Ma reko necu, ko ga j e b e.....i sad dršći do kraja

btw. Osasuna se brani ko Žepa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1:1 C-eneko_iz_mase je napisao/la:Ma kurate sam ti ja srece brate. Jos kontam bil ih branio.
Ma reko necu, ko ga j e b e.....i sad dršći do krajaA mogao sam mirno ispratiti utakmicu
btw. Osasuna se brani ko Žepa
neko_iz_mase je napisao/la:Ljubi ga majka zalizana![]()
Jos 2 nek metne i poslat cu mu 15-ku u citavu lepinu
Posalji meni, gladan sam, a kladimneko_iz_mase je napisao/la:Ljubi ga majka zalizana![]()
Jos 2 nek metne i poslat cu mu 15-ku u citavu lepinu
cekam ovaj tiket za 57 km,uplatio 10 km.harry_90 je napisao/la:14:30 Breda - Twente 2
14:30 Nijmegen - Ajax 2-2
17:00 Sunderland - Manchester Utd 2
19:00 Real Madrid - Osasuna 1-1
20:45 Lazio - Inter 2
5:1 1.90harry_90 je napisao/la:CSKA Sof.-Lok. Sof. 1
Tu je negdje,izmedju 400 i 450, al oduzece mi poreza nesto.aleksandarhz je napisao/la:ma svaka cast na sistemu...mislim cak da ti je veci dobitak od 400..ajde mogo si pocastit jednim cenerom s lukom bas sam gladan od ovog iscekivanja..ako porto dobije dobar sam 200 KM
![]()
Organizujes nam druzenje u Zmaju kod Robota..neko_iz_mase je napisao/la:Tu je negdje,izmedju 400 i 450, al oduzece mi poreza nesto.aleksandarhz je napisao/la:ma svaka cast na sistemu...mislim cak da ti je veci dobitak od 400..ajde mogo si pocastit jednim cenerom s lukom bas sam gladan od ovog iscekivanja..ako porto dobije dobar sam 200 KM
![]()
Ako prodje bujrum na cevape
Baja_Zvjerka je napisao/la:Heheh.. ko gubi..
Nece ti biti ni dovoljno 400 da nas podmiris sve, al' eto, dodat' cemo koliko bude falilo..
3:0harry_90 je napisao/la:Sport Huancayo - Sport Boys 1 1.90
gosti na ovaj mec ne dolaze sa 7 prvotimaca,probajte odigrat,ne garantujem .
HT: 1:0 FT:2:0harry_90 je napisao/la:Club Brugge - St.Truiden 1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.