Ima na BHT1MilaKunis je napisao/la:Jel sutra ima prenos utakmice Bosna svedska u zenici mozda ?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
izgleda da atmosfera nije baš tako loša kako se pričalo prije turnira... Napraviste od Bajića partibrejkera, a čovjek je sasvim korektno ovo odradio.
Čestitke momcima.
Čestitke momcima.
furaju se na partizan, al dobro je to, znak zajedništva, a to je vrlo bitno u timskim sportovima
ko su oni stariji što se odvaljuju gore od ove djece na snimku

ko su oni stariji što se odvaljuju gore od ove djece na snimku

nema potpisa
pa baš i nije relevantno igrace sa 12-14 godina kovati u neke mega talente, jer puno igraca u tim godinama odskace od konkurencije, jednostavno je tako. od tih svih pobrojanih daj bože da dvojica postanu igracineedinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
znaci ostadosmo bez komplet ekipe kadeta...keric, simanic, glisic, bender, adzic, colak, maric, ceranic, (arapovicu su roditelji mostarci, a simanicu iz ilidze), zubac, pervan, ... sta je sa muticem?
evo statistike ceranica u ligi U14 BiH, statisticki je daleko pobjedio sve ostale igrace u njegovom uzrastu u BiH!
http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prika ... efiks;?%3E" onclick="window.open(this.href);return false;

nema potpisa
U ponedjeljak protiv Srbije u 17:30 h, pa onda protiv Crne Gore u utorak u 15:15 h i protiv Španije u srijedu u 17:30 h.
Jbg kud se potrefi da sa Srbijom prvu...izmoricemo se da valja jer kod njih su sve fudbaleri igraju tranziciju i puno trce jer nemaju centimetara..Valja s njima se izganjat pa onda dalje nekako..armin je napisao/la:U ponedjeljak protiv Srbije u 17:30 h, pa onda protiv Crne Gore u utorak u 15:15 h i protiv Španije u srijedu u 17:30 h.
U Ligi mladih BiH ne moze igrati strani drzavljan, ako nema i drzavljanstvo BiH.nerminh74 je napisao/la:Znači u ovoj ligi mladih mogu igrati i igrači koji nemaju BiH košarkaško državljanstvoedinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
znaci ostadosmo bez komplet ekipe kadeta...keric, simanic, glisic, bender, adzic, colak, maric, ceranic, (arapovicu su roditelji mostarci, a simanicu iz ilidze), zubac, pervan, ... sta je sa muticem?
evo statistike ceranica u ligi U14 BiH, statisticki je daleko pobjedio sve ostale igrace u njegovom uzrastu u BiH!
http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prika ... efiks;?%3E" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači mi finansiramo razvoj tuđih igrača
I onda komotno zaigra za drugu državu, očigledno da to nije nikakvo osiguranje, a opet očigledno mi ispadnemo budale
Da barem postoji klauzula da onda taj igrač mora namiriti troškove pošto nije postao BiH igrač
Da barem postoji klauzula da onda taj igrač mora namiriti troškove pošto nije postao BiH igrač
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kad pjevaju ovo na kraju "ko ne skace mrzi Bosnu", Baja hladno stojijuanitomaravillaa je napisao/la:![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Momci, kapa do poda 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi protiv Ceske. Nakon sto je pala Turska, ovap objeda je bila vazna da se prenesu bodovi u drugi krug, a sada je bonus sve sto momci odrade do kraja. Oni su svoj zadatak ispunili, a to je ostanak u A diviziji.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jos nije osiguran opstanak, zadnja dva iz grupe idu u borbu za opstanakel-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi protiv Ceske. Nakon sto je pala Turska, ovap objeda je bila vazna da se prenesu bodovi u drugi krug, a sada je bonus sve sto momci odrade do kraja. Oni su svoj zadatak ispunili, a to je ostanak u A diviziji.
![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Meni se bas svidja sto momci prvu igraju sa Srbijancima... osokoljeni sa 2 pobjede idu da skinu skalp susjedima sa kojim I nemamo bas uspjeha... sad im vratiti sve sa kamatama za one igrace sto su uzeli, uzimaju I uzimat ce... steta samo sto nisu tu I Keno I Sandro, pogotovo potonji koji se ubio za njihovu divlju run&gun kosarku...
Al zato nasi trebaju sutra samo strpljivo I pozrtvovano sa min greskama...I pobjeda ce doci...
A I Bajram treba da ove koji su Muslimani jos vise da motivise... jedan od najsvetijih dana u god...
Abd uzeti sutra I prekosutra dr. susjede I cetvrtfinale osigurano...
Dace Bog samo treba vjerovati...
Al zato nasi trebaju sutra samo strpljivo I pozrtvovano sa min greskama...I pobjeda ce doci...
A I Bajram treba da ove koji su Muslimani jos vise da motivise... jedan od najsvetijih dana u god...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Izmoricemo se pravo s njima a valja jos dvije odmah odigrat,hajde valjda bude nafake sutraMrMuscle je napisao/la:Meni se bas svidja sto momci prvu igraju sa Srbijancima... osokoljeni sa 2 pobjede idu da skinu skalp susjedima sa kojim I nemamo bas uspjeha... sad im vratiti sve sa kamatama za one igrace sto su uzeli, uzimaju I uzimat ce... steta samo sto nisu tu I Keno I Sandro, pogotovo potonji koji se ubio za njihovu divlju run&gun kosarku...

Momci su vec sada odradili odlican posao i sve ostalo ce bit bonus..Imaju kvalitet,zelju,zajednistvo i mislim da ce sigurno izboriti ostanak a mozda i otici u 1/4 a tu nas u nekim kombinacijama vodi i samo jedna pobjeda
Ostanak je za mene dovoljan uspjeh. Sve ostalo je bonus.
Očekujem poraz od Srbije, Spanija ne znam koliko je dobra a vjerujem da bi mogli tući Crnogorce!!!
Sent from Angelina's bed
Očekujem poraz od Srbije, Spanija ne znam koliko je dobra a vjerujem da bi mogli tući Crnogorce!!!
Sent from Angelina's bed
Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
-
- Kontakt:
na zidu FB profila (cijela ekipa je na slici a on je drugi sa lijeva u srednjem redu), a i maric ima na twitteru sliku sa treninga u U16 srbijeGi33 je napisao/la:Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
Mozeli link od slike jer sam ja vidio jednu i tu je dosta igraca iz Buducnosti,Basketa2000 i Rookie.aedinjo-bih je napisao/la:na zidu FB profila (cijela ekipa je na slici a on je drugi sa lijeva u srednjem redu), a i maric ima na twitteru sliku sa treninga u U16 srbijeGi33 je napisao/la:Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
Zahvaljujem...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.