velikim slovima moras pisati kad spomenes ovo mjestoAnalitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Safet Sušić - Pape
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
pravi si padobranac, ko je javio Salihovicu da se igra tekma protiv Mexika?padobranac1978 je napisao/la:velikim slovima moras pisati kad spomenes ovo mjestoAnalitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
padobranac1978
- Kontakt:
da nisi timuXmania je napisao/la:pravi si padobranac, ko je javio Salihovicu da se igra tekma protiv Mexika?padobranac1978 je napisao/la:velikim slovima moras pisati kad spomenes ovo mjestoAnalitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
Samo da kazem za ove Cekrcice, nevezano za temu i za ovog gore gospodina, kakvi su to ljudi....Rat je i mi dolazimo na linije i branimo ih..Danima, nema zamjene za liniji i samo se produzava jer niko ne dolazi da nas mijenja. Puca se na sve strane a na linijama najmanje (zapravo vrlo rijetko) ljudi iz Cekrcica ili Visokog. Hajd sve mi izdrvazamo, branimo BIH a ne neke Cerkrcice...
No primjetimo mi ljudi nas ne gotive po selu. jedne prilike mi negdje na liniji nasli kahve i idemo dole u selo i kontamo da nam neko napravi, ako nista da nam daju mlin jer smo morali samljeti kafu...I dolazimo u dvoriste kad neka nasa nena tjera nas iz dvorista, nece ni da cuje..A nju branimo i njeno dupe..Malo je falilo da je spucam onom vojnickom cizmom u zvalje...Od tada mi se zgadio cijeli taj kraj...A takvi su visocani i ivi cekrcicani...
sory za off topic....
No primjetimo mi ljudi nas ne gotive po selu. jedne prilike mi negdje na liniji nasli kahve i idemo dole u selo i kontamo da nam neko napravi, ako nista da nam daju mlin jer smo morali samljeti kafu...I dolazimo u dvoriste kad neka nasa nena tjera nas iz dvorista, nece ni da cuje..A nju branimo i njeno dupe..Malo je falilo da je spucam onom vojnickom cizmom u zvalje...Od tada mi se zgadio cijeli taj kraj...A takvi su visocani i ivi cekrcicani...
sory za off topic....
Zadnja izmjena: Analitico, dana/u 09 feb 2011, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
- bosanac723
- Kontakt:
@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
aaaaaaahahaha, Spahić zvao svakog pojedinačno, hahahahahaha,bosanac723 je napisao/la:@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
ove teme oko reprezentacije su zanimljivije od viceva.
I... sta je bilo kad si se probudio?Analitico je napisao/la:Samo da kazem za ove Cekrcice, nevezano za temu i za ovog gore gospodina, kakvi su to ljudi....Rat je i mi dolazimo na linije i branimo ih..Danima, nema zamjene za liniji i samo se produzava jer niko ne dolazi da nas mijenja. Puca se na sve strane a na linijama najmanje (zapravo vrlo rijetko) ljudi iz Cekrcica ili Visokog. Hajd sve mi izdrvazamo, branimo BIH a ne neke Cerkrcice...
sory za off topic....
-
padobranac1978
- Kontakt:
vidio nanu kako stoji sa džezvom u ruciBilal je napisao/la:I... sta je bilo kad si se probudio?Analitico je napisao/la:Samo da kazem za ove Cekrcice, nevezano za temu i za ovog gore gospodina, kakvi su to ljudi....Rat je i mi dolazimo na linije i branimo ih..Danima, nema zamjene za liniji i samo se produzava jer niko ne dolazi da nas mijenja. Puca se na sve strane a na linijama najmanje (zapravo vrlo rijetko) ljudi iz Cekrcica ili Visokog. Hajd sve mi izdrvazamo, branimo BIH a ne neke Cerkrcice...
sory za off topic....![]()
![]()
![]()
- bosanac723
- Kontakt:
Jesil upoznat s SMS porukama, s facebook-om? Jesil upoznat da igraci pricaju medjusobno i da se druze? ...ma ne, kakvi, repka je samo biznis, pa onda nazad drkanye u klubovima...muXmania je napisao/la:aaaaaaahahaha, Spahić zvao svakog pojedinačno, hahahahahaha,bosanac723 je napisao/la:@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
ove teme oko reprezentacije su zanimljivije od viceva.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
onda su svi igraci slagali spahica da im se igra ta utakmica
reprezentaciju ne pratim i boli me briga , ali mi je smiješno to, čuj Spahić zvao igrače hahahahah
pa zamisli recimo da Lampard zove igrače, hahahahahahha
cirkus
cirkus
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cirkus tije na drugoj temi o drugom formu.muXmania je napisao/la:reprezentaciju ne pratim i boli me briga , ali mi je smiješno to, čuj Spahić zvao igrače hahahahah
cirkus
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 feb 2011, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
padobranac1978
- Kontakt:
majke mi bolje da si stavio sliku Rodneya,on je gluplji od DelboyamuXmania je napisao/la:reprezentaciju ne pratim i boli me briga , ali mi je smiješno to, čuj Spahić zvao igrače hahahahah
cirkus
Kao prvo onaj tenkre ne može biti kapiten jedne normalne reprezentacije, a on još zove igrače, hahahahahapadobranac1978 je napisao/la:majke mi bolje da si stavio sliku Rodneya,on je gluplji od DelboyamuXmania je napisao/la:reprezentaciju ne pratim i boli me briga , ali mi je smiješno to, čuj Spahić zvao igrače hahahahah
cirkusznaci po tebi je problem sto je selektor pitao kapitena sta misli o toj tekmi koja se igra preko bare ?
- bosanac723
- Kontakt:
interesuje me sta je tvoja definicija Kapitena? I isto tako me interesuje sta je tu lose sto je Spahic kontaktirao igrace, ili Lampard, Zanetti, Ballack, C. Ronaldo...to se zove odgovornost i biti kapiten. Meni se cini da po tvom Spahic je samo kapiten kad izadje na travnjak..zayebo si se pravo, pored navijanja vidi se da imas MINIMALNOG iskustva sto se tice fudbala.muXmania je napisao/la:reprezentaciju ne pratim i boli me briga , ali mi je smiješno to, čuj Spahić zvao igrače hahahahah
cirkus
A ko ce Spahicu platiti racune od mobilnog telefona? Znate li vi koliko samo kosta zvati Rusiju tamo gdje je Rahiic?
Mozda su osnovali grupu na facebooku......
Cuj Spahic zvao, u pravu je covjek, smijesni ste a i da je istina to sto pricate, onda je to obican cirkus...
Hej Dzeko, sta kazes da raspalimo na male golove na terminu hahahahah...Halo Rahimic, hocemo li lace, ti si najstariji, hajd u lacu....hahahahaha
Mozda su osnovali grupu na facebooku......
Cuj Spahic zvao, u pravu je covjek, smijesni ste a i da je istina to sto pricate, onda je to obican cirkus...
Hej Dzeko, sta kazes da raspalimo na male golove na terminu hahahahah...Halo Rahimic, hocemo li lace, ti si najstariji, hajd u lacu....hahahahaha
picigena, picigenaAnalitico je napisao/la:A ko ce Spahicu platiti racune od mobilnog telefona? Znate li vi koliko samo kosta zvati Rusiju tamo gdje je Rahiic?
Mozda su osnovali grupu na facebooku......![]()
![]()
Citao si nekad novine ? Knjige nisi, vidi se odmah, al novine mislim da jesi, ako nista u hali. I tu je pisala Safetova izjava da je preko Spahe obavijestio igrace i da su pristali. Razumijemo li se ? Il treba detaljnije ?Analitico je napisao/la:vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Normalno, ne treba ni ovo da je kontaktirao Spahu, a on ostale igrace uzimati za gotovo, kad smo to citali samo od nasih kvazi novinara. Da je bio kakav video clip,da sam svojim ocima vidio da te rijeci izlaze iz Papetovih usta onda uredu, al ovako nista za sigurno. Bar ovi razumniji.bosanac723 je napisao/la:@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
Al analni, gmizavac i ostale poganstine da traze nekakve dokaze
EDIT
Da je bilo srece ovakve i slicne spodobe, ne bih ni izasle citave iz cekrcica, pa bi nam sigurno i drzava bila bolja.
- bosanac723
- Kontakt:
ti pravis cirkus od toga i samo se predstavljas kao maloumna osoba. Ti ocigledno nemas pojma sta znaci biti dio jednog kolektiva, biti kapiten jedne ekipe, gdje komunikacija je vrlo bitna. Nema te hale da ti je ravna.Analitico je napisao/la:A ko ce Spahicu platiti racune od mobilnog telefona? Znate li vi koliko samo kosta zvati Rusiju tamo gdje je Rahiic?
Mozda su osnovali grupu na facebooku......![]()
![]()
-
padobranac1978
- Kontakt:
Strauss je napisao/la:Citao si nekad novine ? Knjige nisi, vidi se odmah, al novine mislim da jesi, ako nista u hali. I tu je pisala Safetova izjava da je preko Spahe obavijestio igrace i da su pristali. Razumijemo li se ? Il treba detaljnije ?Analitico je napisao/la:vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Normalno, ne treba ni ovo da je kontaktirao Spahu, a on ostale igrace uzimati za gotovo, kad smo to citali samo od nasih kvazi novinara. Da je bio kakav video clip,da sam svojim ocima vidio da te rijeci izlaze iz Papetovih usta onda uredu, al ovako nista za sigurno. Bar ovi razumniji.bosanac723 je napisao/la:@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
Al analni, gmizavac i ostale poganstine da traze nekakve dokazeOni, koji na svaku glupost plasiranu u novinama kao Safetovu izjavu, dodju ovdje pljuvati po covjeku, a nisi sigurni da je to izjavio, imaju obraza trziti nekakve dokaze, ti ljigavci...
EDIT
Da je bilo srece ovakve i slicne spodobe, ne bih ni izasle citave iz cekrcica, pa bi nam sigurno i drzava bila bolja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.