Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

111
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la 111 » 18 avg 2013, 00:03

RedBlue je napisao/la:Jbg o navijanju uvijek možete pričati, a i hoćete, pogotovo kad gubite. :wink:
Imate pjesme, boli glava... i čiča Draža bi vam pozavidio na rodoljubnim songovima...pravi ste hej

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2013, 00:04

RedBlue je napisao/la:Jbg o navijanju uvijek možete pričati, a i hoćete, pogotovo kad gubite. :wink:
Citava prica se i odnosi na isto, samo sto vi hocete da skrenete na sudjenje i sta ti ja znam sta vec.
Previse se dopusta navijacima u BL , dok bi u Sa, svaki stadion bio ispraznjen i utakmica prekinuta uz drasticne kazne i za 10 dio one nacio-fasisticke glorifikacije.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 18 avg 2013, 00:09

Znam zašto se diže sad ta priča, zato što smo vas satrali u prvom pol. i tek kad smo fasovali crveni onda ste počeli igrati. Navijanje uopšte nije bilo toliko strašno, kako je prije znalo biti. **** balijske, **** četničke to je sve iz repertoara. Ratnih zastava nije bilo, pjevanja generalima takođe.

felix123
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2013, 00:11

Da u Sa se privedu navijači koji pale zastavu jednog od konst. naroda ove države
Nadalje prekidaju se utakmice na ružna skandiranja tipa Je....m te Lištico
Hvala Bogu pa ova država ima Sarajevo :lol:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 18 avg 2013, 00:14

Niste prešli centra u drugom, imali ste srece ko nikad i na kraju slaviili pobjedu ko da su titulu uzeli :lol: :lol: a ono bacanje lopte u teren je zapravo prava BL- klasicno selo od 200 milja.

Nakon transparenta Nož žica, štampanja letaka, otvaranja kapija da upadnu navijaci, kamenovanja sudija sad još i lopte ubacuju :lol: :lol:

Sad tek vidimo da je Željo nanio trajne i neizljecive komplekse troprstašima.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 avg 2013, 00:17

Pokušaću biti objektivan.

Utakmica na samom terenu korektna, haman bez grubljeg faula tokom cijele tekme. Sudija do 10. minute daje već dva žuta kartona, sjecka igru i na kraju prvog poluvremena ukupno 4 žuta i 28 faulova (14 za oba tima). Sudija produžava prvo poluvrijeme 1 minut. :lol: :lol: :lol:

Kod svakog žutog kartona je izgubljeno najmanje po pola minuta igre, dok sudija zapiše igrača, vrati loptu gdje je bio faul i onda igrač mora čekati sudijski zvižduk da bi se isti izveo. Kada je Borac poveo, djeca ni jednom nisu dobacila loptu igraču, nego su istu morali kao buket cvijeća predati direktno u ruke igračima, ali baš svaki put. Samo što se još ne izljube. :lol: :lol: :lol: Prvo poluvrijeme je trebao produžiti brat bratu 3 minute.

Drugo poluvrijeme ista slika na terenu i oko njega. Najbitnije je svirati faul (nebitno za koga) i onda sudija mora dati znak da se isti izvede. U jednoj korektnoj utakmici, gdje nije bilo grubljeg starta sudija svira 60 faulova i dodjeljuje bruku žutih i jedan crveni karton (crveni opravdano). Sudija je "potrošio" pola utakmice. Avdukiću se ukazuje pomoć 3 minuta i 6 sekundi, a sudija utakmicu produžava 4 minuta, a do tada već pet izmjena izvršeno.

Ubacivanje lopte na teren je samo šlag na tortu primitivluka dužnosnika Borca. To više ne radi ni Braco gumena glava :lol: :lol: :lol:

O krkanluku (divljacima) na tribinama ne treba trošiti riječi, a vrijeme utakmice je potrošio sudija Bjelica, dječurlija koja donose loptu do igrača i valjanje istih po zelenoj meraji.

Borac zasluženo pobjedio i na tome im čestitam, bez obzira na hitlerovski način - cilj opravdava sredstvo.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 18 avg 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 00:19

Opasna trojka ozlojadjenih i uvredjenih danas...felix,maxmore i krmak .
Idemo dalje,ništa kalaš,ništa kukanje...idemo naprijed.
I sretno svima u nastavku prvenstva,i Lištici,i Mladosti,i Borcu,i Boksitu,i Turčinovićima...sretno vam svima,koliko god vas ima ;)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 avg 2013, 00:25

felix123 je napisao/la:Da u Sa se privedu navijači koji pale zastavu jednog od konst. naroda ove države
Nadalje prekidaju se utakmice na ružna skandiranja tipa Je....m te Lištico
Hvala Bogu pa ova država ima Sarajevo :lol:
Paljenje zastava je krkanluk. Nije zapaljena zastava konstitutivnog naroda ove zemlje, nego zastava neke strane zemlje (koja li bi Brazil, ČAD, Hrvatska, Mongolija ne mogu se sjetiti). Al' nebitno. Bitno je ponositi se nacističkom svastikom u slobodarskom gradu :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 00:27

tepsija je napisao/la:Opasna trojka ozlojadjenih i uvredjenih danas...felix,maxmore i krmak .
I sretno svima u nastavku prvenstva,i Lištici,i Mladosti,i Borcu,i Boksitu,i Turčinovićima...sretno vam svima,koliko god vas ima ;)
Ma tepsija stipu druze. Ista postava mladezi. Jaki na forumu a u stvarnosti male mace. Iz kojeg su djela drzave ovi su dobri kakvi su ostali. Samo ih ignorisi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2013, 00:30

tepsija je napisao/la:Opasna trojka ozlojadjenih i uvredjenih danas...felix,maxmore i krmak .
I cime nas na kraju uvrijedi ??? :mrgreen:
Ma nije tebi lako ,čitav život nećeš moć' progutat ono poznato "tko bi gore, sad je dole ..." ;)
Nemoj dijete učit da živi na taj način kralju i budi mi pozdravljen :)
@moRAja druže cuj u stvarnosti male mace ,ja zaboravih da smo se upoznali ....ili si ti vidovit....nešto od tog dvoje je
@alavami97 Mene je iskreno stid zbog dvojice koji su misli se napravit face i misli isprovocirat suprotnu stranu ,a zapravo sebi učinili medvjeđu uslugu :?

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 00:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Ma tepsija stipu druze. Ista postava mladezi. Jaki na forumu a u stvarnosti male mace. Iz kojeg su djela drzave ovi su dobri kakvi su ostali. Samo ih ignorisi
Ma jok to,nego mi nejasno kako se može navijati za 3-4 kluba,kako se olako može prihvatiti činjenica da ti promjene ime grada,ime kluba.
Sad ja nešto razmišljam,da sam se rodio u Mostaru,promijenili mu ime u Radobolja,da sam navijao za Velež a sad se npr. zove Prenj,da navijam za Veleža,Čelika,Želju,Sarajevo...istovremeno.I da cijeli život krivim neki režim.Hvala bogu,nemam nikakvih dilema,Mostar,Velež,BiH.Sasvim normalno.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 18 avg 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 avg 2013, 00:35

borac, zeljin pencilin :lol:

volim samo razmisljati o fudbalu i nadam se da igraci na terenu nisu kao navijaci i publika generalno. drago mi je da je borac malo napucko zelju koji je glupim potezom igraca borca mogao doci i do bod-a. 11-11 borac bio jaci.

navijaci borca seljaci, veliki nacionalisti, zalosno

strucni stab zelje izgleda svi brdjani pa jel te stid dzurbuzovicu krme jedno brkato. koji debili majko moja nista ne mogu priznat. mrsssssssss

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 00:38

felix123 je napisao/la: I cime nas na kraju uvrijedi ??? :mrgreen:
Čime bih vrijeđao?Samo sam vam poželio sreću.Dobro,možda sam zaboravio Mladost-Dubint,pardon.
Vječno u našim srcima.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 avg 2013, 00:39

Bas sam se pitao di si ti :D . Bistro. Vas dvojicu bi valjalo spojiti. :D :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 00:42

maxmore je napisao/la:
Bas sam se pitao di si ti :D . Bistro. Vas dvojicu bi valjalo spojiti. :D :D
Dobar ti potpis samo si trebao napisat RENT A HORSE AND :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 00:45

Rent a donkey :mrgreen:
inače, Dinamo-Lokomotiva 2:1.
Vječno u našim srcima.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 avg 2013, 00:45

@moRAja
Dobar , dobar :D :D :D . Jak si nema šta. To ti je prošlo vrijeme sada, nema toga kod nas više. Mi sada po to idemo na Tromeđu, tamo ih ima parkiranih :idea: :D :D :D
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 18 avg 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 00:47

maxmore je napisao/la:
Dobar ti potpis samo si trebao napisat RENT A HORSE AND :lol: :lol:[/quote]

Dobar , dobar :D :D :D . Jak si nema šta. To ti je prošlo vrijeme sada, nema toga kod nas više. Mi sada po to idemo na Tromeđu, tamo ih ima parkiranih :idea: :D :D :D[/quote]
Znao sam da će doći do ovoga,samo treba malo dirnuti žicu.
Tek tada na vidjelo dolazi ono što se krije sa zadrškom.
Jadno.
Vječno u našim srcima.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 avg 2013, 00:57

tepsija je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Dobar , dobar :D :D :D . Jak si nema šta. To ti je prošlo vrijeme sada, nema toga kod nas više. Mi sada po to idemo na Tromeđu, tamo ih ima parkiranih :idea: :D :D :D[/quote]
Znao sam da će doći do ovoga,samo treba malo dirnuti žicu.
Tek tada na vidjelo dolazi ono što se krije sa zadrškom.
Jadno.[/quote]

Sretno i vama. Ne treba žice dirati.Mi smo bili donji dugo vremena, sada ste vi i to treba prihvatiti. Inače stari navijao za Mladost iz Lištice, neko pitao. Nikad velež. A stariji mi rekoše da je je bio uvjek pod BB kada je Dinamo igrao sa Veležom ali u plavom dresu, nekad davno, a vidim ja po priči da mu je Dinamo nekako drag i danas. Ajd laku noć

Lištica

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 18 avg 2013, 00:59

hvala, sretno i vama da nam jos dugo dugo budete u premier ligi da imamo koga redovito natovarit

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.