FK Željezničar (opšte diskusije)
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
PA KOJI RACKU POSTAVLJAS ako si normalan i ako ce to izazvati negativne reakcije po nas??!!! Jesi li toliki duduk da ne kontas da time cinis stetu a nikakvu korist??!!! Ovako ti se raja smije (ne tebi, da ne pomislis bukvalno) jer si napravio nekakvo njesra u paintu da bi odgovorio na optuzbu nekog seljacine iz njanjajeva koji je rekao da prvo platimo racune.
FORZA ZELJO
Kakve negativne reakcije...cije ovog ultrasegageamega jokrea i tipova poput njih.....
Qrac me boli a ti bi forum opcenito trebao poceti neshvatati tako ozbiljno.Jer prije mog posavljanja na ovoj temi za zayebanciju sat vremena je ova slika visila po FB.....
Qrac me boli a ti bi forum opcenito trebao poceti neshvatati tako ozbiljno.Jer prije mog posavljanja na ovoj temi za zayebanciju sat vremena je ova slika visila po FB.....
- kenan_tm87
- Kontakt:
Eto reakcija na stranici radio sarajevo koju sam ti postavio. I ti si isti kao i oni, nekome to zanimljivo pa siri pricu, a ustvari glupost nevidjena.
FORZA ZELJO
Jah eto.....
De nam malo vazi sad....
De nam malo vazi sad....
Bespotrebna rasprava taj dug je i onako placen ostalo je par hiljada za platiti. Neko je jednom obijasnio zbog cega je tako bilo.kenan_tm87 je napisao/la:Eto reakcija na stranici radio sarajevo koju sam ti postavio. I ti si isti kao i oni, nekome to zanimljivo pa siri pricu, a ustvari glupost nevidjena.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Bespotrebna znam da jeste, ali je reakcija nastala zbog ove djecije igre u paintu i ta se prica na taj nacin dalje bespotreno ostavlja u nekakvom fokusu.
FORZA ZELJO
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Piše: A.Ha.
Objavljeno prije 4 sata
Nakon sto nije uspio dovesti mozda i najtalentovanijeg igraca PLBiH i kapitena ljutog gradskog rivala FK Sarajevo, Harisa Duljevica, NK Zeljeznicar se okrenuo dovođenju Dinamovog dragulja Marka Pjacu.
Iz provjerenih informacija smo saznali da je klub iz Doline cupova poslao i zvanicno pismo namjere prvaku Hrvatske. Takođe saznajemo da Dinamo Zagreb ima rok do 11.02.2016. da razmotri ponudu Željezničara za svog igrača Marka Pjacu. Klub iz glavnog grada BiH je jasan u svojoj namjeri da dovede talentiranog Pjacu i poslao je nesto vecu ponudu nego za kapitena aktuelnog prvaka, a ona glasi 550.000€.
Vi se ne salite.
Objavljeno prije 4 sata
Nakon sto nije uspio dovesti mozda i najtalentovanijeg igraca PLBiH i kapitena ljutog gradskog rivala FK Sarajevo, Harisa Duljevica, NK Zeljeznicar se okrenuo dovođenju Dinamovog dragulja Marka Pjacu.
Iz provjerenih informacija smo saznali da je klub iz Doline cupova poslao i zvanicno pismo namjere prvaku Hrvatske. Takođe saznajemo da Dinamo Zagreb ima rok do 11.02.2016. da razmotri ponudu Željezničara za svog igrača Marka Pjacu. Klub iz glavnog grada BiH je jasan u svojoj namjeri da dovede talentiranog Pjacu i poslao je nesto vecu ponudu nego za kapitena aktuelnog prvaka, a ona glasi 550.000€.
Vi se ne salite.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
A jarane vi jos o ponudi pricate i pokusavate vratiti suk. Isfuralo to ba odavno, malo vas izmezili, vi istrpili i cao. Idemo dalje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 05 feb 2016, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- amazon
- Kontakt:
Pitar su uvijek bili glupi za humor, hoce nesto a ofiraju se 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Znaš kako nasmijati Dinu u ponedeljak ujutro, ispričaš mu vic u petak navečer 

povratak otpisanih!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jbga brate vjeruj da se i danas smijem tome i zajebavam sa ovim svojim sturumfovimabrile je napisao/la:A jarane vi jos o ponudi pricate i pokusavate vratiti suk. Isfuralo to ba odavno, malo vas izmezili, vi istrpili i cao. Idemo dalje.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- amazon
- Kontakt:
u Doboju jedinu, u Sarajevu pitar na aparatimaHordas Doboj je napisao/la:Jbga brate vjeruj da se i danas smijem tome i zajebavam sa ovim svojim sturumfovimabrile je napisao/la:A jarane vi jos o ponudi pricate i pokusavate vratiti suk. Isfuralo to ba odavno, malo vas izmezili, vi istrpili i cao. Idemo dalje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
A cemu se smijes majke ti.....Hordas Doboj je napisao/la:Jbga brate vjeruj da se i danas smijem tome i zajebavam sa ovim svojim sturumfovimabrile je napisao/la:A jarane vi jos o ponudi pricate i pokusavate vratiti suk. Isfuralo to ba odavno, malo vas izmezili, vi istrpili i cao. Idemo dalje.
Ponudi ili dini papku....
Ja se recimo smijem pjevacu dini sto se upalio ko kutnjak i onakvim vidom komunikacije samo pokazao ko je ko.....
Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Opa komsije kod vas pravo dobro u zadnjih par dana
Pozdravlja vas @Duska iz Banovica gdje je otisao zbog plavih admina, i da vam prenese radosnu vijest.

Otiso si duska, ostala je tuga!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
pravda za dusku
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Pozdravi dusku i reci mu nek ne dolazi više iz banovica. Čini mi se da im daju loše informacije u banovicima.MCMLXVII je napisao/la:Opa komsije kod vas pravo dobro u zadnjih par danaPozdravlja vas @Duska iz Banovica gdje je otisao zbog plavih admina, i da vam prenese radosnu vijest.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.