NK Zvijezda Gradačac

mačak u čizmama
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mačak u čizmama » 22 jan 2012, 11:59

Dzin je napisao/la:Prvo je trebalo ili zajednicki dogovarati sa Brastvom i Mujkicem,lijepo se dogovoriti i nebi bilo nikakvih problema,a dovoditi igraca bez znanja kluba ili lako cemo mi ti,ne ide,nebih ni ja dao Mujkicu da ode na ovakav nacin,samo je kriva nasa uprava zbog toga,nije ni Mujkic ni Brastvo
Nije ga zvijezda ni dovela. Momak sam došao i ponudio se na probu.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 22 jan 2012, 12:46

Bosanski zmaj je napisao/la:Ma to je sve odraz rada nase uprave, nije tu nista krivi Bratstvo, vjerujte mi.Svako zeli zastiti svoj interes,ako ima osnova za to(ugovor).Nisu oni naivni i kao mi iako smo mi od njih sto se tice finansija Man City.
-Samo se nama moze desiti da nam klub vodi covjek sa gotovo najvecom platom u BiH fudbalu a da nema potpisan ugovor sa klubom i zbrise preko noci (Jovic)
-Samo se nama moze desit da ugovor potpise povrijeđen igrač,koji nije sutnuo loptu pola godinu,dakle prije potpisa ugovora nije prosao ljekarski pregled,sto je normalna stvar u Svijetu.
-Samo se nama moze desit da kao prvog golmana dovedemo nekakvo dijete,skoro od 2 metra, koje se ne sjeca kad je zadnji put branilo;
-Samo se nama moze desiti da nam trener prve ekipe, dodje kojekakvim vezama, za ciji rad niko nikada nije cuo;
-Samo se nama moze desiti u ovoj seljackoj ligi da nas sudije na nase oci brutalno kradu, a da mi to kao mutavi gledamo i sutimo i nista ne poduzimo;
-Neko je ovdje spomenuo RAD SA MLADIMA.Pa kako moze neko biti trener djeci kada se ne moze nametnuti svojim licnim autoritetom, jer nema znanja za taj posao sto radi,sa zastarjelim metodama rada (ovdje ne mislim na gradacacku legendu,njemu treba naci drugo mjesto u klubu), a buduci magistar fudbala i covjek koji zavrsava licence u savezu slobodno setka gradom ;
-Za cetiri godine igranja u Premijer ligi, niko se iz uprave kluba nije sjetio da se otvori zvanicna veb stranica kluba, da se organizuje press konferencija (sta je to), a da ne govorim o otvaranju fan sopa od kojeg bi klub imao dodatnu zaradu.
- Za cetiri godine igranja u Premijer ligi klub nije nista poduzeo, da ima svog predstavnika u Nogometnom savezu BiH (izvrni odbor, skupstina, raznorazne komisije);
-Za cetiri godine igranja Premijer lige nikada nije bila skrecena reportaza sa Zvijezdine utakmice nakon dnevnika,kada je Zvijzezda domacin, a klub se nikada nije javno ocitovao po tom pitanju;
-Samo se nama moze desiti da skupo plaćamo igrace,s njima potpisujemo amaterske ugovore,a oni idu kad hoce ili ih klub slobodno pusta da nesto zarade, a svi znamo kako je Zvijedzi tesko dovesti nekog igraca kada dolazi pod ugovorom iz drugog klua,
-Zasto u Zvijezdu ne dolaze talenti iz Tuzlanske regije, vec je zaobilaze i odlaze u nizeligaske klubove i tamo pokazuju sav svoj talenat;
-Samo se nama moze desiti da najveceg poslijeratnog talenta iz Zvijezdine skole (Huseinbasic) odvede nekakav menadzer, a da klub to nijemo posmatra
-Je li nam za sve ovo pobrojano KRIVO BRATSTVO I NACELNIK GRACANICE HELIC. GOSPODO PROCIJENITE SAMI!
POZITIVNA STAVR STO UPRAVA RADI I SKIDAM KAPU NA TOME JE IZGRADNJA INFRASSTRUKTURE I NA TOME SKIDAM KAPU!
Drago mi je da neko ovako kaze o vako otvoreno o tim nekim ,pa mogu reci sitnim problemima koji nas jos nisu mnogo kostali i krajnje je vrijeme da se njima pozabave svi koji vole ovaj klub.da ne bi ovi problemi prerasli u krupne i idemo ponovo igrati sa bosnom iz Mionice.Neznam samo na koga si mislio kada si rekao Gradacacka legenda.Ja uvijek kazem da moramo raditi sa mladim i jasam licno spomenuo da nam djeca skolovana hodaju po carsiji ,pa zar za njih nema mjesta da vode taj mladi pogon,jer oni znaju sta se trazi u modernom fudbalu ,a prije svega imaju skolu za to,a ne nekakve licence ,ko hoce licencu ima covjek u Zvijezdi samo nek se njemu javi i eto licence.Vidim da i onaj privatnik trenira malu djecu,a jd nek je i njemu zelja ispunjena da trenira svoje djete,ali ja neznam da je on ikada sutnuo loptu.a cujem da ima licencu ,,,,,,smjesno.Zvjezda nije da se zelje ispunjavaju ,Zvjezda je klub koji po svemu ide u pravom smjeru samo se trebaju ovakve stvari brzo rjesavat,sta ce nam Mujkic ako imamo svoje dijete ,ali svoju djecu trebamo stvarat ne samo u gradu ima tu ,Mionice ,Kambeeri,Medjidje,Zelinje.Srnice ,Biberovo polje,Vuckovci.Molim upravu da se pozabavi ovim problemima.!!!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jan 2012, 14:28

realinjo1 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ma to je sve odraz rada nase uprave, nije tu nista krivi Bratstvo, vjerujte mi.Svako zeli zastiti svoj interes,ako ima osnova za to(ugovor).Nisu oni naivni i kao mi iako smo mi od njih sto se tice finansija Man City.
-Samo se nama moze desiti da nam klub vodi covjek sa gotovo najvecom platom u BiH fudbalu a da nema potpisan ugovor sa klubom i zbrise preko noci (Jovic)
-Samo se nama moze desit da ugovor potpise povrijeđen igrač,koji nije sutnuo loptu pola godinu,dakle prije potpisa ugovora nije prosao ljekarski pregled,sto je normalna stvar u Svijetu.
-Samo se nama moze desit da kao prvog golmana dovedemo nekakvo dijete,skoro od 2 metra, koje se ne sjeca kad je zadnji put branilo;
-Samo se nama moze desiti da nam trener prve ekipe, dodje kojekakvim vezama, za ciji rad niko nikada nije cuo;
-Samo se nama moze desiti u ovoj seljackoj ligi da nas sudije na nase oci brutalno kradu, a da mi to kao mutavi gledamo i sutimo i nista ne poduzimo;
-Neko je ovdje spomenuo RAD SA MLADIMA.Pa kako moze neko biti trener djeci kada se ne moze nametnuti svojim licnim autoritetom, jer nema znanja za taj posao sto radi,sa zastarjelim metodama rada (ovdje ne mislim na gradacacku legendu,njemu treba naci drugo mjesto u klubu), a buduci magistar fudbala i covjek koji zavrsava licence u savezu slobodno setka gradom ;
-Za cetiri godine igranja u Premijer ligi, niko se iz uprave kluba nije sjetio da se otvori zvanicna veb stranica kluba, da se organizuje press konferencija (sta je to), a da ne govorim o otvaranju fan sopa od kojeg bi klub imao dodatnu zaradu.
- Za cetiri godine igranja u Premijer ligi klub nije nista poduzeo, da ima svog predstavnika u Nogometnom savezu BiH (izvrni odbor, skupstina, raznorazne komisije);
-Za cetiri godine igranja Premijer lige nikada nije bila skrecena reportaza sa Zvijezdine utakmice nakon dnevnika,kada je Zvijzezda domacin, a klub se nikada nije javno ocitovao po tom pitanju;
-Samo se nama moze desiti da skupo plaćamo igrace,s njima potpisujemo amaterske ugovore,a oni idu kad hoce ili ih klub slobodno pusta da nesto zarade, a svi znamo kako je Zvijedzi tesko dovesti nekog igraca kada dolazi pod ugovorom iz drugog klua,
-Zasto u Zvijezdu ne dolaze talenti iz Tuzlanske regije, vec je zaobilaze i odlaze u nizeligaske klubove i tamo pokazuju sav svoj talenat;
-Samo se nama moze desiti da najveceg poslijeratnog talenta iz Zvijezdine skole (Huseinbasic) odvede nekakav menadzer, a da klub to nijemo posmatra
-Je li nam za sve ovo pobrojano KRIVO BRATSTVO I NACELNIK GRACANICE HELIC. GOSPODO PROCIJENITE SAMI!
POZITIVNA STAVR STO UPRAVA RADI I SKIDAM KAPU NA TOME JE IZGRADNJA INFRASSTRUKTURE I NA TOME SKIDAM KAPU!
Drago mi je da neko ovako kaze o vako otvoreno o tim nekim ,pa mogu reci sitnim problemima koji nas jos nisu mnogo kostali i krajnje je vrijeme da se njima pozabave svi koji vole ovaj klub.da ne bi ovi problemi prerasli u krupne i idemo ponovo igrati sa bosnom iz Mionice.Neznam samo na koga si mislio kada si rekao Gradacacka legenda.Ja uvijek kazem da moramo raditi sa mladim i jasam licno spomenuo da nam djeca skolovana hodaju po carsiji ,pa zar za njih nema mjesta da vode taj mladi pogon,jer oni znaju sta se trazi u modernom fudbalu ,a prije svega imaju skolu za to,a ne nekakve licence ,ko hoce licencu ima covjek u Zvijezdi samo nek se njemu javi i eto licence.Vidim da i onaj privatnik trenira malu djecu,a jd nek je i njemu zelja ispunjena da trenira svoje djete,ali ja neznam da je on ikada sutnuo loptu.a cujem da ima licencu ,,,,,,smjesno.Zvjezda nije da se zelje ispunjavaju ,Zvjezda je klub koji po svemu ide u pravom smjeru samo se trebaju ovakve stvari brzo rjesavat,sta ce nam Mujkic ako imamo svoje dijete ,ali svoju djecu trebamo stvarat ne samo u gradu ima tu ,Mionice ,Kambeeri,Medjidje,Zelinje.Srnice ,Biberovo polje,Vuckovci.Molim upravu da se pozabavi ovim problemima.!!!!
ew jedan primjer radulovic najbolji igrac omladinca je presao u borac...jedno je sigurno da bi bio veliko pojcanje za zvijezdu radi se o extra dobrom igracu a nasi ga nisu prepoznali
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 jan 2012, 15:08

astra1922 je napisao/la:uskoro novi igrac dolazi :?: :?: :) mozda i najzvucnije pojacanje 8-)
Kad bi taj novi igrac trebao doci i na kojoj poziciji igra ? Samo da nam ne dovedu opet provjereno fudbalsko ime iz druge lige Srbije.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 22 jan 2012, 16:30

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:uskoro novi igrac dolazi :?: :?: :) mozda i najzvucnije pojacanje 8-)
Kad bi taj novi igrac trebao doci i na kojoj poziciji igra ? Samo da nam ne dovedu opet provjereno fudbalsko ime iz druge lige Srbije.
kad čovjek sa strane čita rekoa bih kod nas svako malo doleze igraci koji su za ječe lige od ove koju igramo... jbt to pojačene najzvučnije dolazi ima već 3 godine... astra posto sam skeptičana po tom pitaju dovođenja nekog provjereno i velikog imena... kad saberes i oduzmes na svako prelaznom roku tj svako pola godine dođe po jedna igrača vrijedan pomena, ostalo je suvišno pričat... volim Zvijezdu poštojume gospodu Fdila i Nurdu, ali neke stvari se moraju promijeniti... dragulje poput ibrahima škahica, ermina husjnbasića se ne smiju teke tako pustit sa ovih nasi prostora...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 jan 2012, 16:38

emir_dj je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
kad čovjek sa strane čita rekoa bih kod nas svako malo doleze igraci koji su za ječe lige od ove koju igramo... jbt to pojačene najzvučnije dolazi ima već 3 godine... astra posto sam skeptičana po tom pitaju dovođenja nekog provjereno i velikog imena... kad saberes i oduzmes na svako prelaznom roku tj svako pola godine dođe po jedna igrača vrijedan pomena, ostalo je suvišno pričat... volim Zvijezdu poštojume gospodu Fdila i Nurdu, ali neke stvari se moraju promijeniti... dragulje poput ibrahima škahica, ermina husjnbasića se ne smiju teke tako pustit sa ovih nasi prostora...
sjetili su se iz vaše Uprave Škahića ali momak već potpisao dugogodišnji ugovor sa Karvinom, momak je sam govorio da ga je ko pozvao da dođe u Zvijezdu da ne bi ni sekunde razmišljao, ali eto, iz daleke Češke se prije sjetili Škahića i prepoznali njegov potencijal nego Zvijezda. Evo i Brčkalića samo radna dozvola dijeli od njemačkog trećeligaša, Radulović u Borcu, pa i Širanović (1991) je dobar igrač, da ga je ko pozvao došao bi i na probu, ali eto, namjerno se zaobilaze naši bivši igrači

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 jan 2012, 17:13

Nema sta za pohvaliti da se događa oko trasfera igrača.Ono,vidiš da druge ekipe to solidno rade.Vjerovatno,sposobnost uprave je u pitanju.Kakvog defanzivca Kozara dobi iz Švedske,jbg.nemamo mi Jagodića i sličnih njemu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2012, 18:40

davno sam pisao da je milos galin zanimljiv napadac ida bi nasi trebali obratit paznju na njega a eno bratstvo ga dovelo kao slobodnog igraca,a mi krademo igrace pod ugovorom ;) :roll: :mrgreen: jel pratio neko trening danas da nam reportira malo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jan 2012, 19:55

astra1922 je napisao/la:davno sam pisao da je milos galin zanimljiv napadac ida bi nasi trebali obratit paznju na njega a eno bratstvo ga dovelo kao slobodnog igraca,a mi krademo igrace pod ugovorom ;) :roll: :mrgreen: jel pratio neko trening danas da nam reportira malo
izgleda da niko nije pratio :?
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 20:15

astra1922 je napisao/la:davno sam pisao da je milos galin zanimljiv napadac ida bi nasi trebali obratit paznju na njega a eno bratstvo ga dovelo kao slobodnog igraca,a mi krademo igrace pod ugovorom ;) :roll: :mrgreen: jel pratio neko trening danas da nam reportira malo
Jos da ti nama raportiras sta je to kod Galina zanimljivo,osim visine. :mrgreen:

p.s.
Je li ostao iko od onih Srbijanaca sto su bili na probi(ne mislim na Kovacevica i Grbovica) ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2012, 20:56

zanimljiv je broj njegovih golova za krajinu za polusezonu...nije niko ostao od onih prije a jedan novi je prekjucer dosao kad saznam ko je napisat cu :D

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 23 jan 2012, 13:15

EH ovako bili su predstavnici navijaca i novi trener na malom sastanku nista vazno uglavnom upoznavanje i tako i pitali smo ga par stvari sto ce vas zanimat rekao je da vise voli napadacku igru i da je u planu dovest jednog spic igraca znaci ne na probu jer on kako kaze ne dovodi igrace za probe vec da igra znaci mogao bi biti dobar ovaj trener je trebao biti angazovan za fudbalsku akademiju koja ako Bog da treba da se pocne gradit ubrzo znaci nasa uprava se brine za svoje mlade buduce fudbalere (nemojte pisat budalastine) gdje ce imati sve znaci nesto kao kamp planira se na proljece pokriti nova tribina postavi umjetna trava i reflektori na pomocnom i umjetnoj travi a i u planu im je sto prije reflektore i na glavno da budu nocne tekme jer bi broj gledalaca sigurno bio veci i sto se tice jos pojacanja kaze da nevoli gomilat igrace nece zeljeznicku stanicu u svlacioni sto po meni i jest najbolje i nadam se da ce sad prestat malo kukanje oko toga da smo propali nema nas nigdje gotovo je ovo ono :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 jan 2012, 14:03

Fatko je napisao/la:EH ovako bili su predstavnici navijaca i novi trener na malom sastanku nista vazno uglavnom upoznavanje i tako i pitali smo ga par stvari sto ce vas zanimat rekao je da vise voli napadacku igru i da je u planu dovest jednog spic igraca znaci ne na probu jer on kako kaze ne dovodi igrace za probe vec da igra znaci mogao bi biti dobar ovaj trener je trebao biti angazovan za fudbalsku akademiju koja ako Bog da treba da se pocne gradit ubrzo znaci nasa uprava se brine za svoje mlade buduce fudbalere (nemojte pisat budalastine) gdje ce imati sve znaci nesto kao kamp planira se na proljece pokriti nova tribina postavi umjetna trava i reflektori na pomocnom i umjetnoj travi a i u planu im je sto prije reflektore i na glavno da budu nocne tekme jer bi broj gledalaca sigurno bio veci i sto se tice jos pojacanja kaze da nevoli gomilat igrace nece zeljeznicku stanicu u svlacioni sto po meni i jest najbolje i nadam se da ce sad prestat malo kukanje oko toga da smo propali nema nas nigdje gotovo je ovo ono :)
Iz tvojih usta u Božije uši.Ako je to istina za fudbalsku akademiju onda bi to bio strašan projekat, mozda cak i veci od ulaska Zvijezde u PL.To bi donijelo klubu dugorocno stabilnost, i ne bi ovisli o skupo plaćenim igracima sa strane.Mozda iz te tvoje price ima i logike zasto je Kuntic postao trener Zvijezde, jer je i sam Devil ovdje pisao da se Kuntic dokazao u radu sa mladim i da voli forsirati mladje igrace.Ako su ga nasi planirali za sefa u omladinskim pogonima, pa sada u novonsataloj situaciji zbog odlaska Jovica prekomandovali u sefa prvog tima.To su lijepe vijesti, samo da se obistine.

Asovski
Kontakt:

Post Postao/la Asovski » 23 jan 2012, 14:56

pozdrav svima svaka vam cast kad ste poceli pozitivno razmisljat o mladim pogonima zvijezde svaka cast evo nekoliko primjera Suljo glaskomerc ja ga zovem MOLER ima licencu i trenira djecu a nema blage veze o fudbalu gleda samo svoje dijete dalje KADIJA zvani DUGI on zna ali nece da radi ima svoju privatno skolu a profesor DENIS nam djecu odvede u sarajevo i osvoji drugo mjesto i vodi djecu na putovanje u amsterdam i kao takav nemoze se primac zvijezdi za svaku osudu ja ponavljam trba uredit omladinski pogon i bazirat se na proizvodnju domacih igraca jedino za pohvalu je sto rade su NERMIN DORO I SUKURA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 jan 2012, 16:19

lijepe viijesti drago mi je da se trener oglasio bar udrugi navijaca i lijepo je da to zna narod..gdje kako sta :D

Nova sezona nova nafaka

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 23 jan 2012, 16:50

Fatko je napisao/la:EH ovako bili su predstavnici navijaca i novi trener na malom sastanku nista vazno uglavnom upoznavanje i tako i pitali smo ga par stvari sto ce vas zanimat rekao je da vise voli napadacku igru i da je u planu dovest jednog spic igraca znaci ne na probu jer on kako kaze ne dovodi igrace za probe vec da igra znaci mogao bi biti dobar ovaj trener je trebao biti angazovan za fudbalsku akademiju koja ako Bog da treba da se pocne gradit ubrzo znaci nasa uprava se brine za svoje mlade buduce fudbalere (nemojte pisat budalastine) gdje ce imati sve znaci nesto kao kamp planira se na proljece pokriti nova tribina postavi umjetna trava i reflektori na pomocnom i umjetnoj travi a i u planu im je sto prije reflektore i na glavno da budu nocne tekme jer bi broj gledalaca sigurno bio veci i sto se tice jos pojacanja kaze da nevoli gomilat igrace nece zeljeznicku stanicu u svlacioni sto po meni i jest najbolje i nadam se da ce sad prestat malo kukanje oko toga da smo propali nema nas nigdje gotovo je ovo ono :)
ja baš neki dan pišem da gradnja kampa i akademije treba biti prioritet zvijezde, koliko sam ja čuo ( opet rekla kazala) taj projekt je jovićeva ideja, tako da nije da baš ništa nije radio kod vas

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 23 jan 2012, 18:27

travnicanin je napisao/la:
ja baš neki dan pišem da gradnja kampa i akademije treba biti prioritet zvijezde, koliko sam ja čuo ( opet rekla kazala) taj projekt je jovićeva ideja, tako da nije da baš ništa nije radio kod vas
Kakav ba Jovic ,ovo je u planu u vrijeme Ninkovica.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 23 jan 2012, 19:35

Dzin je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
Kakav ba Jovic ,ovo je u planu u vrijeme Ninkovica.
E to je bas lijepo cuti,jer zaista U Gradaccu ima potencijala,ali samo cu svim roditeljima reci Ne pravite od svoje dijece zvjezde prije nego se dokazu,ovim putem potenciram slucaj Bekanove djece koja su i mogla dogurat do negdje da ih nije Bekan digao u zvjezde pa na kraju gdje si bio nigdje ,sta si radio nista .Ovim putem ne mislim licno nista protiv Bekana i djece ali samo primjer navodim.Fatko mi ne pricamo budalastine ,nego pametnu pricu ,i na kraju ako ce biti akademija,to znaci da Uprava misli kao i mi .,jer mi prvi put cujemo to za akademiju.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 23 jan 2012, 20:24

ja baš neki dan pišem da gradnja kampa i akademije treba biti prioritet zvijezde, koliko sam ja čuo ( opet rekla kazala) taj projekt je jovićeva ideja, tako da nije da baš ništa nije radio kod vas[/quote]
Kakav ba Jovic ,ovo je u planu u vrijeme Ninkovica.[/quote]
E to je bas lijepo cuti,jer zaista U Gradaccu ima potencijala,ali samo cu svim roditeljima reci Ne pravite od svoje dijece zvjezde prije nego se dokazu,ovim putem potenciram slucaj Bekanove djece koja su i mogla dogurat do negdje da ih nije Bekan digao u zvjezde pa na kraju gdje si bio nigdje ,sta si radio nista .Ovim putem ne mislim licno nista protiv Bekana i djece ali samo primjer navodim.Fatko mi ne pricamo budalastine ,nego pametnu pricu ,i na kraju ako ce biti akademija,to znaci da Uprava misli kao i mi .,jer mi prvi put cujemo to za akademiju.[/quote]

pa nemozemo mi sve znat sto znaju nasi glavni ljudi i mi svi nekad pa i ja sam napisem nesto sto kasnije razmislim nisam bio u pravu ali brate neki ne popustaju sa tim pa pogledajte prijasnje postove dok nisam napisao ovo sve sama budalastina dolazi ovaj odlazi onaj a nemamo pojma ni o cemu losi smo propadamo napadate upravu sa kojim dokazima sakrijete se iza tih laznih imena i pise ko sta hoce dosta vas ovdje ima koji kao vole Zvijezdu a nista im nevalja zbog vasih privatnih interesa nekazem da si to ti znate svi vi koji ste to aj lijep pozdrav svima i ljubomorne duse mogu samo znate svi sta ;)
i da kazem samo da si u pravu sto se tice toga da su kod nas vecinom krivi roditelji za propalu karijeru djece jer ih dizu previse a zna se ko visoko leti nisko pada

Asovski
Kontakt:

Post Postao/la Asovski » 23 jan 2012, 21:36

niko ne pravi od svoje djece zvijezde nego su to cinjenice neciji ocevi su dali zivot 200metara od stadiona zvijezde vi to brzo zaboravite ali neka vam bude kasno ce biti kasnije

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.