jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i calajalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i calajalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak
I Jahovic je Makedonac, nije ni on nase gore listirfan41 je napisao/la:jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i calajalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak![]()
Stipu ga nek ide bicemo jaci na proljece hehe.jalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak
De ne zezaj se cuj jahovic-jacksonirfan41 je napisao/la:jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i calajalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak![]()
TheManiacs je napisao/la:De ne zezaj se cuj jahovic-jacksonirfan41 je napisao/la:jahovic za jacksona nemam nista protiv, al mislim da celik ima, a i calajalehordas je napisao/la:cuj Jahovica ima ponudu Celika,pa gdje ce tamo oni se bore za opstanak![]()
stvarno smjesno
alibi je napisao/la:Pa dobro za hotu nisam ni ja vjerovao jbg,ali sto ne daju jahi papire pa nek ide da "pojaca" neki drugi klub.Vidit cemo jos ovo par dana kakva nas igracka krizaljka ceka,ali bojim se da je to to.Volio bi da grijesim ali dabogda da nam neko adekvatno pojacanje dodje.Naravno tu ne mislim na vuleta jer je on igracina.
Govorilo se o njemu ali je on to odbio navodno se vraca u Belgiju..Zike_HzSa je napisao/la:Od kad je Lede u kombinaciji za povratak ?
NEBI valjalo ni sekunde....jackson je preskup igrac...a jahovic nebi se reklo da je sad nesto skup...zaslo bi celik nama davao jacksona a trazio jahovica u ekipu ??FK Sarajevo je napisao/la:Pa to bi bilo najbolje mjenjati Jahovica za Jacksona kad mu se vec nesvidja u Sarajevu
Kako preskup Celik ga mogao placati a da mi nemozemo19HzsA87 je napisao/la:NEBI valjalo ni sekunde....jackson je preskup igrac...a jahovic nebi se reklo da je sad nesto skup...zaslo bi celik nama davao jacksona a trazio jahovica u ekipu ??FK Sarajevo je napisao/la:Pa to bi bilo najbolje mjenjati Jahovica za Jacksona kad mu se vec nesvidja u Sarajevu
mozda jeste dobar igrac....sta god da je nesto ima lose u njemu cega se celik zeli sto prije rijesiti...MUCKAJTE MALO GLAVOM!
a i ne treba nam napad...najpametnije je zadrzati Jahovica jer momak zna s loptom i uvijek je tu kad najvise treba..tako da smatram da ce i sad biti kad nam treba za titulu!