jarane mislim da ima popust za penzionere jutros mi stari išao vidjeti godišnju za jug kaže 30 KMBa Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Tako je mamamamaSmurf je napisao/la:Dres(bijeli,prva liga)- 90,00 KM
Karte za utakmicu (tri,jug-nikad više na istok)- 15,00 KM
Godišnja karta(sjever-ostarilo se)- 80,00 KM
Moja familija i ja spremni za sutra,a bogami i za narednu sezonu.Samo valja dočekati....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...
Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... recast.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo ovi lose vrijeme najavljuju, ako bude ovako sigurno 2-3 hiljade manje
Opet će kombinovani prenos biti bar jedno petnaestak minuta.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://local.msn.com/worldweather.aspx? ... c=Windows7
Evo šta meni moj gadget prognozira, djelimično oblačno i bez kiše...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam sta vam je furka pisati redni broj ulaznice? Jao manijaci ste pravi 
evo meni sad otisao drug uzeti,sutra sam tek u Sarajevu.
Ma nesto kontam Brko optimistican - uzet cemo ove barem 1:0
Ideeeemooo daaaljeeeeee !
evo meni sad otisao drug uzeti,sutra sam tek u Sarajevu.
Ma nesto kontam Brko optimistican - uzet cemo ove barem 1:0
Ideeeemooo daaaljeeeeee !
Osim - drugo ime za Želju !
Daj Boze da je tvoj upravuBianconeri1988 je napisao/la:http://local.msn.com/worldweather.aspx? ... c=Windows7
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ma kakvo god vrijeme sutra bude ako Bog da,svi na kosevo i da bodrimo nase momke do nove pobjede ako Bog da i do novih radosti ako Bog da!!!!! 
Šta vam je ljudi, zar smo do ovog došli da se brinete kakvo će vrijeme biti.Ovakve utakmice se ne viđaju svaki dan i zato bez puno pametovanja sutra svi na utakmicu, i uz Božiju pomoć da pobijedimo **** !
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
abd da se izraelci useru, i da igramo protiv 11 malih uplasenih kucica umjesto igraca
Ljudi molim vas za informaciju potrefio sam se za vrijeme tekme u austriji i da li neko zna hoce li sutra na forumu biti nekih linkova da se utakmica preko neta gleda.molim vas javite poludicuu
To mi je i bila glavna nadaSirenje je napisao/la:Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... recast.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo ovi lose vrijeme najavljuju, ako bude ovako sigurno 2-3 hiljade manje
.
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 28 jul 2011, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !
- neutralan__
- Kontakt:
Biti će druže ništa se ne brini.apgang je napisao/la:Ljudi molim vas za informaciju potrefio sam se za vrijeme tekme u austriji i da li neko zna hoce li sutra na forumu biti nekih linkova da se utakmica preko neta gleda.molim vas javite poludicuu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
hvala brate prvi put da se nadjem u ovoj situaciji pa neznam.
Narode,jel ima u u prodaji polo majica kao sto igraci nose na presici ???...Ako ima,koja je cijena...Hitno je
)hvala
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Godišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
jel treba samo ček od penzije, ili šta ?zlaja-73TM87 je napisao/la:Godišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI