To je to, kapitenu.Cartman je napisao/la:Detroit kleknuo pred Unitedom. Naravno, grad Eminema, ljudi znaju sta valja.

@Rio, ne lijepi te gifove, nego daj kakav online snimak što prije. Zahvaljujem unaprijed.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
To je to, kapitenu.Cartman je napisao/la:Detroit kleknuo pred Unitedom. Naravno, grad Eminema, ljudi znaju sta valja.
Spor nešto večeras.Narin je napisao/la:Ferdy daj snimakkkkk
brazzo je napisao/la:Je l i igra bila u skladu s rezultatom ? Vidim Cica zabiomozda je prerano ali izgleda da je ove igrace jedino i mogla razdrmat promjena sistema i formacije. Ovako djeluje obecavace cak i bez pojacanja
stari je to lisac Gaal
rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo vam snimak, bit će i drugo pol, taman dok prvo pregledate![]()
http://www.lastminutegoals.org/manchest ... ull-match/
Forma je trenutna, klasa je vjecnaBelmin6 je napisao/la:Youngu dva gola protiv Reala, Naniju crveni.![]()
Gdje mi je @Ethel![]()
Treba njemu jedna tetka, po mogućnosti iz Australije.Cartman je napisao/la:E yebiga Keane, treba njemu jedna posudba u PL.
Koja vise se popila Cartman aaaa?Cartman je napisao/la:NE ZASLUZUJEMO TE OPLODITELJU HOlANDSKI JA CU UGRQDIT JAjNIKE SaMO DA ME OPLODISM BIO BI PONOSQM VPDJP DJAVOSL HVAØA TIM YEBO TWTKE, NOJE DOVOlJnO
Previse gresaka da senispravi, yebqjibga
KraljuCartman je napisao/la:NE ZASLUZUJEMO TE OPLODITELJU HOlANDSKI JA CU UGRQDIT JAjNIKE SaMO DA ME OPLODISM BIO BI PONOSQM VPDJP DJAVOSL HVAØA TIM YEBO TWTKE, NOJE DOVOlJnO
Cartman je napisao/la:NE ZASLUZUJEMO TE OPLODITELJU HOlANDSKI JA CU UGRQDIT JAjNIKE SaMO DA ME OPLODISM BIO BI PONOSQM VPDJP DJAVOSL HVAØA TIM YEBO TWTKE, NOJE DOVOlJnO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.