FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa jel ovo završna faza ? Ide li neki sloj preko ovog ili neka završna podloga ?
Svaki put me iznova fasciniras kreativnoscuPitar6785 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:03Kakva je ovo trava tito ****, bolja trava bila jad se A
VAHIDIN MUSEMIC RODIO..
Ja koji sam pidrzava 100% Mirvica pokusavam 2 sata citajuci i gledajuci interviju uljanog i one zenske (direktorice) sto je spolni organ promjenila da budem bar neutralan al neide

-
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Treba ovu travu politi benzinom i zapaliti je li realno koliko je ovo sve lose uradjeno??????
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Kao iz morbidnih viceva

Gdje ce zidar postavljat hibridnu travu.. da ovo nije ruska trava da vico nije mine ispod posadio.
Nadam se da ce Mandic poslat inspekciju i za ovaj sloj jer se sad vidi fuseraj plus i trava izgleda truhla ..
Sloj koji hrani travu se koristi samo u uzgoju marihuane
Nadam se da ce Mandic poslat inspekciju i za ovaj sloj jer se sad vidi fuseraj plus i trava izgleda truhla ..
Sloj koji hrani travu se koristi samo u uzgoju marihuane
Kakva sau raja tamo ? Za ta mjesta sam čuo kroz price da samo stariji ljudi i pjanci dolaze i da mlađe žensko tu nikad nije nogom kročiloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:31Bistro "Sami" na Grbavici, odmah iza apoteke Kovačići. Ja tu sva prvenstva odgledam.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:20Pitari moji, jedno off topic pitanje.. Ima li neko neki dobar pub, kafić, bilo šta za preporučiti da se pogleda utakmica večeras? Freaky's popunjen, vjerovatno i onaj na Vilsonovom. Jedino što mi naumpada su oni kafići na Čvili u nizu i Twill na Otoci. Nebitno mi je gdje, samo da je dobra atmosfera, a ne da mi je zvuk smanjen i muzika pojačana.
Restoran Bosna u Milana Preloga, blizu Selex pumpe.
U oba objekta je vrhunska atmosfera, cijene super, jabuka top, izdašna meza. Moguća interakcija između gostiju. Topla preporuka.

Evo neka mi neko objasni po kojem standardu je ova liga razvojna liga? Odakle njima ove ideje i zamisli? Odakle njima ove nebuloze?
Znaju li ti ljudi sta je razvojna liga i na kojem principu ista radi?
Dakle, za koju ligu tacno smo mi razvojna liga? Npr, slovenija je razvojna liga za Italiju gdje talijanski klubovi salju na posudbu igrace , te gsje odlaze i treneri da rade i prate razvijanje igraca.
Belgija kao razvojna liga za Englesku gdje se zna otprilike koji klub sa kojim ima saradnju.
Drugi princip razvojne lige jeste da klubovi, vecina, baziraju ligu na mladim igracima, da ih prate skauti iz vise zemalja i da rade po instrukcijams zemalja koje imaju interes u toj ligi.
Dakle nasa liga nije razvojna ni po jednoj osnovi. Ni po jednoj jedinoj. Nama su talenti od 23 godine. Nama su "mlad je " od 20 godina, procjena kvaliteta igraca je nikakva, individualni razvoj igracaa na nivou Siera Leonea. Bukvalno
Razvoj igraca kroz prvi tim, to je dokaz nestrucnosti. Igrac se razvija u skoli fudbala ili akademiji i apromoviše se kroz prvi tim. Dakle ti promovišeš ono sto si proizveo.
Ima li na svijetu drzave gsje ljudi vise floskula mogu izgovoriti nego u bosni?
Akcenat je na mladim igracima
Cilj je afirmisanje mladih igraca
Cilj je evropa a ako bude sta vise to je plus
Treneru treba vremena
Znaju li ti ljudi sta je razvojna liga i na kojem principu ista radi?
Dakle, za koju ligu tacno smo mi razvojna liga? Npr, slovenija je razvojna liga za Italiju gdje talijanski klubovi salju na posudbu igrace , te gsje odlaze i treneri da rade i prate razvijanje igraca.
Belgija kao razvojna liga za Englesku gdje se zna otprilike koji klub sa kojim ima saradnju.
Drugi princip razvojne lige jeste da klubovi, vecina, baziraju ligu na mladim igracima, da ih prate skauti iz vise zemalja i da rade po instrukcijams zemalja koje imaju interes u toj ligi.
Dakle nasa liga nije razvojna ni po jednoj osnovi. Ni po jednoj jedinoj. Nama su talenti od 23 godine. Nama su "mlad je " od 20 godina, procjena kvaliteta igraca je nikakva, individualni razvoj igracaa na nivou Siera Leonea. Bukvalno
Razvoj igraca kroz prvi tim, to je dokaz nestrucnosti. Igrac se razvija u skoli fudbala ili akademiji i apromoviše se kroz prvi tim. Dakle ti promovišeš ono sto si proizveo.
Ima li na svijetu drzave gsje ljudi vise floskula mogu izgovoriti nego u bosni?
Akcenat je na mladim igracima
Cilj je afirmisanje mladih igraca
Cilj je evropa a ako bude sta vise to je plus
Treneru treba vremena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pisalo na objavi 18 mjeseci , ne znam što su sklonuli .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:32Hvala.MortemHz je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:29Godina i po, pisao sam ja jučer.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:29Haj sav cirkus na stranu. Evo nek i ne postoji.
Mi smo dobili novog trenera, ne znamo ni do kad ima ugovor, ni ništa. Majku vam nesposobnu…
Od moderatora foruma mi saznajemo na koliko nam je trener potpisao![]()
8milja a nema za carapa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Sta kaze Aylah najteze je Mirvicu? Tako treba da ga branis zivotom jer ti daje platu za najgore rezultate u historiji? Sta pricas o strpljenju a borimo se za opstanak,znas li kravo sta nama znaci Sarajevo? Imal ko iz opstine jer su oni dali pare za teren da stopira postavljanje,da traze nazad novac i da nam vrate stari teren,ko postavlja travu u decembru izgorili svi zajedno. Gledaj sad izbora igrac akad ih izabere mutavi Obuca i ostala ekipa debila,jel tome tezi klub da nas visi lik kojeg ne podnosimo,lik koji 4 godine nema posla,Obuca koji je mutav,sta on oma da savjetuje nekog igraca? Prave inivacije smo uveli u klub. Necemo da su nam u klubu zene kako na terenu tako i u upravi,Salcini,Dzafici,Tomasevici, i slicne ublehe majku vam klosarsku
Sto bi @JavierBosnia rekao za teren "kad ne znate bolje da sutite"...
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 13 dec 2022, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Treba samo otići na Ahminu oproštajnu utakmicu, kad on izađe sa terena, izaći sa tribina i to je to.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mirvić je na kraju dao taj novac koliko sam ja upućen.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:23Sta kaze Aylah najteze je Mirvicu? Tako treba da ga branis zivotom jer ti daje platu za najgore rezultate u historiji? Sta pricas o strpljenju a borimo se za opstanak,znas li kravo sta nama znaci Sarajevo? Imal ko iz opstine jer su oni dali pare za teren da stopira postavljanje,da traze nazad novac i da nam vrate stari teren,ko postavlja travu u decembru izgorili svi zajedno. Gledaj sad izbora igrac akad ih izabere mutavi Obuca i ostala ekipa debila,jel tome tezi klub da nas visi lik kojeg ne podnosimo,lik koji 4 godine nema posla,Obuca koji je mutav,sta on oma da savjetuje nekog igraca? Prave inivacije smo uveli u klub. Necemo da su nam u klubu zene kako na terenu tako i u upravi,Salcini,Dzafici,Tomasevici, i slicne ublehe majku vam klosarsku
Zašto Općina nije ispunila obećano, to je već drugo pitanje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U malo normalnijoj zemlji za ovakve radove i rezultate tendera se robija od 20 do 25 godina
NEMA NAZAD
Dobro si cuo, birtije klasicneLucas je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:11Kakva sau raja tamo ? Za ta mjesta sam čuo kroz price da samo stariji ljudi i pjanci dolaze i da mlađe žensko tu nikad nije nogom kročiloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:31Bistro "Sami" na Grbavici, odmah iza apoteke Kovačići. Ja tu sva prvenstva odgledam.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:20Pitari moji, jedno off topic pitanje.. Ima li neko neki dobar pub, kafić, bilo šta za preporučiti da se pogleda utakmica večeras? Freaky's popunjen, vjerovatno i onaj na Vilsonovom. Jedino što mi naumpada su oni kafići na Čvili u nizu i Twill na Otoci. Nebitno mi je gdje, samo da je dobra atmosfera, a ne da mi je zvuk smanjen i muzika pojačana.
Restoran Bosna u Milana Preloga, blizu Selex pumpe.
U oba objekta je vrhunska atmosfera, cijene super, jabuka top, izdašna meza. Moguća interakcija između gostiju. Topla preporuka.![]()