Nikad gledao....samo nekad takmicenje u tricama i to snimak isto tako zakucavanje i All star utakmica ono highlights ili snimak jer jednostavno ko sto je vec neko napisao sprdaju se cijelu utakmicu bude par finih poteza al **** i to kad odbrane nema ...nerminh74 je napisao/la:Pođimo od činjenice koliko je nas pogledalo ovo prije juke ili čak koliko nas nije ni čulo za ovo prije juke
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
- el-fighter
- Kontakt:
Uh kako ih Juka odheba, ono kao u fazonu:"kad me niste htjeli odmah zvati necu ni da dodjem kao zamjena"
Mada bi bilo lijepo da je bio tamo, ali to je njegova odluka i postujem.

Mada bi bilo lijepo da je bio tamo, ali to je njegova odluka i postujem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- sigurnoable
- Kontakt:
Oni koji su gledali prije All star utakmice i sami znaju da su tu zezancije, pokusavanje nekakvih nemogucih poteza sve sa ciljem da publiku koja je tu zabavi i niko od igraca to ne shvata toliko ozbiljno. Naravno da je cast velika za svakog igraca biti prisutan na parketu jer davne All star utakmice su imale veci znacaj ali ovo danas marketing, sponzori, velik ulozen novac je svu onu car unistilo.
Meni je drago sto je Juka odustao od ovoga jer kad si neoprezan a na ovakvim predstavan i najvise jesi neoprezan dolazi do povreda a to mu je nesto najgore sto mu se moze desiti. Tako da sam ja i on i repka sigurniji da gleda tu prenapuhanu predstavu preko TV-a a za 4 godine Juku cemo gledati sa velkim zvijezdama na pravom All star mecu aBd.
Meni je drago sto je Juka odustao od ovoga jer kad si neoprezan a na ovakvim predstavan i najvise jesi neoprezan dolazi do povreda a to mu je nesto najgore sto mu se moze desiti. Tako da sam ja i on i repka sigurniji da gleda tu prenapuhanu predstavu preko TV-a a za 4 godine Juku cemo gledati sa velkim zvijezdama na pravom All star mecu aBd.
sigurnoable je napisao/la:Oni koji su gledali prije All star utakmice i sami znaju da su tu zezancije, pokusavanje nekakvih nemogucih poteza sve sa ciljem da publiku koja je tu zabavi i niko od igraca to ne shvata toliko ozbiljno. Naravno da je cast velika za svakog igraca biti prisutan na parketu jer davne All star utakmice su imale veci znacaj ali ovo danas marketing, sponzori, velik ulozen novac je svu onu car unistilo.
ne znam ni jednog igraca koji je se povrijedio na allstar vikendu..Nema potrebe traziti opravdanja,za ovu glupu odluku od Jusufa.
Rekao si istinu i svaka cast na tome jer ces sigurno biti napadnut od onih koji ga "stite" i po cijenu svog zivotalumani je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Oni koji su gledali prije All star utakmice i sami znaju da su tu zezancije, pokusavanje nekakvih nemogucih poteza sve sa ciljem da publiku koja je tu zabavi i niko od igraca to ne shvata toliko ozbiljno. Naravno da je cast velika za svakog igraca biti prisutan na parketu jer davne All star utakmice su imale veci znacaj ali ovo danas marketing, sponzori, velik ulozen novac je svu onu car unistilo.
ne znam ni jednog igraca koji je se povrijedio na allstar vikendu..Nema potrebe traziti opravdanja,za ovu glupu odluku od Jusufa.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znamo koji su privatni razlozi,ali sve osim neke bolesti ili smrti prijatelja ili clanova porodice,nijedan nije dovoljno dobar da se ovakvo nesto propusti,pa vi pricajte sta hocete.Da je povrijedjen ,rekli bi da je povreda.Zasto ovo kazem?Zato sto je ovo dogadjaj koji gleda cijeli svijet,svi moguci strucnjaci ,analiticari,treneri i upoznaju se igracima i ne pricam samo o upoznavanju njihovih kosarkaskih kvaliteta.Uspostavljaju se razne konekcije i sto je najvaznije,budes vidjen.A cim si vidjen,gradis i odredjenu reputaciju u ligi,pa ti ni sudije nece stalno svirati 2-3 glupa faula po tekmi.Nekad ce ti progledati kroz prste,znajuci ko si...Takodje,stices i respekt ostalih igraca u ligi,sto nije zanemarivo.Uglavnom,jako cudan potez Juke i nacekace se on jos dobro da opet bude imao priliku biti na ovom dogadjaju.Mislim na glavni dogadjaj...
Ne vidim razloge da bilo ko koga napada zbog iznesenog misljenja. Dal je Jusufova odluka da ne igra za vikend je njegova od?uka i ja je postujem i nije na meni da presudjujem da je g?upa i?i ne. Momak ima pravo da cini sto mu je drago. Ko zna mozda momak razmis?ja na nacin ako nisam prvi necu ni da budem zamjena.
Ako je razmisljao tako kao sto si ti napisao u zadnjoj recenici onda je to glupo i nezrelo razmisljanje/ponasanje.Ramirez5 je napisao/la:Ne vidim razloge da bilo ko koga napada zbog iznesenog misljenja. Dal je Jusufova odluka da ne igra za vikend je njegova od?uka i ja je postujem i nije na meni da presudjujem da je g?upa i?i ne. Momak ima pravo da cini sto mu je drago. Ko zna mozda momak razmis?ja na nacin ako nisam prvi necu ni da budem zamjena.
Ja nisam u mogucnosti reci da je moja pretpostavka ispravna. Dal je g?upa i?i ne ja se nesto ne nerviram. On je u svom zivotu postigao ono sto iz nase drzave nije postigao niko zahvaljujuci Bogu i svom radu i ako je to tako cijenim da mene a ni tebe ne bi trebalo opterecivati. Sto se budemo menje brinuli to bolje za nas.
Ovo je forum i on je napravljen da bi se iznosila razlicita razmisljanja i misljenja,tebi ako ne godi nemoj citat i rijesen problem.Ramirez5 je napisao/la:Ja nisam u mogucnosti reci da je moja pretpostavka ispravna. Dal je g?upa i?i ne ja se nesto ne nerviram. On je u svom zivotu postigao ono sto iz nase drzave nije postigao niko zahvaljujuci Bogu i svom radu i ako je to tako cijenim da mene a ni tebe ne bi trebalo opterecivati. Sto se budemo menje brinuli to bolje za nas.
Al opet te razumijem,ipak ti je rod,a rod se treba branit jos ako ti on uplati kintu kad dodje, puna kapa!
Opet cu se sloziti sa @lumani,glupa odluka Jusufa i to je to.
Naravno da je forum namijenjen da se mogu iznositi misljenja. Jusufa i njegovu porodicu poznajem solidno. To sto ti smatras nemam namjeru da te ubjedjujem u surotno. Lijep pozdrav tebi i svim forumasima koji navrate na ovu temu.
Lijep pozdrav Ramizee ee ee eRamirez5 je napisao/la:Naravno da je forum namijenjen da se mogu iznositi misljenja. Jusufa i njegovu porodicu poznajem solidno. To sto ti smatras nemam namjeru da te ubjedjujem u surotno. Lijep pozdrav tebi i svim forumasima koji navrate na ovu temu.

Hvala lijepo....
Moje je misljene da je Lotus nema veze o zivotu tako mislim i smijem da iznosim svoje misljenje..to sto neki vise vole da se odmore da budu spremni za ostatak sezone koje je mnogo vaznija nego ovaj rising star je pametna odluka a samo ljudi zeljni paznje ce misliti da je ovo vrhunac NBA...dobra utakmica u sezoni protv neke jace ekipe je veca reklama nego prisustvo na ovom rising star-uLotus je napisao/la:Ovo je forum i on je napravljen da bi se iznosila razlicita razmisljanja i misljenja,tebi ako ne godi nemoj citat i rijesen problem.Ramirez5 je napisao/la:Ja nisam u mogucnosti reci da je moja pretpostavka ispravna. Dal je g?upa i?i ne ja se nesto ne nerviram. On je u svom zivotu postigao ono sto iz nase drzave nije postigao niko zahvaljujuci Bogu i svom radu i ako je to tako cijenim da mene a ni tebe ne bi trebalo opterecivati. Sto se budemo menje brinuli to bolje za nas.
Al opet te razumijem,ipak ti je rod,a rod se treba branit jos ako ti on uplati kintu kad dodje, puna kapa!
respect Juka! lud si ko struja 
Jukin mentalitet kad me niste odmah pozvali necu ni sad doci..ovo objasnjava i njegov odnos prema KSBIH, neda covjek da se s njim bilo ko za***.
sta reci..jos jednom svaka cast Juka..vazno je imati svoje JA.
PS:al odazovi se na Euro...obraduj nas

Jukin mentalitet kad me niste odmah pozvali necu ni sad doci..ovo objasnjava i njegov odnos prema KSBIH, neda covjek da se s njim bilo ko za***.
sta reci..jos jednom svaka cast Juka..vazno je imati svoje JA.
PS:al odazovi se na Euro...obraduj nas

Ovdje se ne radi o Lotusu,Ramirezu ili nekom trecem..Tema je Jusuf Nurkic i o njemu pisemo,tako da sam ja rekao da svako moze iznositi misljenje o njegovim potezima,iako se kose sa drugim razmisljanjima.Mirza1990 je napisao/la:Moje je misljene da je Lotus nema veze o zivotu tako mislim i smijem da iznosim svoje misljenje..to sto neki vise vole da se odmore da budu spremni za ostatak sezone koje je mnogo vaznija nego ovaj rising star je pametna odluka a samo ljudi zeljni paznje ce misliti da je ovo vrhunac NBA...dobra utakmica u sezoni protv neke jace ekipe je veca reklama nego prisustvo na ovom rising star-uLotus je napisao/la:Ovo je forum i on je napravljen da bi se iznosila razlicita razmisljanja i misljenja,tebi ako ne godi nemoj citat i rijesen problem.Ramirez5 je napisao/la:Ja nisam u mogucnosti reci da je moja pretpostavka ispravna. Dal je g?upa i?i ne ja se nesto ne nerviram. On je u svom zivotu postigao ono sto iz nase drzave nije postigao niko zahvaljujuci Bogu i svom radu i ako je to tako cijenim da mene a ni tebe ne bi trebalo opterecivati. Sto se budemo menje brinuli to bolje za nas.
Nadam se da sam ti uspio docarati o cemu se ovdje radi,ako ne budes shvatio reci i nacrtacu ti ako treba.
Cijeli svijet gleda Rising star
kako je bosnjo napacen pokazuje i ova tema. otkazao je i michael carter williams pa sta, to su svi navijaci phille podrzali. toliko pozitivnog publiciteta juka vec ima, najvise zahvaljujuci simmonsu i njegovim kolumnistima, ali jadni bosnjo konto hajde juka na rising stars da neko cuje za tebe.

kako je bosnjo napacen pokazuje i ova tema. otkazao je i michael carter williams pa sta, to su svi navijaci phille podrzali. toliko pozitivnog publiciteta juka vec ima, najvise zahvaljujuci simmonsu i njegovim kolumnistima, ali jadni bosnjo konto hajde juka na rising stars da neko cuje za tebe.
Ovo je forum i on je napravljen da bi se iznosila razlicita razmisljanja i misljenja,tebi ako ne godi nemoj citat i rijesen problem.
Opet cu se sloziti sa @lumani,glupa odluka Jusufa i to je to.[/quote]
Moje je misljene da je Lotus nema veze o zivotu tako mislim i smijem da iznosim svoje misljenje..to sto neki vise vole da se odmore da budu spremni za ostatak sezone koje je mnogo vaznija nego ovaj rising star je pametna odluka a samo ljudi zeljni paznje ce misliti da je ovo vrhunac NBA...dobra utakmica u sezoni protv neke jace ekipe je veca reklama nego prisustvo na ovom rising star-u[/quote]
Ovdje se ne radi o Lotusu,Ramirezu ili nekom trecem..Tema je Jusuf Nurkic i o njemu pisemo,tako da sam ja rekao da svako moze iznositi misljenje o njegovim potezima,iako se kose sa drugim razmisljanjima.
Nadam se da sam ti uspio docarati o cemu se ovdje radi,ako ne budes shvatio reci i nacrtacu ti ako treba.[/quote]
naravno isto tako imam pravo da kazem da nisi u pravu i da nemas veze o cemu pricas ...ako nisi skontao da mogu jbg ja tebi crtati ne mogu tesko da bi ti i to pomoglo
Opet cu se sloziti sa @lumani,glupa odluka Jusufa i to je to.[/quote]
Moje je misljene da je Lotus nema veze o zivotu tako mislim i smijem da iznosim svoje misljenje..to sto neki vise vole da se odmore da budu spremni za ostatak sezone koje je mnogo vaznija nego ovaj rising star je pametna odluka a samo ljudi zeljni paznje ce misliti da je ovo vrhunac NBA...dobra utakmica u sezoni protv neke jace ekipe je veca reklama nego prisustvo na ovom rising star-u[/quote]
Ovdje se ne radi o Lotusu,Ramirezu ili nekom trecem..Tema je Jusuf Nurkic i o njemu pisemo,tako da sam ja rekao da svako moze iznositi misljenje o njegovim potezima,iako se kose sa drugim razmisljanjima.
Nadam se da sam ti uspio docarati o cemu se ovdje radi,ako ne budes shvatio reci i nacrtacu ti ako treba.[/quote]
naravno isto tako imam pravo da kazem da nisi u pravu i da nemas veze o cemu pricas ...ako nisi skontao da mogu jbg ja tebi crtati ne mogu tesko da bi ti i to pomoglo
baglama je napisao/la:Cijeli svijet gleda Rising star![]()
To cijeli svijet gledaaa!! al ajd to nego treneri,menadzeri cijela NBA oci su im na tom takmicenje jer pazi ko se tu pokaze na tom cirkusu gdje se ne igra odbrana e njemu je zagarantovana sjajna buducnost.
Preglup potez po mom mišljenju, ali eto... Njegova karijera, njegov život, dakle poštujem.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.