hilmo je napisao/la:''Vidjećemo, očekuje nas teška, duga i hladna zima s mnogo minusa''....zagonetno je i kroz osmijeh kazao Musemić iskoristivši priliku da pozove navijače da podrže tim u ostatku sezone.
Ovo me brine![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:''Vidjećemo, očekuje nas teška, duga i hladna zima s mnogo minusa''....zagonetno je i kroz osmijeh kazao Musemić iskoristivši priliku da pozove navijače da podrže tim u ostatku sezone.
Ovo me brine![]()
Nisi ti vidio Koševa, osim možda na derbiju i onda kad je Shearer gostovao protiv "fizički spremnog"...1L8F9C2 je napisao/la:@molotovljev
Ti sve napisa osim da odgovoris kako je moguce da su igraci nespremni ? I to ne samo jedan vec cijela ekipa ! Ostali dio posta me ne zanima imas AFH i gore dodjes pa ce ostali reci ko je veci i redovniji navijac i slicno. Budi mi pozdravljen ja kao clan kluba imam pravo da se izjasnim protiv bilo koga sto ne mora znaciti da mora biti kako ja zelim, ali kad vidim igru FKS i skontam kakve uslove imamo onda je ocigledno da se nesto mora mjenjati
Samo naglasi fino da je ove sezone i liga slabija jedno 5 puta. Kako bolan mozes reci da je Husref napravio identican rezultat kao Jovicmolotovljev je napisao/la:Treba biti realan ili evo recimo da idemo nekom logikom: Hajde da uporedimo ovaj tim na čelu sa Husrefom
i onaj tim na čelu sa g.Jovićem. Neuporedivo bolji tim je imao g.Jović od ovoga danas. Slažete se..
Kako g.Jović nije postigao neki značajniji rezultat, došlo je u pitanje njegov dalji angažman u FKS.
Mišljenja navijača su tada, kao i obično, bila različita, no na kraju je dobio otkaz. Dobro.
(lično, nisam bio za njegovu smjenu)
Nakon toga, nezadovoljni navijači tražili su povratak Musemića. Naravno, kao i obično, bilo je onih koji su bili
skeptici po tom pitanju, jer su smatrali da Hus nije pravo riješenje. Ali su ipak prešutili, samo iz razloga jer
je riječ o legendi FKS, pa ako već mora biti tako nek' bude.
(lično, bio sam neutralan po tom pitanju)
Sada, kada je Husref napravio identičan rezultat kao prošlogodišnji tim, sa neuporedivo lošijom ekipom igrača i
igrom koja iritira svakog onoga koji gleda taj tim na djelu, traži se njegova smjena. Zašto?
Zar je teško biti realan pa priznati da je taj čovjek "zavaljen" !? Zašto ne pružiti priliku Husrefu ?
Da bi mu pružili priliku i dali drugu šansu, i da bi vidjeli da li je on uopšte sposoban da napravi neki rezultat,
uz neizostavnu želju koju on ima, treba mu napraviti tim, ako ništa, sličan onome koji je imao g.Jović.
Što se tiče samih igrača, sigurno da njih 4-5 mogu nositi bordo dres. Sad je na njima da se dokažu.
Borite se za svoj ostanak u FKS !
Slusaj malisa za razliku od tebe mozak mi nije ispran Husrefom vec gledam realno stanje, pa realno ti kazem da su igraci Zeljeznicara mnogo spremniji od nasih igraca. Vjerovatno su za to krive baklje sa sjevera a ne Musemic i gospodin Orucmolotovljev je napisao/la:Nisi ti vidio Koševa, osim možda na derbiju i onda kad je Shearer gostovao protiv "fizički spremnog"...1L8F9C2 je napisao/la:@molotovljev
Ti sve napisa osim da odgovoris kako je moguce da su igraci nespremni ? I to ne samo jedan vec cijela ekipa ! Ostali dio posta me ne zanima imas AFH i gore dodjes pa ce ostali reci ko je veci i redovniji navijac i slicno. Budi mi pozdravljen ja kao clan kluba imam pravo da se izjasnim protiv bilo koga sto ne mora znaciti da mora biti kako ja zelim, ali kad vidim igru FKS i skontam kakve uslove imamo onda je ocigledno da se nesto mora mjenjati
Razguli mališa, nisi više zanimljiv..
Sve stoji, ima svoje mišljenje, objektivan je, u njegovm postovima ima istine, ali samo nekad malo pretjera u razmjenama komentara sa drugim forumašima.... U postovima ponavlja jednu te istu priču pa je malo dosadio..Southboy je napisao/la:Sta fali svako ima pravo na mišljenje..
Mislim da je cak i objektivniji od pola forumaša samo sto je direktan i oni koji se neslazu sa njim ga napadaju..
Ovaj Husrefov kriticar je pismen za razliku od one ublehe..hilmo je napisao/la:Sve stoji, ima svoje mišljenje, objektivan je, u njegovm postovima ima istine, ali samo nekad malo pretjera u razmjenama komentara sa drugim forumašima.... U postovima ponavlja jednu te istu priču pa je malo dosadio..Southboy je napisao/la:Sta fali svako ima pravo na mišljenje..
Mislim da je cak i objektivniji od pola forumaša samo sto je direktan i oni koji se neslazu sa njim ga napadaju..
P.S. I da nemojte ga stavljati u isti koš sa nekim likovima koji su do sad imali 158 nickova..![]()
A sad kao da bi te raja zgotivila i povjerovala u tvoje informacije,moras biti pismen na forumu!hilmo je napisao/la:Ovaj Husrefov kriticar je pismen za razliku od one ublehe..Southboy je napisao/la: Sve stoji, ima svoje mišljenje, objektivan je, u njegovm postovima ima istine, ali samo nekad malo pretjera u razmjenama komentara sa drugim forumašima.... U postovima ponavlja jednu te istu priču pa je malo dosadio..
P.S. I da nemojte ga stavljati u isti koš sa nekim likovima koji su do sad imali 158 nickova..![]()
Uuu lijepa vijest,neka mašalaLavMantula je napisao/la:A sad kao da bi te raja zgotivila i povjerovala u tvoje informacije,moras biti pismen na forumu!hilmo je napisao/la:Ovaj Husrefov kriticar je pismen za razliku od one ublehe..Southboy je napisao/la: Sve stoji, ima svoje mišljenje, objektivan je, u njegovm postovima ima istine, ali samo nekad malo pretjera u razmjenama komentara sa drugim forumašima.... U postovima ponavlja jednu te istu priču pa je malo dosadio..
![]()
Usput,potpisan je jos jedan za nase uslove perverzan sponzorski ugovor sa bussinesmen-om iz Turske,inace predsjednikom Trabzonspora. Ono sto me je najvise dojmilo jeste da je covjek rekao nasim ljudima da mu se izuzetno svidja nacin na koji radi nasa uprava i kakva je atmosfera u klubu !
Sve u svemu,potpisana cifra je u 3/4 vrijednosti ugovora "Visit Malaysia",pa kontajte koliko je !![]()
Lagano se izdvajamo iz sivila PLBIH !
Pozdrav braco !
HahahahahahaAlsoudani je napisao/la:Ali najjaca recenica je da ce radit po trabzonovom programu. Mozes naci na net u Barsin program vrlo lako, pa da treniraju. Joj uzas majke mi
ne mozesSabinho je napisao/la:HahahahahahaAlsoudani je napisao/la:Ali najjaca recenica je da ce radit po trabzonovom programu. Mozes naci na net u Barsin program vrlo lako, pa da treniraju. Joj uzas majke mi