Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bassha
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Bassha » 26 jul 2014, 22:25

MilaKunis je napisao/la:Jel sutra ima prenos utakmice Bosna svedska u zenici mozda ?
Ima na BHT1
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 26 jul 2014, 22:32

izgleda da atmosfera nije baš tako loša kako se pričalo prije turnira... Napraviste od Bajića partibrejkera, a čovjek je sasvim korektno ovo odradio.

Čestitke momcima.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2014, 22:58

furaju se na partizan, al dobro je to, znak zajedništva, a to je vrlo bitno u timskim sportovima :thumbup:

ko su oni stariji što se odvaljuju gore od ove djece na snimku :mrgreen:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2014, 23:16

edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!

znaci ostadosmo bez komplet ekipe kadeta...keric, simanic, glisic, bender, adzic, colak, maric, ceranic, (arapovicu su roditelji mostarci, a simanicu iz ilidze), zubac, pervan, ... sta je sa muticem?

evo statistike ceranica u ligi U14 BiH, statisticki je daleko pobjedio sve ostale igrace u njegovom uzrastu u BiH!

http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prika ... efiks;?%3E" onclick="window.open(this.href);return false;
pa baš i nije relevantno igrace sa 12-14 godina kovati u neke mega talente, jer puno igraca u tim godinama odskace od konkurencije, jednostavno je tako. od tih svih pobrojanih daj bože da dvojica postanu igracine :roll: ja se inace zalažem za to da ako se do 14 godine odlucis za neku reprezentaciju da ti je to to, pa nek svi ti talenti sa 13-14 godina odma idu za srbiju/hrvatsku/sloveniju/tursku pa cemo vidjeti dokle ce dogurati, a siguran sam da u tim godinama ima dosta više igraca u tim državama nego kod nas.
nema potpisa

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 26 jul 2014, 23:28

U ponedjeljak protiv Srbije u 17:30 h, pa onda protiv Crne Gore u utorak u 15:15 h i protiv Španije u srijedu u 17:30 h.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 26 jul 2014, 23:33

armin je napisao/la:U ponedjeljak protiv Srbije u 17:30 h, pa onda protiv Crne Gore u utorak u 15:15 h i protiv Španije u srijedu u 17:30 h.
Jbg kud se potrefi da sa Srbijom prvu...izmoricemo se da valja jer kod njih su sve fudbaleri igraju tranziciju i puno trce jer nemaju centimetara..Valja s njima se izganjat pa onda dalje nekako..

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 27 jul 2014, 00:05

nerminh74 je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!

znaci ostadosmo bez komplet ekipe kadeta...keric, simanic, glisic, bender, adzic, colak, maric, ceranic, (arapovicu su roditelji mostarci, a simanicu iz ilidze), zubac, pervan, ... sta je sa muticem?

evo statistike ceranica u ligi U14 BiH, statisticki je daleko pobjedio sve ostale igrace u njegovom uzrastu u BiH!

http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prika ... efiks;?%3E" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači u ovoj ligi mladih mogu igrati i igrači koji nemaju BiH košarkaško državljanstvo
Znači mi finansiramo razvoj tuđih igrača
U Ligi mladih BiH ne moze igrati strani drzavljan, ako nema i drzavljanstvo BiH.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 jul 2014, 00:22

I onda komotno zaigra za drugu državu, očigledno da to nije nikakvo osiguranje, a opet očigledno mi ispadnemo budale
Da barem postoji klauzula da onda taj igrač mora namiriti troškove pošto nije postao BiH igrač
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jul 2014, 00:54

juanitomaravillaa je napisao/la:
:bih: :bih: :bih:
Kad pjevaju ovo na kraju "ko ne skace mrzi Bosnu", Baja hladno stoji :mrgreen: :tralala:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jul 2014, 01:24

Momci, kapa do poda :bow:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2014, 03:08

Cestitke momcima na pobjedi protiv Ceske. Nakon sto je pala Turska, ovap objeda je bila vazna da se prenesu bodovi u drugi krug, a sada je bonus sve sto momci odrade do kraja. Oni su svoj zadatak ispunili, a to je ostanak u A diviziji.

:bih: :bih:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 jul 2014, 04:25

el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi protiv Ceske. Nakon sto je pala Turska, ovap objeda je bila vazna da se prenesu bodovi u drugi krug, a sada je bonus sve sto momci odrade do kraja. Oni su svoj zadatak ispunili, a to je ostanak u A diviziji.

:bih: :bih:
Jos nije osiguran opstanak, zadnja dva iz grupe idu u borbu za opstanak
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jul 2014, 09:22

Meni se bas svidja sto momci prvu igraju sa Srbijancima... osokoljeni sa 2 pobjede idu da skinu skalp susjedima sa kojim I nemamo bas uspjeha... sad im vratiti sve sa kamatama za one igrace sto su uzeli, uzimaju I uzimat ce... steta samo sto nisu tu I Keno I Sandro, pogotovo potonji koji se ubio za njihovu divlju run&gun kosarku...
Al zato nasi trebaju sutra samo strpljivo I pozrtvovano sa min greskama...I pobjeda ce doci...
A I Bajram treba da ove koji su Muslimani jos vise da motivise... jedan od najsvetijih dana u god...
Abd uzeti sutra I prekosutra dr. susjede I cetvrtfinale osigurano...
Dace Bog samo treba vjerovati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 27 jul 2014, 12:29

MrMuscle je napisao/la:Meni se bas svidja sto momci prvu igraju sa Srbijancima... osokoljeni sa 2 pobjede idu da skinu skalp susjedima sa kojim I nemamo bas uspjeha... sad im vratiti sve sa kamatama za one igrace sto su uzeli, uzimaju I uzimat ce... steta samo sto nisu tu I Keno I Sandro, pogotovo potonji koji se ubio za njihovu divlju run&gun kosarku...
Al zato nasi trebaju sutra samo strpljivo I pozrtvovano sa min greskama...I pobjeda ce doci...
A I Bajram treba da ove koji su Muslimani jos vise da motivise... jedan od najsvetijih dana u god...
Abd uzeti sutra I prekosutra dr. susjede I cetvrtfinale osigurano...
Dace Bog samo treba vjerovati...
Izmoricemo se pravo s njima a valja jos dvije odmah odigrat,hajde valjda bude nafake sutra :)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jul 2014, 14:03

Momci su vec sada odradili odlican posao i sve ostalo ce bit bonus..Imaju kvalitet,zelju,zajednistvo i mislim da ce sigurno izboriti ostanak a mozda i otici u 1/4 a tu nas u nekim kombinacijama vodi i samo jedna pobjeda

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jul 2014, 14:11

Ostanak je za mene dovoljan uspjeh. Sve ostalo je bonus.
Očekujem poraz od Srbije, Spanija ne znam koliko je dobra a vjerujem da bi mogli tući Crnogorce!!!

Sent from Angelina's bed

Gi33
Kontakt:

Post Postao/la Gi33 » 27 jul 2014, 16:27

Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 27 jul 2014, 20:10

Gi33 je napisao/la:

Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?
na zidu FB profila (cijela ekipa je na slici a on je drugi sa lijeva u srednjem redu), a i maric ima na twitteru sliku sa treninga u U16 srbije

Gi33
Kontakt:

Post Postao/la Gi33 » 27 jul 2014, 20:19

edinjo-bih je napisao/la:
Gi33 je napisao/la:

na zidu FB profila (cijela ekipa je na slici a on je drugi sa lijeva u srednjem redu), a i maric ima na twitteru sliku sa treninga u U16 srbije
Mozeli link od slike jer sam ja vidio jednu i tu je dosta igraca iz Buducnosti,Basketa2000 i Rookie.a
Zahvaljujem...

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 28 jul 2014, 07:09

Hoće li biti prijenos protiv Srbije?
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.