FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Robovlasnik
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Robovlasnik » 21 apr 2010, 00:48

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sta sve covjek nece procitati :D :D "mi" i nas mentalitet strucnjaka :) :)
Onaj tamo pljuje odbranu ... onaj tamo Pedra , onaj Ibru ... onaj Guardiolu .... a za 7 dana ... kad bude na Nou Campu : Barca - Inter 4 : 0 --- ispadat ce im bomboni iz usta .... ovi frankvovci ce lafo se prafit fini i doci cestitati ... I tamo ce svi navijati OPET za Barcelonu :))))

Moje vidjenje utakmice ... Inter 3 - Barca 1 .... nema se tu sta diskutovati gotovo ... Brojeci kartone ispade mi udarali igrace Intera .... gledajuci broj faula ... prebili nas ... Gledajuci Ibru ... zakazao ... pa sta - Gdje Eto'o bio protiv Chelsea ??? u 4 utakmice im gola nije dao ? Mesi ? dva fantasticna suta - 90 minuta cuvan .... vidjet cemo kako ce to izvesti na vecem terenu ( nou camp ) i sa domacom publikom i boljim sudijom ( valjda ce za nas navijati ) .....

Sve u svemu .... ja sam optimista .... nikad nije bunker pobjedio napade .... nikad anti - fudbal nije izdrzao protiv fudbala .... nikad Barca nije zakazala kad su je svi otpisali .... a vi Nerazzuri i Frankovci ste to dobro osjetili na svojoj kozi i opet ce te ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 apr 2010, 00:50

vjerujem u jednu taktiku za uzvrat u barceloni
cesar
maicon-lucio-samuel-zanetti
sneijder-cambiasso
balotelli-pandev-etoo
militto
jedna max ofanzivna formacija sa kojom ce inter od pocetka tekme svim silama napasti barcu na nou campu , kad uspiju ili dati gol ili uspiju kontrolisati tekmu docice do izmjena sneijeder na mijesto pandeva a u igru ulazi motta , druga izmjena muntari ulazi umjesto balotellia , tako da sredina bude jos gusca i cvrsca , dakle siguran sam da inter nece izgubiti u uzvratu i blizi je pobjedi u tom duelu nego barca , bez podcjenjivanja ili pokusaja provokacija ovo je moje misljenje a istu stvar sam govorio i prije uzvrata u londonu , igramo takticki savrseno

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 apr 2010, 00:52

harishp je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Sto provociraju ako ne mrze Barcu ? Moze se napisat i neki fin komentar da ne blatis Barcu i pises svakakve gluposti.
Ja nikog od ovih na temi ne vidim sve do kad Barca ne pobjedi,onda navale.Srecom,to se desava svake prestupne.
Bolje vam je,sta bi da ste na Realovom mjestu ili M.U :mrgreen:
Nervni slom bi dobili :lol:
Takvi i pisu svasta,a "njihov" tim davno 'izletio'.

-----

Inter ima veliku prednost,ali naravno da nismo bez sansi.Ima jos 90.minuta da se igra,sve je moguce.Licno,vjerujem u ove igrace,toliko radosti su mi pruzili,to je nenormalno i nema razloga da ne vjerujem u njih.Sad da kazem da sam veliki optimista za revans,ne bas,ali i da sam se pomirio sa ispadanjem,nisam.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 21 apr 2010, 00:53

materazzi je napisao/la:vjerujem u jednu taktiku za uzvrat u barceloni
cesar
sneijder-cambiasso
balotelli-pandev-etoo
militto
jedna max ofanzivna formacija sa kojom ce inter od pocetka tekme svim silama napasti barcu na nou campu , kad uspiju ili dati gol ili uspiju kontrolisati tekmu docice do izmjena sneijeder na mijesto pandeva a u igru ulazi motta , druga izmjena muntari ulazi umjesto balotellia , tako da sredina bude jos gusca i cvrsca , dakle siguran sam da inter nece izgubiti u uzvratu i blizi je pobjedi u tom duelu nego barca , bez podcjenjivanja ili pokusaja provokacija ovo je moje misljenje a istu stvar sam govorio i prije uzvrata u londonu , igramo takticki savrseno

Samo vi napadnite .... vama napadacki fudbal leezi isto piletu sise .... a znamo kako prodju ekipe sto napadnu ( citaj Arsenal )
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 apr 2010, 00:53

ti kralja ja ovog gore iznad
on cak zna i koje ce izmjene biti
ccccc
i da ti kazem
barcu ko god da je napao nije se dobro proveo a ja mislim da barca ne moze ovako dvije lose uvezat prvenstveno radi mesija
i sve nade polazem u njega i xavija u ibru se vise ne nadam ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 apr 2010, 00:54

Robovlasnik je napisao/la::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Onaj tamo pljuje odbranu ... onaj tamo Pedra , onaj Ibru ... onaj Guardiolu .... a za 7 dana ... kad bude na Nou Campu : Barca - Inter 4 : 0 --- ispadat ce im bomboni iz usta .... ovi frankvovci ce lafo se prafit fini i doci cestitati ... I tamo ce svi navijati OPET za Barcelonu :))))

Moje vidjenje utakmice ... Inter 3 - Barca 1 .... nema se tu sta diskutovati gotovo ... Brojeci kartone ispade mi udarali igrace Intera .... gledajuci broj faula ... prebili nas ... Gledajuci Ibru ... zakazao ... pa sta - Gdje Eto'o bio protiv Chelsea ??? u 4 utakmice im gola nije dao ? Mesi ? dva fantasticna suta - 90 minuta cuvan .... vidjet cemo kako ce to izvesti na vecem terenu ( nou camp ) i sa domacom publikom i boljim sudijom ( valjda ce za nas navijati ) .....

Sve u svemu .... ja sam optimista .... nikad nije bunker pobjedio napade .... nikad anti - fudbal nije izdrzao protiv fudbala .... nikad Barca nije zakazala kad su je svi otpisali .... a vi Nerazzuri i Frankovci ste to dobro osjetili na svojoj kozi i opet ce te ;)
san siro je istih dimenzija kao i camp nou.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 21 apr 2010, 00:57

Wolverine je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

san siro je istih dimenzija kao i camp nou.
hmmmm .... upravu si ... al mi definitivno izgleda nekako sire i vece .... jesul tribine udaljenije ?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 apr 2010, 01:00

ne bih rekao. to ti je oticka varka, jer su tribine dosta sire od ovih na meaci, pa se iz vece daljine snima.

mnogi misle da je camp nou najsiri stadion, ali je i bernabeu siri od njega.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 21 apr 2010, 01:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 21 apr 2010, 01:01

Wolverine je napisao/la:ne bih rekao. to ti je oticka varka, jer su tribine dosta sire od ovih na meaci, pa se iz vece daljine snima.
Ma hajde kako god .... ako je opticka varka ... neka prevari i Nerazzure :D :D hehehe

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2010, 01:07

Realno Inter je u velikoj prednosti od veceras.
Pricamo o Inter a ne o Mallorci,Osasuni,Xerezu itd...Inter kad vodi 3-1 vrlo ga je teško izbaciti.
Barca može svakom timu na dunjaluku uvaliti 3-4 komada ko od šale ali U OTVORENOJ IGRI.
Na Nou Camp dolazi Inter i Mourinho sa 3-1 iz prvog meca i nece to tako lako ici kao što mislimo.
Nije to ni bezveze ekipa a posebno bezveze strucnjak ni njihovoj klupi koji ce sebi dozvolizi luxuz da napada i time svjesno stavlja na kocku ovih 3-1 i prvog meca.
Ocekujem Interovu igru kao i dosad protiv Barce, zatvoreno i kontra, doduše to svi timovi isto igraju samo što Inter ima odlicnu odbranu i ne dopušta Barci tako lako da stvaraju šanse pred njihovim golom.
Moramo podici nivo igre u revanšu ako se misli stici ovih 3-1 , mora se još brže igrati da bi se stvorio višak ili prostor.
Inter je veceras nenormalno dobro markirao svaki pedalj terena , zato mora lopta ici još brže (ako ikako može brže od ovog što danas radi Barca u svijetu fudbala)
Zato kažem da Busquets nije za ovakvih utakmica jer on dok stane, dok umiri loptu, dok se okrene,dok vidi kome je dati Inter se vec postavio dole u odbrani a i samom Busquetsu je vec jedan interovac za vratom.
Sa njim ne ide jer usporava protok lopte konstantno, previše je ziheraš i cesto vraca loptu nazad.
Probati sa drugim napadacim ako ne ide Zlatana...ima Henry ili Bojan pa Bože moj probati i sa njima ako ovog ne ide.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 apr 2010, 01:08

Robovlasnik je napisao/la:
materazzi je napisao/la:vjerujem u jednu taktiku za uzvrat u barceloni
cesar
sneijder-cambiasso
balotelli-pandev-etoo
militto

Samo vi napadnite .... vama napadacki fudbal leezi isto piletu sise .... a znamo kako prodju ekipe sto napadnu
( citaj Arsenal )
Inter je napadao cijelu tekmu a pogotovu kad je primio gol , i da ocekuj napade intera u barceloni

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 21 apr 2010, 01:09

VFCB je napisao/la:svakom se moze desiti los dan, danas se desio barceloni i jbga., posteno cestitat interu i to je to...bez obzira na poraz ja sam ubjedjen u prolaz barce u finale, kada sam pogledao kako igraju zadnjih 10-15 minuta utakmice, kada smo propustili nekoliko izglednih prilika, zicera, kad je inter djelovao izgubljeno, branio se... i kad pomislim da ce u barceloni citavih 90 minuta tako biti, pa bit ce golova u interovoj mrezi da ga hebes :D

moze neko nadigrati barcu u jednoj utakmici, moze messi i drustvo zakazati jednu utakmicu, ali da to urade dva puta protiv istog protivnika, ma nema sanse :)
Varas se ti jarane ako mislis da ce inter igrati citavu tekmu kao zadnjih pola sata nema sanse da se mourinho zatvara jedan go na nou kampu vodi inter u finale
A sto se tice Messija nije on zakazao nego je dobro cuvan sto ce biti slucaj i u uzvratu
Pazza Inter amala!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 01:13

A stvarno mi ne ide u glavu cuj Messi zakazao.Ibrahimson je zakazao a Messi je samo odlicno cuvan.
Ebiga Messi navikao raju na tri cetiri gola po tekmi,pa ako neda zakazao.
Nigdje veze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 apr 2010, 01:15

harishp je napisao/la:A stvarno mi ne ide u glavu cuj Messi zakazao.Ibrahimson je zakazao a Messi je samo odlicno cuvan.
Ebiga Messi navikao raju na tri cetiri gola po tekmi,pa ako neda zakazao.
Nigdje veze. :roll:
Upravo to.Messi je dobro cuvan,a Ibra je zakazao.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 apr 2010, 01:20

materazzi je napisao/la: cesar
sneijder-cambiasso
balotelli-pandev-etoo
militto
Ovo ti je "samoubilacka formacija". A, mislim da se Balotelli nece bas naigrati u nastavku sezone nakon ovog veceras.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 apr 2010, 01:33

Meće Barca proći, ne sudi Ovrebo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 21 apr 2010, 04:40

Za ove sto dizu Murinja vidjecemo tog mangupa sta ce da uradi na Barsinom terenu,da vidimo taj veliki Inter kako ce da igra i siguran sam u prolaz Barse, jer Barsa svakom moze dati 2 il 3 gola, i nece moci u revansu oni Interovi kostolomci onako da igraju jer ce biti malo vise crvenih!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2010, 05:06

no limit je napisao/la:Za ove sto dizu Murinja vidjecemo tog mangupa sta ce da uradi na Barsinom terenu,da vidimo taj veliki Inter kako ce da igra i siguran sam u prolaz Barse, jer Barsa svakom moze dati 2 il 3 gola, i nece moci u revansu oni Interovi kostolomci onako da igraju jer ce biti malo vise crvenih!
Mourinho jest mangup jer je pobjedio jedan stroj poput Barce i nemoj misliti da ce Barci biti lako stici ovih 3-1 jer Inter nije Xerez niti Osasuna da se može trpati kako se navije Barci.
Ja sam fan Barce ali sam realan i treba nekad sportski cestitati boljem.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 apr 2010, 09:21

@drip
e sad da su bili bolji -nisu - samo sto su oni svoje (poklonjene) sanse iskoristili - a mi nismo.
Promatram Busku vec duze vrijeme i kako god dobar izgledao - generalno je za dlaku sporiji od ostalih. Slazem se s komentarom ranije da je nekako spor pri predaji. O njegovim cestim (a cesto i kobnim) greskama da i ne govorim.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 21 apr 2010, 09:31

Okanite se vi njega , poslije poraza ja najlaske traziti krivce .
Nitko nije kriv , kriv je Inter jer je odlicno odigrao .
O sudiji nemamo sta pricati , znamo sta je bilo prosle godine u polufinalu protiv Chelsea -.-'
Kao sto je Mourinho rekao moramo podnijeti poraz kao sampioni , a ne traziti krivce.
Istina neki su odigrali losije neki bolje , ali bilo proslo .
Camp Nou je mjesto gdje Barca moze svima uvaliti par komada , necu reci da ce se to desiti , ali cekajmo i provjerimo
:)
Mes Que Un Club <3

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.