sterling je nepotreban, Jesus je i bio dobar prvu sezonu kad je dosao ali povrede ga ubise i beskoristan je, Merino nepotreban takoder, a Havertz nije doveden da bude napadac, problem je sto je ostao jedina opcija, velike greske) vise muda (sjetio sam se odmah proslogodisnje tekme sa Cityem kod kuce kad su igrali i bili su u boljem trenutku, imali momentum, imali ih na konopcima i na kraju se zadovoljili bodom), a ima jos primjera ali da ne duzim.
P.S. Nije ovo sve kritika, treba reci da je najbolji igrac Arsenala povrijeden vec ne znam koliko, Jesus je povrijeden kakav god da je ipak je opcija naprijed, bilo je tu jos nekih izreckanih povreda, a i nespretnih okolnosti, 2 na tabeli i guraju jos, 3 u LP na tabeli, nije to lose ali fali faktor X za nesto vise, manje gresaka u transfer politici (visak drugih ekipa iz EPL tipa Sterling je nepotreban, Jesus je i bio dobar prvu sezonu kad je dosao ali povrede ga ubise i beskoristan je, Merino nepotreban takoder, a Havertz nije doveden da bude napadac, problem je sto je ostao jedina opcija, velike greske) vise muda (sjetio sam se odmah proslogodisnje tekme sa Cityem kod kuce kad su igrali i bili su u boljem trenutku, imali momentum, imali ih na konopcima i na kraju se zadovoljili bodom), a ima jos primjera ali da ne duzim.

- JayCatwright
- Kontakt:
Havertz je potcjenjen, ima finu statistiku i igra drugu sezonu u nizu dobro.
Opsjednutost Arsenalom nije normalna kod pojedinaca bgm.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
E vala imamo bit i opsjednuti pogotov prosjecnim timom kao sto je Arsenal

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nije stvar to ni opsjednutosti ako mene pitas, vec glupih rasprava koje vode u nedogled. Tipa sudije, tipa SteveG, tipa netrofejni Arsenal, tipa Artetinih 5 godina na klupi potrosena milijarda i jedan trofej. I kad se u te rasprave ukljuce ovi sto brane i ovi sto kude, dobijes bas jednu nekonstruktivnu raspravu ni o cemu, jer je vidno da se ne cita druga strana nego se samo tjera svoje.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
A jesu pojedinci usrali ovaj pdf 

Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ovo. Navijači su im razmažene pič.kice
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa nema ni 11h a vec 7 postova plakanja skuzera o arsenalu nicim izazvani
skupina za izucavanje definitivno
Rođen s tobom da budem
Cuj ovog placemo o Arsenalu, navedi mi primjer zbog cega bi plakali ? Prvo smijesno je da se poredimo sa Arsenalom u svakom pogledu, haj smiri se ziv bio kao i ostali navijaci Arsenal jer ste nebitniFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:41pa nema ni 11h a vec 7 postova plakanja skuzera o arsenalu nicim izazvani
0 trofeja evrope
22 godine bez trofeja Lige
Na dan kada igraju utakmicu u kojoj trebaju stici rezultat oni na svojoj temi nisu post napisali a o nama vec 10Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:41pa nema ni 11h a vec 7 postova plakanja skuzera o arsenalu nicim izazvani

Pa ako nismo bitni smirite doživljaj
- JayCatwright
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.