Upravo tako.emir18 je napisao/la:Nije mislio dovesti igraca koji ce igrati u prvoje nego zamjenu,nekga koce moci zamjeniti jbg Benz je odigrao haman svaku tekmu ove sezone,mras imati napadaca koji ce ga moci zamjeniti a vietto je idealan.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
prvo cudi me da se Argentinac slikaje sa Argentincem,to nesto mora da znaci
a kao drugo jel se ovaj Messi u zivotu lijepo obukao?,vidi ga majke ti,na svakoj slici izgleda kao osnovac 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Motokultivator
- Kontakt:
28 March 2015 on Stadion Maksimir in Zagreb, Croatia
Ødegaard vs Modric

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Možda bi kao potencijalno poječanje mogli obratiti pažnju na onong malog Depaya iz PSV-a, kolko vidim mogo bi mali bit j.e.b.e.n igrač
I sa ovim se slazem,brz,strasa tehnika,sut podsjeca me na Ronalda iz mladji dana,on ili Vietto ako vec ne moze ReusEpidaurus je napisao/la:Možda bi kao potencijalno poječanje mogli obratiti pažnju na onong malog Depaya iz PSV-a, kolko vidim mogo bi mali bit j.e.b.e.n igrač
,a s obzirom kakvu politiku vodi Pero u zadnjem mandatu vrlo moguce.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odličan momak, kod mene na fm2015 četverostruki osvajač ZL. Moram Peri poslat screenshot.emir18 je napisao/la:I sa ovim se slazem,brz,strasa tehnika,sut podsjeca me na Ronalda iz mladji dana,on ili Vietto ako vec ne moze ReusEpidaurus je napisao/la:Možda bi kao potencijalno poječanje mogli obratiti pažnju na onong malog Depaya iz PSV-a, kolko vidim mogo bi mali bit j.e.b.e.n igrač
,a s obzirom kakvu politiku vodi Pero u zadnjem mandatu vrlo moguce.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Real Madrid have only managed 10 points out of a possible 24 against the teams in the European spots.
Kako osvojiti titulu,nemoguce

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Motokultivator
- Kontakt:
Fino.emir18 je napisao/la:Real Madrid have only managed 10 points out of a possible 24 against the teams in the European spots.
Titule se klepaju protiv mali

Vidis kako Bajernu fino ide, oni u finalu zele Monaco

You can take forum away from Ahmo.
x
x
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, realno, nema picke. Trebaju nam dva kiksa Barcelone u 10 kola, a mi da bas sve pobjedimoemir18 je napisao/la:Real Madrid have only managed 10 points out of a possible 24 against the teams in the European spots.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JamesJoyce
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Nas treci najbolji igrac na El Clasicu, iza Marcela i Benzeme. A ti, trazeci klipove gdje je Iker lose branio samo pokazujes neobjektivnost i manjak kompetencije.JamesJoyce je napisao/la:[youtube][/youtube]

Fit Tony: I keep my friends close...
Ronaldo 8 golova na Campu i izjednacio se sa Raulom po broju golova u Classicima (15).
Volio bih naci podatak ali prilicno sam siguran da je negdje u vrhu ili cak prvi po postignutim golovima na tom stadionu.
CR camp for a reason.
Volio bih naci podatak ali prilicno sam siguran da je negdje u vrhu ili cak prvi po postignutim golovima na tom stadionu.
CR camp for a reason.

A jes evo gledam, 9 ima bas.
A tesko da ima neko vise, bar u zadnjih 20 godina, da ne idemo dalje u proslost kad ste bili neozbiljna ekipa i 11 znali primiti.
A tesko da ima neko vise, bar u zadnjih 20 godina, da ne idemo dalje u proslost kad ste bili neozbiljna ekipa i 11 znali primiti.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mah , ti si samo jedan manje i imas moje izvinjenje ,a konstatacija i dalje stoji.Garfield je napisao/la:Upravo tako.emir18 je napisao/la:Nije mislio dovesti igraca koji ce igrati u prvoje nego zamjenu,nekga koce moci zamjeniti jbg Benz je odigrao haman svaku tekmu ove sezone,mras imati napadaca koji ce ga moci zamjeniti a vietto je idealan.
Yebi ga sad,koliko slijep treba bit pa da ne vidis da nas je kostao najmanje boda u clasicu,o ostalim kiksevima u zadnje 2,5 godine necu,mislim da je i trener i uprava svjesna da nam je neophodan golman kvalitete barem priblizne Ikera u prajmu a ovaj Iker nije vise za Madrid.Consigliere je napisao/la:Nas treci najbolji igrac na El Clasicu, iza Marcela i Benzeme. A ti, trazeci klipove gdje je Iker lose branio samo pokazujes neobjektivnost i manjak kompetencije.JamesJoyce je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jesi uopste gledao utakmicu?
Imamo na klupi golmana koji nije sastavio 2 tekme ove sezone a sigurno je kvalitetniji od kapitena.
Kako bi samo legao De Gea a onaj mali argentinac kao back up,Navasa za lijepe pare prodat u tom slucaju..
I da kapitensku traku dat Sergiu do kraja karijere.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jok De Gea , kiks golman ala Joe Hart.
Navasa pustiti da brani.
Navasa pustiti da brani.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Jok De Gea , kiks golman ala Joe Hart.

David Moyes je osvojio 17 bodova u 2015.
Ancelotti sa Realom 16.
mislim da ne treba vise..
Ancelotti sa Realom 16.
mislim da ne treba vise..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.