RŠD Velež Mostar
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
U ovom dzumbusu je tesko procjeniti gdje ce se igrati Sar-Vel, kako god da bude nazalost gosti nece moci prisustvovati zbog zabrane na zamjenskim terenima
Mostar- ako bude ovdje onda sumnjam da ce i nama dozvoliti, kao protiv Zrinjskog, jednostavno policiji je lakse reci ne mozemo organizovati i cao
Zenica -ne znam kakvo je Bilino i koliko se cuva za repku, tu bi mi Sarajevo vrlo moguce imalo podrsku; trening kamp - upitno opet jer tribina ima oko 1.500 mjesta.
Od ostalih terena svi su sa losijom travom Konjic i Kakanj, a Ilijas ne mislim da je opcija uopste. Ja mislim da ce biti Zenica kamp pa vidjet cemo. Ne da mi se nikako na arenu Rodjeni, nadam se da cu uskoro biti i dole gost
Mostar- ako bude ovdje onda sumnjam da ce i nama dozvoliti, kao protiv Zrinjskog, jednostavno policiji je lakse reci ne mozemo organizovati i cao
Zenica -ne znam kakvo je Bilino i koliko se cuva za repku, tu bi mi Sarajevo vrlo moguce imalo podrsku; trening kamp - upitno opet jer tribina ima oko 1.500 mjesta.
Od ostalih terena svi su sa losijom travom Konjic i Kakanj, a Ilijas ne mislim da je opcija uopste. Ja mislim da ce biti Zenica kamp pa vidjet cemo. Ne da mi se nikako na arenu Rodjeni, nadam se da cu uskoro biti i dole gost
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ako se slucajno bude igralo u Mostaru, pretpostavljam da cete vi dobiti dosta veci broj ulaznica da se napravi atmosfera kao da smo mi gosti. Smatram da bi to bilo fer i korektno. Dao bih vama npr dedaru i VIP, a nasi na RA tribinu mada pretpostavljam da bi to bilo izmijesano.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 mar 2023, 00:52U ovom dzumbusu je tesko procjeniti gdje ce se igrati Sar-Vel, kako god da bude nazalost gosti nece moci prisustvovati zbog zabrane na zamjenskim terenima
Steta bi bilo da se igra u kampu ili bez navijaca kad se zna da ce biti 5-6 hiljada gdje god da se odigra.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Igrati u Mostaru a zabraniti navijacima Veleza ulazak je gora po meni opcija nego dozvoliti im. Zasto? Pa onda ce se svakako mijesati, ovako smjestiticnavijace veleza na RA tribinu, nas na sjever ako sam dobro pogodio stranu i vip. Nekako se uzdam u te prijateljske odnose da ce biti lakse za organizaciju, mada kazem opet policija ce se ograditi, a navijaci ispastaju.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 mar 2023, 01:11Ako se slucajno bude igralo u Mostaru, pretpostavljam da cete vi dobiti dosta veci broj ulaznica da se napravi atmosfera kao da smo mi gosti. Smatram da bi to bilo fer i korektno. Dao bih vama npr dedaru i VIP, a nasi na RA tribinu mada pretpostavljam da bi to bilo izmijesano.
Steta bi bilo da se igra u kampu ili bez navijaca kad se zna da ce biti 5-6 hiljada gdje god da se odigra.
Ako nista bujrum na Kosevo kad se zavrsi

Pa ovu utakmicu je lakse oraganizovati već bilo koju,ne kažem da ne bude čarki,dobacivanja ali stalno su navijači izmiješani.Prije utakmice po gradu,na tribini (izuzev RA i HZ),nakon utakmice bez obzira na mjesto odigravanja.Jedina utakmica gdje možeš doći na utakmicu sa djecom u dresu kluba za koji navijaš bez problema,bez veze se drama diže oko ove utakmice.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 mar 2023, 01:15Igrati u Mostaru a zabraniti navijacima Veleza ulazak je gora po meni opcija nego dozvoliti im. Zasto? Pa onda ce se svakako mijesati, ovako smjestiticnavijace veleza na RA tribinu, nas na sjever ako sam dobro pogodio stranu i vip. Nekako se uzdam u te prijateljske odnose da ce biti lakse za organizaciju, mada kazem opet policija ce se ograditi, a navijaci ispastaju.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 mar 2023, 01:11Ako se slucajno bude igralo u Mostaru, pretpostavljam da cete vi dobiti dosta veci broj ulaznica da se napravi atmosfera kao da smo mi gosti. Smatram da bi to bilo fer i korektno. Dao bih vama npr dedaru i VIP, a nasi na RA tribinu mada pretpostavljam da bi to bilo izmijesano.
Ako nista bujrum na Kosevo kad se zavrsi![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Dzaba ti sve i da smo u krvnom srodstvu s njima, ako bude bolio qrac mup da se ne peglaju s navijacima, fino kazu ne mogu osigurat ide zabrana i vozdra. To im je najlakse, sad kako ce biti ostaje da vidimo
-
- Kontakt:
SVI PO KARTE

SVI NA DERBI !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Mostar cijeli crven je i živi samo za tebe !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jučerašnji video iz Čitluka. Bukvalno postoje zbog Veleža. Da nema nas, sve bi im izgubilo smisao.
Kakvi mazohisti psuju ime bivšeg kluba. Jedinstven slučaj u svijetu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:23Jučerašnji video iz Čitluka. Bukvalno postoje zbog Veleža. Da nema nas, sve bi im izgubilo smisao.
Zamisli u Italiii zarati pa navijači Milana nakon rata krenu navijati za Inter.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
SVI NA DERBI, SVI PO KARTE!!
2000+ karata 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Treba im po 30 maraka uzeti za ulaz u box
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sarajevo-Velez info
Sarajevo je domaćin, ali ponovo će igrati izvan svog grada. Za sada nije zvanično poznato gdje, ali neslužbene informacije koje smo dobili govore da bi se meč trebao odigrati ponovo na terenu Trening centra NFSBiH u Zenici.
Iz Sarajeva su u Nogometni savez BiH poslali zahtjev koji će biti razmotren, a konačna odluka donijet će se sutra.
-
- Kontakt:
Šta je sa Ikićem.?
Ima li šanse da on počne a Zeljković u vezu?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Iste su mu šanse kao i Ovčini.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2023, 19:51Šta je sa Ikićem.?
Čak i manje, mislim da je sa njim ugovor i raskinut...Ado1922 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:05Iste su mu šanse kao i Ovčini.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2023, 19:51Šta je sa Ikićem.?

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Kako se Ovčina posra sebi na karijeru,jest ga neko nasavjetovao svaka mu čast.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
SVI SVI SVI !!![SVI NA DERBI]
Utakmica koja nam slijedi je derbi, a kao što svi znamo derbi je mnogo više od "obične" utakmice. Derbi ima općeprihvaćeno značenje u svijetu za važnu i odlučnu sportsku utakmicu za koju vlada posebno zanimanje. To je utakmica za prestiž, utakmica u kojoj se pokazuje ko je "glavni" u gradu, utakmica u kojoj se emocije zagrijavaju do krajnjih granica.
U utakmicama kao što je ova, mnogo je važna podrška sa tribina, koja mora biti velika, jaka i glasna, i kao takva dati dodatnu snagu igračima na terenu.
Dakle, sinergija između navijača na tribinama i igrača na terenu je od ključne važnosti, i to je ono što će stvoriti dobru i pozitivnu atmosferu, i uz prednost domaćeg terena dovesti naš klub do nove pobjede.
Prošlu utakmicu nismo bili prisutni na tribinama iz razloga koje svi dobro znamo, ali smo stajali iza tribine i trudili se da naš glas dopire do igrača na terenu, koji su uz jednu lavovsku borbu i podršku navijača sa ostalih tribina upisali pobjedu.
U srijedu domaći zadatak je ponoviti i dodatno pojačati podršku sa ostalih tribina, a zadatak nas IZA GOLA je da nadoknadimo izostanak sa tribina sa prošle utakmice, i da stanemo u kop uz svoje drugove i jače nego ikad zapjevamo svi u glas, i ponesemo Rođene do jako bitne pobjede.
IZA GOLA SVI,
IZGOVORA NEMA,
TU SU ROĐENI!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nisam upratio da je raskinuo.
Kontam opet je prošao pripreme za razliku od Ovčine,al jbg ako je tako onda.
Valjalo bi onda Ćuković da je spreman paDomić na stopera.
Zeljković,Pršeš,Šikalo,Lauš i nije tako loše u vezi.
Brži je Zeljković od Blagojevića
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.