Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

__EmIr__
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la __EmIr__ » 29 jul 2015, 16:41

bavarian_bk je napisao/la:
__EmIr__ je napisao/la:Pozdrav raja, ima li neko da bi mi znao reći jel bolji Samsung A5 ili HTC desire 820 ? (tele sam za telefone a doslo vrijeme da mijenjam :D ). Ili ako ima neki sličan u tom rangu :) . Hvala :salut:
Sestra mi ima A5 i mogu ti reći da se za taj telefon nećeš pokajati ... U rangu sa Galaxy S4 , čak bih rekao da je i bolji u nekim segmentima . Eto , nisam ni ja neki ekstra poznavaoc mobitela , ali vidim da nju ekstra dobro služi :)
Jaro hvala ti puno ! :) . Živ bio ! :salut:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 jul 2015, 00:23

Nexus 4, misljenja?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jul 2015, 01:00

cala je napisao/la:Nexus 4, misljenja?
Kratko i jasno: :thumbup:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 jul 2015, 01:09

anonimni je napisao/la:
Zahvaljujem :thumbup:

Odo sutra pogledati i uzeti ako mi se svidi.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 jul 2015, 01:12

cala je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Zahvaljujem :thumbup:

Odo sutra pogledati i uzeti ako mi se svidi.
Pila od telefona jarane, ja sam ga imao prije ovoga...leti, i plus sto prvi dobijes svaki update na novi android cim izadje :)

Samo pazi na zadnji oklop, od stakla je...meni je tako pukao, a da nisam ni znao zbog maske koja je bila na njemu...i belaj bio kad sam htio mijenjati...al sreca jaran imao isti telefon, ja mu dao cenera i svoj za njegov :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 jul 2015, 08:14

Hajmo ovako brza pomoc mi je potrebna:
LG G3 - 1 KM
Galaxy A5 - 1 KM
Galaxy A7 - 1 KM
Xperia T3 - 1 KM
Huawei P8 - 1 KM

Koji od ovih je najbolj izbor? Radi se o korisniku koji uglavnom telefon koristi za citanje vijesti na netu, whats app, viber, facebook.. Znaci nista posebno.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 jul 2015, 08:25

Ma tu nema dilema G3 je miljama ispred tih ostalih nabrojanih,uredjaj koji ce i naredne godine bit u vrhu.
Sve preporuke za kupovinu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jul 2015, 10:33

Ne mozes tu Xperiu dovoditi na isto s LG-em i Huawei-em :D
Koji god od ova 2 uzmes, neces zazaliti, Galaxyje i Xperiu izbaci iz razmisljanja jer su daleko ispod ova 2 telefona

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kapiten Blue Traina

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 30 jul 2015, 10:38

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hajmo ovako brza pomoc mi je potrebna:
LG G3 - 1 KM
Galaxy A5 - 1 KM
Galaxy A7 - 1 KM
Xperia T3 - 1 KM
Huawei P8 - 1 KM

Koji od ovih je najbolj izbor? Radi se o korisniku koji uglavnom telefon koristi za citanje vijesti na netu, whats app, viber, facebook.. Znaci nista posebno.
G3 sam koristio i moram priznati da je telefon ponajviše zbog 5.5" odlican za te tvoje potrebe, iako je meni tad barem smetao lag koji se znao pojaviti doduše ona pocetna verzija androida lolipop 5.0. valjda su je do sada popravili :)

Tako da drži se top modela LG neces napraviti grešku :thumbup:

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 jul 2015, 10:47

Nije to za mene. Ja sam jako zadovoljan svojom Nokiom 1020 i ostajem jos uvijek vjeran WP! :mrgreen:

Ovu temu pratim i primjetio sam da se nekako najvise falila G-serija LG-a pa sam ipak htio da bacim pitanje pa da mi pomognete ;)

Hvala vam.

I sad vam ja dam savjet: Prodajte vase android telefone i bujrum na windowsphone :mrgreen: Nije prvi april al nije ozbiljno misljeno :mrgreen:

Why so serious?!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 30 jul 2015, 11:15

Neki dan sam malo igrao se na WP i nikako mi ne odgovara, trenutno WP izbjegavam maksimalno to je definitivno tek treca opcija.
Zašto tek treca jer je na drugom mjestu android, a dok na prvom barem "moje mišljenje" iOS sistem.

Od nove godine do danas sam mijenjao cak 3x puta mobitel..

LG g3 sam promjenio ponajviše zbog sitnog lag-a koji mi je pravio problem zapne i slicno (iako mislim da su ispravili te nedostatke)
Zamjenim ga za Samsung Galaxy S5 i bilo je brže ali sam imao problema opet sa lolipopom i najviše onaj cuveni "bug" nece da otvori kameru :D

I danas eto koristim iphone 5s i zaista nemam problema. (jedina mana je velicina ekrana iako sam navikao poslje nekog vremena na normalan mob)

Poenta je zaista nema grešaka sistem, radi sve tip top. Neki se slažu a neki ne, iz prve ruke eto imao sam dosta top modela naredni mobitel ce biti uskoro iphone 6 :D

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 jul 2015, 12:03

Ja sam lumiu 1020 ponajvise zbog kamere kupio. Naravno, ne mozes birati pa uz nju dobijes WP (kao sto uz zenu dobijes punicu :mrgreen: ).
Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber. Tako cesto zna biti da nikako obavijesti o pozivu ili poruci ne dobijem, da npr. imam otvoren poziv, odmaknem telefon od uha i nikako mi vise ne prikazuje taj poziv (ne mogu prekinuti ne mogu nista) iako je poziv jos uvijek otvoren.
Meni je licno dosta bolji zbog stabilnosti neg' android (zena ima Xperia Z2 compact pa cesto vidim koliko joj crasha, kamera se ugasi - ne okine sliku itd.).

Why so serious?!

schweinsteiger
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la schweinsteiger » 30 jul 2015, 13:13

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hajmo ovako brza pomoc mi je potrebna:
LG G3 - 1 KM
Galaxy A5 - 1 KM
Galaxy A7 - 1 KM
Xperia T3 - 1 KM
Huawei P8 - 1 KM

Evo ti 2 marke,kupi nam obojici LG :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 30 jul 2015, 13:53

Definitivno sto se tice kamere Nokia je uvijek bila klasa za sebe, pogotov te lumnie su dominirale.
Ali realno sto kažeš npr zeza te viber, to su te sitnice koje covjeka nerviraju :)

Valjda se fokusiraju na win 10 za WP pa ispravi sitnice, možda nekad i pokušam koristiti WP više dana pa da dam neki rezime :D

Dosta problema je android imao kod prelaza sa 4.4.2 na 5.0 i na novi lolipop, uskoro izbacuju cini mi se android M pa siguran sam da ce biti mnogo problema tipa crasha, kamera se ugasi i slicno.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 30 jul 2015, 14:06

Pitanje,zna li neko koliko bi dosla zamjena uz doplatu polovni samsung galaxy s 3 mini i samsung galaxy s 2 plus za nov samsung galaxy s 4 ili huawei g7 ( lokacija,kontakt ili nesto tako)
Rođeni brato

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 jul 2015, 14:23

Koristim vec treci Windows Phone telefon, Lumia 800, Lumia 535 i sad Lumia 640, i ja sam prezadovoljan. Dosta su stabilniji i pouzdaniji u radu od Androida. Imaju odlicnu navigaciju i aplikacije za kamere koje bilo na automatskom ili manuelnom nacinu rada nude odlicne fotografije.
Sto se tice ovako opcenito aplikacija koje se koriste svakodnevno, jedinu manu ima Viber kao sto je ne_znam_ko_sam napisao mada bi to trebalo biti ispravljeno sa aplikacijom za Win10. Sve ostalo radi bez problema i mislim da nema aplikacije koja je potrebna "normalnom" korisniku a da je ima na Androidu, a nema na Windowsu.
Jedan grad, jedna ljubav!

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 30 jul 2015, 14:45

The_Target je napisao/la:Pitanje,zna li neko koliko bi dosla zamjena uz doplatu polovni samsung galaxy s 3 mini i samsung galaxy s 2 plus za nov samsung galaxy s 4 ili huawei g7 ( lokacija,kontakt ili nesto tako)
Koliko god da dodje, pametnije ti je da prvo prodas te svoje telefone, pa da onda dodas ostatak para za novi jer ce te i u radnjama i na piku uzeti vise nego da im platis telefon parama... pretpostavljam da bi ti za G7 doplata bila oko 150 maraka, a za S4 (neotpakovan) bar 250

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kapiten Blue Traina

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 30 jul 2015, 15:10

Uzmi G3 i stavi Nova Launcher, leti.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2015, 17:05

ja sam sad uzeo ZTE Blade.... mišljenje?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 30 jul 2015, 17:35

Nedavno sam dobio iphone 4s i imam problem kad prebacujem video preko itunesa, ovi manji do 500MB funkcionisu sve normala, dok kad pokusam neki film prebaciti nista se ne desava.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.