Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kakvaaaa trkaaa, kakvaaaa ludnicaaaa
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Rosberg
Vettel
Ricciardo
Hamilton

Vettel

Ricciardo

Hamilton

Koja ludnica od utrke. 
Kyvat 2.

Kyvat 2.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 26 jul 2015, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Steta za Kimija, ne zalim ostale levate ...
- anonymousHD
- Kontakt:
Hahahaha, kakva utrka. Odavno bolja nije bila
Drago mi je za Vettela, ali sam sjeban radi Kimija, kako čovek nema sreće.
Drago mi je za Vettela, ali sam sjeban radi Kimija, kako čovek nema sreće.

Maldonado

Pastor Maldonado

- akisarajevo92
- Kontakt:
Predsjednik Honde ispunio obecanje
"Do kraje sezone bit cemo ispred Mercedesa"

"Do kraje sezone bit cemo ispred Mercedesa"

Don't believe the hype.
Mclaren Honda

- elbflorenz
- Kontakt:
Na kraju dobro zavrsi, jedino steta zbog Kimija. Ali sta ces od ove utrke kada je Alonso na petom mjestu. Smijurija.
Maldonado je kralj!!!
Maldonado je kralj!!!
Dominacija u najavi.darker10 je napisao/la:Mclaren Honda![]()

Ma nek su oni zavrsili utrku bez nekih vecih problema.Da nije bilo onog guranja jucer mogli bi govorit o jednom fenomenalnom vikenduFustang je napisao/la:Dominacija u najavi.darker10 je napisao/la:Mclaren Honda![]()

Sad me bas zanima imal jos onih koji osporavaju Seba, pokazuje covjek da je jedan od najboljih svih vremena

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Seb
Nemojte mi više hvalospjeva na račun Hamiltona, sretan je koliko je težak.
Rosberg

Nemojte mi više hvalospjeva na račun Hamiltona, sretan je koliko je težak.
Rosberg

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Realno,Rosberg bi ga uzeo da je uradio ono sto je trebao,a to je preci na mekse gume.Lik bez ikakve potrebe odvozi 2 stinta na tvrdjim gumama.Isao je na sigurnu stvar,misleci da ce lagano zadrzati tu drugu poziciju i to mu se osvetilo.I neka je.irfo je napisao/la:Sad me bas zanima imal jos onih koji osporavaju Seba, pokazuje covjek da je jedan od najboljih svih vremena![]()
Sta bi bilo kad bi bilodarker10 je napisao/la:Realno,Rosberg bi ga uzeo da je uradio ono sto je trebao,a to je preci na mekse gume.Lik bez ikakve potrebe odvozi 2 stinta na tvrdjim gumama.Isao je na sigurnu stvar,misleci da ce lagano zadrzati tu drugu poziciju i to mu se osvetilo.I neka je.irfo je napisao/la:Sad me bas zanima imal jos onih koji osporavaju Seba, pokazuje covjek da je jedan od najboljih svih vremena![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Zao mi samo Kimia da nije mogao da se bori do kraja pa sta bude! Seb
Al sto nemogu ove iz Red Bulla, pogotovo Rica toliko odvratno vozi!!

Al sto nemogu ove iz Red Bulla, pogotovo Rica toliko odvratno vozi!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa naravno da ce imat prednost kad je Rosberg bio na glupoj strategiji tj. stalno je bio na sporijim gumama,sem u prvih 10-15 krugova kada razlika i nije bila toliko velika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.