Biti drot u danasnje vrijeme niste ne znaci,raditi za 600 do 700 stoja a glava ti u torbi da se tako izrazim, svaka ti budala moze reci sta mu je cejf nesto nemislim da je nesto specijalno primamljivo ma kolko god da je drzavno,u svakom slucaju imaju mizernu platu s obzirom na posao koji se bavemajestic24 je napisao/la:Jbg,znas li ti sta znaci biti u drzavnom poslu???Neutral je napisao/la:Kakva je samo štela potrebna za tu policiju, to je nevjerovatno. Policija je pokazatelj kakva je naša država. Ako imaš veze dobiti ćeš posao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dobro, možda nam je drug konuris'o za inspektora. Inspektori imaju sasvim solidna primanja.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- majestic24
- Kontakt:
Nisam Boga mi,vec za obicnog policajca. Ma danas isao predati dokumente,i traze jos neke dvije izjave,pa me zanima da li je mozda jos ko slicno radio pa da mi to posalje. Neda mi se nesto posebno tipkati to.VanBasten je napisao/la:Dobro, možda nam je drug konuris'o za inspektora. Inspektori imaju sasvim solidna primanja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Sluge rezima ste branite bogate bijete narod za male pare stite lopove!
Ja, kad ti god zatreba 10,20 km na cestu... i... ostatak sam znasmiky_hz je napisao/la:Biti drot u danasnje vrijeme niste ne znaci,raditi za 600 do 700 stoja a glava ti u torbi da se tako izrazim, svaka ti budala moze reci sta mu je cejf nesto nemislim da je nesto specijalno primamljivo ma kolko god da je drzavno,u svakom slucaju imaju mizernu platu s obzirom na posao koji se bavemajestic24 je napisao/la:Jbg,znas li ti sta znaci biti u drzavnom poslu???Neutral je napisao/la:Kakva je samo štela potrebna za tu policiju, to je nevjerovatno. Policija je pokazatelj kakva je naša država. Ako imaš veze dobiti ćeš posao.

Rey de la furia española...
-
- Kontakt:
Pukle su ti oci koga si naso da foliras ! Oci su pukle i otegla mi se faca jer iz tvojih usta oseca se zadah zavrnuo mi samar pa sam pao na asfalt a na ledja mi je stavio svoj zandarski taban! A.C.A.B
Najbolje je biti policajac kad ti zafali para u djepu,i odmah na ulicu,i deres redom,uzimas po 10,20 km 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Denise kralju gasis li se gdjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Pukle su ti oci koga si naso da foliras ! Oci su pukle i otegla mi se faca jer iz tvojih usta oseca se zadah zavrnuo mi samar pa sam pao na asfalt a na ledja mi je stavio svoj zandarski taban! A.C.A.B

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
i u kladionicu sve spi*kasharry_90 je napisao/la:Najbolje je biti policajac kad ti zafali para u djepu,i odmah na ulicu,i deres redom,uzimas po 10,20 km

P.S Stvarno se Denis napalio

A C A B !
Pacijent svoje vrste...evo i svojim je postao naporan.miky_hz je napisao/la:Denise kralju gasis li se gdjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Pukle su ti oci koga si naso da foliras ! Oci su pukle i otegla mi se faca jer iz tvojih usta oseca se zadah zavrnuo mi samar pa sam pao na asfalt a na ledja mi je stavio svoj zandarski taban! A.C.A.Bkoji ti je ovo profil po redu
to je za nagrade

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije to bas tako kao sto pricate..
To je **** posao, i ne moze se tek tako to odraditi sa mitom, cak naprotiv, danas ih vise odbija uzeti pare, hoce da napisu sve, jer se boje.
Nek' neko ne misli da mi je neko policajac..

Nek' neko ne misli da mi je neko policajac..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ljudi mucke u 23:45
miky meni se obracas ?
miky meni se obracas ?

Ne tom iza tebe
Mora da sam slucajno tebe citirao sta ti mislis

-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ne tom iza tebe![]()
Nebih da pricam koji mi je profil po redu

-
- Kontakt:
ahahahahahaa najjaci su definitivno!!
Deda: Rodney hoda sa policajkom sta ce nam susjedi reci Delboy ?
Deda: Rodney hoda sa policajkom sta ce nam susjedi reci Delboy ?
- moustapha
- Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.