FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad sa mora, imal sta novo u voljenom klubu? ima li jos karti za jug treba mi 7 komada
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Karti za jug vise nema sve jos jucer rasprodano!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Sad sa mora, imal sta novo u voljenom klubu? ima li jos karti za jug treba mi 7 komada
Mes Que Un Club
Hvala na odg....steta sto ih ne prodaju,bile bi jeftinije od dresova a i bolje bi se prodavale :/aleksandar_veliki je napisao/la:Polo majice nikad nisu ni bile u prodaji i ne znam samo odakle informacije i o cijenama. Cini mi se da neko namjerno ovdje unosi pomutnju sto se tice toga. Dalje, ovo oko karti za Jug, nije istina da ih nema i da su jucer rasprodane. Karte su u prodaji tek od jutros.bumbe je napisao/la:Narode,jel ima u u prodaji polo majica kao sto igraci nose na presici ???...Ako ima,koja je cijena...Hitno je)hvala
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koliko ja znam, niko nije rekao da su bile u prodaji nego da ce biti u prodaji. To su rijeci Cvike i Pekica pa ako su oni slagali mene i ja sam slagao kad sam napisao da ce biti u prodaji.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Evo Medunjanin potvrdio da je kao djecak navijao za Zelju i kaze da su najveca opasnost Zeba i Beslija.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kao-dje ... elju/61438" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kao-dje ... elju/61438" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to ti ozbiljno, ili???amertiger je napisao/la:Karti za jug vise nema sve jos jucer rasprodano!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Sad sa mora, imal sta novo u voljenom klubu? ima li jos karti za jug treba mi 7 komada
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Jooj! Karte tek jutros pustene u prodaju!!!!!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:to ti ozbiljno, ili???amertiger je napisao/la:Karti za jug vise nema sve jos jucer rasprodano!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Sad sa mora, imal sta novo u voljenom klubu? ima li jos karti za jug treba mi 7 komada
Lozionicka ba.

ASA Auto je jedan od sponzora!sajo10 je napisao/la:
Divi VW zastavica na stolu!! Nisu sigurno samo nako postavljene?! HAHAHA![]()
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
http://www.****/sport/fudbal/4 ... olman.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar za život cijeli.
Kakvo ti je to pitanje cuj imal jos karti, a jutros pustene u prodaju pa ne dolazi nam Barca pa da nestanu u roku od 2 sata, normala da ima i bit ce i sutra prije tekme ispred stadiona.SamoZeljo je napisao/la:to ti ozbiljno, ili???amertiger je napisao/la:Karti za jug vise nema sve jos jucer rasprodano!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Sad sa mora, imal sta novo u voljenom klubu? ima li jos karti za jug treba mi 7 komada
Jooj! Karte tek jutros pustene u prodaju!!!!!
Lozionicka ba.
Mes Que Un Club
danas sam pričao sa cvikom na stadionu u vezi prodaje i kaže da je sport centar napisao da se prodaju i da je dosta raje danas na stadionu tražilo, dolazila raja iz konjica,travnika.Prodaja tek iduće sedmice.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko ja znam, niko nije rekao da su bile u prodaji nego da ce biti u prodaji. To su rijeci Cvike i Pekica pa ako su oni slagali mene i ja sam slagao kad sam napisao da ce biti u prodaji.
M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji

Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali

nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
makabi haifa -maribor 2-1 izgleda da ovi izraelci nisu toliko jaki
imam osječaj ako rano povedemo da bih mogli razbiti makabi
imam osječaj ako rano povedemo da bih mogli razbiti makabi
Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji![]()

sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
imam osječaj da će zeba igrati ludo dobrolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji![]()
![]()
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
Da ima brzi protok lopte bio bi bolji od Inieste, al i vako je dobar, ja ne znam da mu je protiv Seriife iko loptu oteo
Po njihovom treneru Medunjanin je najbolji igrač u našoj reprezentaciji! Izgleda da su nas ipak pomalo podcjenili, čim samo hvale Osima, a ne igrače. Nema veze, idemo dalje! 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !