FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 06 jan 2010, 18:36

jalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak
jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i cala :mrgreen: :mrgreen:
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 jan 2010, 18:37

irfan41 je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak
jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i cala :mrgreen: :mrgreen:
I Jahovic je Makedonac, nije ni on nase gore list :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

alibi

Post Postao/la alibi » 06 jan 2010, 20:40

Stipu ga nek ide bicemo jaci na proljece hehe.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 06 jan 2010, 20:44

Pustite nam Jahovica...da nas krene :mrgreen:
A C A B !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 jan 2010, 20:48

irfan41 je napisao/la:
De ne zezaj se cuj jahovic-jackson
stvarno smjesno :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 jan 2010, 20:52

TheManiacs je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
stvarno smjesno :mrgreen:

u skoli nas uce o stilskoj figuri, po imenu ironija. gdje si bio taj cas :mrgreen:
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 06 jan 2010, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 06 jan 2010, 20:56

jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i cala :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
stvarno smjesno :mrgreen:[/quote]

u skoli nas uce os tilskoj figuri, po imenu ironija. gdje si bio taj cas :mrgreen:[/quote]

bjezo :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jan 2010, 20:57

Evo sta je napisao jedan momak na FKSinfu...

Po razgovorima sa igračima danas koliko ja vidim niko ne ide nigdje osim Janjoša koji je otišao danas u Norvešku da završi transfer, Hadžija mi je rekao da ostaje, Mumi sigurno ne ide sada, Hame također,... Uglavnom jedino Jahović traži papire, ali je danas Mensud Bašić rekao da niti jedan igrač neće dobiti papire bez neke kvalitetne ponude koja će zadovoljiti klub te da njemu konkretno također bez zadovoljavajučeg obeštečenja nema papira. Na njega se računa jer se u napad ne planira dovoditi više niko. Vule je odbio ponude Borca i Olimpika, ostaje još da sredi stvari u Rusiji gdje putuje u nedjelju, ako ga ovi "otjeraju" (navodno otpuštaju sve strane igrače) on dolazi kod nas, kako je danas rekao u telefonskom razgovoru jer zna da ga ovdje navijači vole i jer mu je ovdje bilo odlično, tako da se nadam da se Rusi neće predomisliti i da će Vule zaigrati s Torlakom u zadnjoj liniji već u Tuzli.

Što se tiće pojačanja traži se još jedan kvalitetan vezni igrač i možda ako se ukaže prilika još neko ali nije prioritet, veznjak nam je ipak najpotrebniji ako računamo da bi Vule trebao doći i pokriti to mjesto u zadnjem redu.

Što se tiće Hote, potpredsjednik Bašić je rekao da prvi put čuje njegovo ime u kontekstu dolaska u Sarajevo i da on ne zna otkud ta informacija. Za Pelaka također kaže da ga nikad niko nije kontaktirao, niti će jer nije "poželjan" igrač u našoj svlačionici.

Mislim da će Hamzagić imati mnogo više odgovornosti i prilike da pokaže šta zna u nastavku prvenstva po nekim komentarima i nadam se da će to i iskoristiti jer je pokazao da zna ali su mu falile pripreme prošlu polusezonu, evo sad vremena lijepo svima da se spreme i uigraju i idemo po tituluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

alibi

Post Postao/la alibi » 06 jan 2010, 21:18

Pa dobro za hotu nisam ni ja vjerovao jbg,ali sto ne daju jahi papire pa nek ide da "pojaca" neki drugi klub.Vidit cemo jos ovo par dana kakva nas igracka krizaljka ceka,ali bojim se da je to to.Volio bi da grijesim ali dabogda da nam neko adekvatno pojacanje dodje.Naravno tu ne mislim na vuleta jer je on igracina.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 21:21

alibi je napisao/la:Pa dobro za hotu nisam ni ja vjerovao jbg,ali sto ne daju jahi papire pa nek ide da "pojaca" neki drugi klub.Vidit cemo jos ovo par dana kakva nas igracka krizaljka ceka,ali bojim se da je to to.Volio bi da grijesim ali dabogda da nam neko adekvatno pojacanje dodje.Naravno tu ne mislim na vuleta jer je on igracina.
Zadnja izmjena: jalehordas, dana/u 07 jan 2010, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jan 2010, 21:23

Ma neka Jahovica, meni je on solidan napadac, jos zabio za pobjedu na sugavici. 8-)

Vidis da nece da dovode novog napadaca, tako da je logicno da ne pustaju Jahovica, jer onda imamo u napadu samo Skoru i Avdica, Campara je jos mlad...

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 06 jan 2010, 21:24

Jale ako neznas ili ne zelis napisat VULE MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE nemoj ni to pisat,znas da se ne djelimo.P.S.Budi mi pozdravljen.............. ;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jan 2010, 23:03

zadržimo sve igrače u klubu, izuzev hadžića koji može otići ali uz pravu ponudu, uz pravi pristup igrača na terenu, uz vuleta i onog iz slaven belupa, možemo se već početi spremati da odemo ispred vječne vatre da proslavimo titulu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 jan 2010, 08:37

Moze li neko provjeriti ali iz pouzdanog izvora uprave ima li ista od Nikole Safarica jer je to strasan vezni igrac, bivsi kapiten Varteksa....ukucajte na netu ima dosta o njemu koliko je igrao, asistencije i sve ostalo....mislim da bi uz njega Vuleta i Ledeta(Muharemovic Veldin) bilo dovoljno za prvenstvo.Koliko god para da je trebamo ga dovesti ako postoji neka sansa jer boljeg veznog nebi bilo u ligu od njega.Pozzzzz

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 07 jan 2010, 12:07

Od kad je Lede u kombinaciji za povratak ?
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 07 jan 2010, 12:25

Zike_HzSa je napisao/la:Od kad je Lede u kombinaciji za povratak ?
Govorilo se o njemu ali je on to odbio navodno se vraca u Belgiju..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jan 2010, 13:05

Pa to bi bilo najbolje mjenjati Jahovica za Jacksona kad mu se vec nesvidja u Sarajevu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 13:10

Neka nam Jacksona u celiku, bolji je uglavnom igrac od Jahica.Mislim da od te zamjene nema nista, jedino ako ode Jackson onda bi se mogao prikljucit u redove zenickog premierligasa.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 07 jan 2010, 13:11

FK Sarajevo je napisao/la:Pa to bi bilo najbolje mjenjati Jahovica za Jacksona kad mu se vec nesvidja u Sarajevu
NEBI valjalo ni sekunde....jackson je preskup igrac...a jahovic nebi se reklo da je sad nesto skup...zaslo bi celik nama davao jacksona a trazio jahovica u ekipu ??
mozda jeste dobar igrac....sta god da je nesto ima lose u njemu cega se celik zeli sto prije rijesiti...MUCKAJTE MALO GLAVOM!

a i ne treba nam napad...najpametnije je zadrzati Jahovica jer momak zna s loptom i uvijek je tu kad najvise treba..tako da smatram da ce i sad biti kad nam treba za titulu!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jan 2010, 13:14

19HzsA87 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Pa to bi bilo najbolje mjenjati Jahovica za Jacksona kad mu se vec nesvidja u Sarajevu
NEBI valjalo ni sekunde....jackson je preskup igrac...a jahovic nebi se reklo da je sad nesto skup...zaslo bi celik nama davao jacksona a trazio jahovica u ekipu ??
mozda jeste dobar igrac....sta god da je nesto ima lose u njemu cega se celik zeli sto prije rijesiti...MUCKAJTE MALO GLAVOM!

a i ne treba nam napad...najpametnije je zadrzati Jahovica jer momak zna s loptom i uvijek je tu kad najvise treba..tako da smatram da ce i sad biti kad nam treba za titulu!
Kako preskup Celik ga mogao placati a da mi nemozemo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Vanja8 i 35 gostiju.